Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

***פשיטה ענקית בפ"ת !!!***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שאתה לא ממש חולה על האוטו שלך אם נתת כל כך בקלות שיקחו לך אותו.

אני אומר חד וחלק, גם אם היו נופלים השמיים אף אחד לא היה נוגע באוטו שלי.

מצב נתון שהשוטר רוצה לגעת באוטו, אני מנתק סוויץ' ונותן לקודן להיכנס לדריכה.

אם הוא חושב שהוא יוכל לפרוץ, סבבה, תביעת ענק לא תאחר להגיע.

אם לא עשיתי כלום, לא השתוללתי ולא גרמתי לסיכון חיי אדם, אין שום סיבה שבעולם שיגעו לי ברכב, כבר נעצרתי לבדיקה באיזור המרכז, לפני כחודש כשהייתי בדרכי לשיפור קטן, אז בדיוק היה לי רשיון מנייר כי חידשתי, אמרתי לשוטר, תן לי דקה אני מחפש את הנייר, קח בינתיים את הפלסטיק, השוטר אחרי 30 שניות חוזר ואומר לי "סע, הכל בסדר, אין צורך שתראה לי את הרישיונות", הוא אפילו לא בדק במסוף.

ועל זה אני אומר, רבאק אם כבר לשפר אז שיהיה מוצנע, כי כנראה על פוזות משלמים במדינה הזו מחיר כבד, ואם להגיע למפגש, להחנות את האוטו בצורה שלא מעוררת חשד כזה או אחר ולחסוך את כאבי הלב על כך שלקחו לך את אחד הדברים שיותר יקרים לך, ועוד עשו לך נזקים כאלו ואחרים.

בנוגע לאלימות כזו או אחרת, מספיק ששוטר מרים יד על בן-אדם שלא לצורך, פה נגמר התפקיד שלו! :x שוטר אמור להגן, לא לתקוף, ואם תקף לקחת מספר אישי וללכת על תביעה בגין אלימות שלא לצורך, היות ומח"ש לא ממש עושה את העבודה שלו אלא אם כן במהומות כמה שוטרים דופקים בני דודים, כנראה שרק תביעה פרטית תעזור.

שיהיה לנו סוף שבוע נעים ושקט.

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורן אני מבין את העצבים יש לך הצדקה לעצבנות המשטרה אולי הייתה מאורגנת אבל כרגיל היא מטפלת במקרה ובלא בבעיה הכללית שלאנשים יש את הרצון לעשות תחרויות ואין איפה..

החרימו לך את האוטו בגלל שיש לך את הלוק אני לא מאמין שיותר מזה היה צריך אולי היה גם מודיעין אבל זה סתם כדי להצדיק את המעצר של אנשים..

אני הייתי אמור להיות אתמול שם וברגע האחרון חברים שלי החליטו לא ללכת והיום בבוקר אני אמרתי פיייי איזה מזל עוד הייתי מסתבך שם סתם חבל... :roll:

למה? ככה!

פורסם
כנראה שאתה לא ממש חולה על האוטו שלך אם נתת כל כך בקלות שיקחו לך אותו.

אני אומר חד וחלק, גם אם היו נופלים השמיים אף אחד לא היה נוגע באוטו שלי.

מצב נתון שהשוטר רוצה לגעת באוטו, אני מנתק סוויץ' ונותן לקודן להיכנס לדריכה.

אם הוא חושב שהוא יוכל לפרוץ, סבבה, תביעת ענק לא תאחר להגיע.

אם לא עשיתי כלום, לא השתוללתי ולא גרמתי לסיכון חיי אדם, אין שום סיבה שבעולם שיגעו לי ברכב, כבר נעצרתי לבדיקה באיזור המרכז, לפני כחודש כשהייתי בדרכי לשיפור קטן, אז בדיוק היה לי רשיון מנייר כי חידשתי, אמרתי לשוטר, תן לי דקה אני מחפש את הנייר, קח בינתיים את הפלסטיק, השוטר אחרי 30 שניות חוזר ואומר לי "סע, הכל בסדר, אין צורך שתראה לי את הרישיונות", הוא אפילו לא בדק במסוף.

