Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שר תחבורה חדש בדרך !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל להיות שר תחבורה מדינת ישראל אתה צריך כמה שיותר חברים במפלגה השולטת הממשלה.

אז חלאס לחלום.

פורסם

אם כל אחד יגיד חלאס לחלום באמת לא יזוז פה כלום , אני אומר לך על זה בכל הרצינות , יש המון אנשים שחולמים על איזה מישהו שבאמת יהיה איכפת לו .

אני הראשון שחותם לך .

יצאתי עמבה

פורסם

קודם כל אמרתי שאני משתעשע ברעיון - לא אמרתי שאני הולך על זה :)

דבר שני, את השם אי אפשר לשנות. אם אביגדור יכול להיות השר לעיניינים אסטרטגיים, אז גם לאוניד יכול להיות שר התחבורה :)

דבר שלישי, ככל הידוע לי האחראית על תשתיות בין-עירוניות היא מע"צ - שכפופה למשרד התחבורה...

ודבר אחרון לעת-עתה: זה לא עיניין של חובבי מוטוריקה. 500 הרוגים בכל חודש מטרידים הרבה יותר אנשים מאשר שאתם חושבים.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

500 הרוגים בתאונות דרכים מטרידים הרבה מאוד אנשים, אבל 3 גראדים באשקלון מטרידים הרבה יותר אנשים ושלא נדבר על דיבורי נסיגה מהגולן או הורדת קצבאות הזיקנה.

אני לא מנסה להיכנס כאן לדיונים פוליטיים, אני רק מנסה להגיד שבמדינת ישראל תמיד יהיו על כף המאזניים דיונים "קצת" יותר ערכיים בעיניי שאר הציבור, מה שאומר שמפלגת התחבורה שלך תישאר כנראה מאחור.

גם אני חולם לפעמים על מפלגה של 10 תמהונים שתרוץ לכנסת והסלוגנים שלה יהיו משהו כמו "לא איכפת לנו מהחינוך, אנחנו רוצים רק את משרד התחבורה!" או "איכות סביבה זה לחננות. תנו לגדוש!". אבל האמת היא שהסיכוי של מפלגה כזאת להיכנס לכנסת ועוד לקבל את משרד התחבורה קטן אפילו מהסיכוי של עלה ירוק להיכנס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. מאבק עיקש בהרוגים בתאונות הדרכים

2. הפניית משטרת התנועה לטיפול בעבריינות בכביש - ולא בנהגים שעוברים את המהירות המותרת, ובשאר עבירות ש"קל לתפוס"

3. להעלות את המהירות המותרת בכבישים שמאפשרים את זה.

4. נתינת דגש על עבירות של נהיגה בשכרות ומעבר באור אדום (מבחינתי אפילו פיזור של מצלמות רמזור בכל הצמתים המרומזרים בארץ)

5. מיפוי כל הבעיות התשתיתיות בכבישים

6. השקעה ניכרת בתשתיות - והבאתם לרמה אירופאית (עפ"י מחקר של הטכניון - 50% מהתאונות הן באשמת התשתית)

7. רפורמה כוללת במשרד הרישוי והתחבורה. שהמילים האלה לא יעוררו תחושות חלחלה מהבירוקרטיה.

8. מתן אישור מלא לספורט מוטורי מפוקח

9. הסרת ההגבלות והבירוקרטיה בתחום היבוא ופתיחת השוק ליבוא מקביל

10. הורדת מיסים על מכוניות - לרמה אירופאית שפויהץ

11. מתן תמריצי מס למכוניות ירוקות, מכוניות עם מערכות EPS, והטלת מס כבד על רכבי שטח מזהמים

12. פיתוח תחבורה ציבורית - ובעיקר פרויקט הרכבת התחתית בת"א

13. הפעלת תחבורה ציבורית 24 שעות ביממה/7 ימים בשבוע - עם מתן עדיפות לקווים אשר מגיעים לאזורי בילוי בסוף-השבוע (פתרון מצוין לבעיית הנהיגה בשכרות)

14. למגר את הצביעות המשטרתית - חונים איפה שהם רוצים - עושים אילו עבירות שהם רוצים ואח"כ קונסים אותנו עליהם. שוטר שיתפס עושה עבירת תנועה - יפוטר לאלתר.

