Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה מיצ'ובישי לאנסר GL 92 ידנית

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי הבובה שלי נמכרת.

מיצ'ובישי לאנסר שנת 92 241000 ק"מ יד שניה אני ,יד ראשונה היה איש מבוגר שנסע על האוטו מחיפה לקריות יום יום ומדי פעם קצת יותר, האוטו מטופל ושמור ובמצב מכני טוב, טסט עד אוקטובר.

גיר ידני, לפני שלוש שנים בוצע טיימינג והוחלפו כל הרצועות, שני צמיגים אוחריים הוחלפו לפני שנה וקדמיים לפני שנה וחצי קלאץ הוחלף לפני שנתיים.

האוטו נוסע מצויין עולה את כל העליות של חיפה בלי בעיה בכלל, נסעתי עליו פעמיים לאילת והגיע לשם וחזרה בלי בעיות בכלל.

מחיר מחירון 8500 אני רוצה 8000

גמיש קצת.

כמו כן יש באוטו מערכת של AIWAמצויינת שאני מבסוט ממנה מאד, לפני שלוש שנים עלתה 1000 ש"ח , רמקולים מקדימה ומאחורה.

האוטו ברשותי שלוש שנים

לפרטים 0542284481 דן אפשר לבוא לראות את האוטו בסופי שבוע או אחריי 7 בערב האוטו נמצא בחיפה

PIC_0134.JPG

PIC_0135.JPG

PIC_0136.JPG

PIC_0137.JPG

PIC_0138.JPG

PIC_0133.JPG

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...