ועל זה אני אומר, רבאק אם כבר לשפר אז שיהיה מוצנע, כי כנראה על פוזות משלמים במדינה הזו מחיר כבד, ואם להגיע למפגש, להחנות את האוטו בצורה שלא מעוררת חשד כזה או אחר ולחסוך את כאבי הלב על כך שלקחו לך את אחד הדברים שיותר יקרים לך, ועוד עשו לך נזקים כאלו ואחרים.

בנוגע לאלימות כזו או אחרת, מספיק ששוטר מרים יד על בן-אדם שלא לצורך, פה נגמר התפקיד שלו! :x שוטר אמור להגן, לא לתקוף, ואם תקף לקחת מספר אישי וללכת על תביעה בגין אלימות שלא לצורך, היות ומח"ש לא ממש עושה את העבודה שלו אלא אם כן במהומות כמה שוטרים דופקים בני דודים, כנראה שרק תביעה פרטית תעזור.

שיהיה לנו סוף שבוע נעים ושקט.

הוא לא היה צריך את המפתחות ובטח שלא את הסוויץ.. הוא רצה פשוט לקחת אותו על גרר.. יכולתי באותה מידה לא להיות שם ... העדפתי להעלות אותו בעצמי כדי שלא ינזק ואני אגרר לתביעות..

פורסם
אורן , תאמין לי שיותר מסוכן לעשות את זה ליד עשרות אם לא מאות

אנשים ולא אני לא אומר שאתה עשית את זה בניגוד אליך שכותב בפורום

שאני עושה דברים.

בכל מקרה לשאלה שלך כן , עדיף.שכך

אתה לא מסכן אנשים , ואני אמנע ממך את השאלה

בנוגע לכביש המהיר שגם שם מסכנים אנשים - התשובה היא לא

עוצרים את התנועה לכן אין שום סיכון שכן אין מכוניות קדימה או בצדדים.

בכל מקרה אני לא אומר שזה מעשה טוב לעשות - אבל זה בטיחותי פי כמה

וכמה שאופנועים נוסעים לצך בווילי נגד כיוון התנועה ורייס עובר בין עשרות או מאות

אנשים שבתוכם גם ילדים ( וכמובן גם עוברים באדום ) .

ולחשוב על מספר הפעמים שהצעת לי "לצאת" מולך....

כשאני מסרב ואומר בדיוק את אותם הדברים שאתה אומר היום....

היהפוך נמר חברבורותיו ?

שלומי צודק, אם היו מחרימים לך את האוטו הייתי מדבר אחרת לגמרי, והרבה יותר מתלהם מאורן..

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וואי, אנשים , באיזה בעסה אני עכשיו.

לקום ולקרוא את מה שקרה , הורס את כל היום.

ירד לי כל החשק לשפר את האוטו שאני עומד לקנות. עד עכשיו חסכתי כל שקל בשביל להשקיע באוטו, אבל עם מה שקורה בזמן האחרון(במיוחד אתמול), ממש אין חשק להשקיע.

פורסם

יש משפר פוזה ויש משפר רציני.

זה שמפשר לשם הפוזה רוצה לעשות רוח על כולם ואותו תמיד המשטרע תדפוק, כי זה כאילו שרשום לו על האוטו "תדפקו אותי".

המשפר הרציני, שומר על פרופיל נמוך, הוא גם טס נמוך :lol: אבל אם תסתכל על האוטו לא תמיד תוכל לנחש שהאוטו משופר, ואם חד עין לא ישים לב אז בטח ובטח שהמשטרע לא תשים לב, מה גם שאם תשים לב המשפרים הכבדים, ה"כרישים" לא מגיעים למפגשים אלו, והסיבה ברורה לכל.