1. סבבה. איך?

2. לא באחריות משרד התחבורה. המשטרה כפופה למשרד לבטחון פנים.

3. לא באחריות מלאה של משרד התחבורה. גם למשרד לבטחון פנים (המשטרה) יהיה מה להגיד. וכך גם למשרד לאיכות הסביבה (ואני בספק אם לא יקפצו גם מהאוצר וכו').

4. ראה סעיף 2.

5. אם אתה חושב שהליקויים לא ממופים, אתה טועה. הבעיה היא תקציבית לתקן אותם.

6. שוב, משרד התחבורה מקבל תקציב יחסית זעום, את התקציב לא אתה קובע - אלה משרד האוצר.

7. בהצלחה.

8. לא באחריותו הבלעדית של משרד התחבורה. יש ועדה שלמה שמטפלת בנושא עם נציגים מכל משרדי הכנסת.

9. לא כלכך פשוט, בטח לא כשיהיו לך מתנגדים מכל עבר (היבואנים שמגלגלים מאות מליוני דולרים לא ישמחו מכך).

10. לא באחריות משרד התחבורה. המיסים נקבעים ע"י משרד האוצר.

11. תמריצים על מכוניות ירוקות, ומערכות ESP כבר יש. מס על רכבים מזהמים אפשרי אבל יפגע בשכבות החלשות דבר שיגרור התלהמות במיוחד מצד המפלגות הערביות והדתיות.

12. בהצלחה.

13. שוב, כל המפלגות הדתיות + הליכוד - יהיו נגד. וזה מאוד לא יהיה פשוט לקיים דבר כזה.

בטח שלא עם ההפגנות, המהומות והחרם שזה יגרור מצד ציבור מאוד ספציפי, שכבר הוכיח שאין לו בעיה להוציא עשרות ומאות אלפים לרחובות עם כמה שלטים החתומים ע"י האנשים הנכונים.

14. שוב, המשטרה לא באחריותך. בשביל זה יש את המשרד לבטחון פנים.

ובכל מקרה, בשביל לקבל מנדט בודד, אתה צריך באיזור ה110-120 אלף קולות.

אחוז החסימה עומד על 1.5 מנדטים.

משמע רק כדי לשבת בכנסת, בנאדם בודד, תצטרך כמעט 200 אלף קולות.

ואף סיעה עם מנדט אחד לא תקבל תיק של שר. תצטרך מינימום של 6 מנדטים כדי לקבל תיק שר.

משמע, יהיה לך הרבה יותר קל לנסות להתפקד לליכוד/עבודה/מפלגה-גדולה-אחרת, ולנסות להבחר בפריימריז שלה לחמישייה הראשונה ואז לבקש את התיק.

ובכל מקרה - המון בהצלחה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תאכלס, הייתי מצביע לך

רק שחכת סעיף אחד מאוד מאוד חשוב: ייעול תחבורה ציבורית בערים

רק קח בחשבון שמה שאתה רוצה לעשות דורש תקציב עצום, ובנוסף אתה עוד רוצה להוריד את המיסוי על המכוניות (לדעתי צריך להעלות, או לפחות להשאיר באותה רמה) (חוץ מבאמת להעלות עוד יותר לרכבי שטח ולהוריד למכוניות ירוקות ובטוחות)

פורסם

מסובך מדי. הפתרון: הפיכה צבאית מדממת והקמת משטר דיקטטורי.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
מסובך מדי. הפתרון: הפיכה צבאית מדממת והקמת משטר דיקטטורי.

סבבה - איך?

;)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אי אפשר לתכנן כזה דבר. יורדים למטה, מתחילים לירות לכל עבר ורואים לאן זה מתפתח.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תוכן חדש...