בקיצור ניתן לשפר רכב, מומלץ פשוט לא להביא אותו למפגשי יכולת וכו' היות ויש ריכוזי קהל גדולים והיכן שיש הרבה דגים לשם בדר"כ מגיעים הכרישים (משטרע למי שלא הבין את הדימוי). :lol:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

ירד לי כל החשק לשפר את האוטו שאני עומד לקנות .

אכן אסון. אחרי שמצית עד תום את יכולתה של הקניה העתידית , באמת כדאי שתמנע משיפורים.

אין ברירה אלא למכור את הרכב עוד לפני שקנית אותו.

ככה תימנע מהרבה צרות :wink:

אגב, yaba זה קיצור של :

yaba daba du ??

:D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אבל מה תאמר אחרי שהוא ימכור אותו מעל המחירון?!?!?! :lol::lol::lol:

בסדר, אבל תזכור שכשהוא יקנה אותו מצב השוק יהיה על הקרשים, ואח"כ הוא יעלה, כך שזה לא כזה קשה... :wink:

פורסם

יא אללה.... בלי להתייחס לכל השאר, שזה כמובן מעצבן בטירוף, זה כמובן טיפשי מצידי, אבל אם שוטר היה תופס אותי בחולצה, הייתי מנחית לו בומבה בראש.. למי שיגיד שנראה אותי אח"כ, שימו לב, אני עדיין כאן, אין לי תיקים, וכבר ניסיתי את זה... אומנם קשה לבטיח שככה זה יהיה תמיד, אבל בפעם ההיא יצאתי יבש מהמים.. :twisted:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

ירד לי כל החשק לשפר את האוטו שאני עומד לקנות .

אכן אסון. אחרי שמצית עד תום את יכולתה של הקניה העתידית , באמת כדאי שתמנע משיפורים.

אין ברירה אלא למכור את הרכב עוד לפני שקנית אותו.

ככה תימנע מהרבה צרות :wink:

אגב, yaba זה קיצור של :

yaba daba du ??

:D

חחחחחחחחח

כן, השם משם :D

היו לי הרבה חלומות על ה 106 העתידית שלי אחרי הרבה טיפול אוהב במנוע ותוספות קטנות לגוף, אבל זה ישאר בגדר חלום, כנראה(או שלא..).

אולי עוד חודשיים(בתקווה שאני אצליח למצוא עד אז XSI לא משופרת ובמצב סביר),יבוא המשיח והכל ישתנה, יהיה ספורט מוטורי חוקי בארץ, המנאייקים לא יהיו מנאייקים :roll: ואני אשפר תבייבי העתידית שלי

תגידו, אני לא מסכן את שלום הציבור יותר, כשאני נוהג על מיצובישי צ'אמפ במהירויות שעולות על מהירות של טרקטור??

פורסם
וואי, אנשים , באיזה בעסה אני עכשיו.

לקום ולקרוא את מה שקרה , הורס את כל היום.

ירד לי כל החשק לשפר את האוטו שאני עומד לקנות. עד עכשיו חסכתי כל שקל בשביל להשקיע באוטו, אבל עם מה שקורה בזמן האחרון(במיוחד אתמול), ממש אין חשק להשקיע.

תשקיע ותיסע בכייף, בשבילך ולא בשביל רייסים... כך אותי למשל, השקעתי בשיפור הרכב שלי ואני מתכוון לשפר אותו עוד בעתיד אבל מעולם לא הייתי אפילו כצופה במפגשים האלה של הרייסים, פשוט לא מעניין אותי... כמה בדיקות בודדות שיצא לי לעשות היו בשביל לבדוק את השיפור למשל וזהו...

אתה קונה רכב ומשפר אותו בשביל ההנאה שלך או בשביל מה ? או שאתה נהנה מהעובדה שתיקח רכב מסויים יותר מאשר הנסיעה על הרכב המשופר שלך ?... לדעתי הכייף זו הנסיעה והנהיגה.

ינון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...