Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים הרבה זמן לא כתבתי פה הודעה אבל הייתי קורא סמוי כמה חודשים טובים אז יש לי כמה שאלות אליכם:

1) דבר ראשון רציתי לשאול בקשר למזגן באוטו שלי. המזגן עבד לפני כמה חודשים אבל לא ממש הפעלתי אותו בזמן האחרון בגלל שמזג האויר היה נעים אז אין לי ממש אפשרות לומר לכם מתי או איך הוא הפסיק לפעול, אבל לפני איזה שבועיים כשהיה ממש ממש חם הדלקתי אותו והוא לא עבד כלל, כלומר 0% קרור. אחרי כמה ימים הלכתי למכון שמטפל בזה בכפר סבא (טופ-קור), ואחרי בדיקה הסתבר שיש חתיכת דליפה מהרדיאטור של המזגן ויש צורך להחליף אותו שזה דבר שמתבצע לעיתים תכופות ביותר. לא אכפת לי בקשר לזה שלאנשים אחרים לא אכפת מהכסף שלהם אבל לי הוא דווקא נורא חשוב ו1,500 שקל על מזגן אולי נשמע סבבה בימים החמים אבל בפחות מזה כבר אפשר לקנות מזגן לבית.

בקיצור רציתי לשאול אם אתם יודעים אם שווה לסתום/לתקן את הרדיאטור או להביא משומש במצב טוב מפירוק או לשלם 1500 שקל ולהוציא את כל הצרות מהראש. אם שווה לתקן הייתי שמח למכון תיקון רדיאטורים או משהו בסגנון באזור כפ"ס רעננה הוד השרון ופתח תקווה.

2) שאלה קצת שונה ולא קשורה אבל עדיפה על פתיחת שרשורים מרובים: לפני 3 שבועות החלטתי שנמאס לי מהחריקות של הבלמים והלכתי למוסך לבדוק אותם ובסוף הוא אמר שכל הבלמים במצב נורא ודורשים החלפה אז הוא חרט את הצלחות האחוריות והוסיף רפידות עבות יותר, ומקדימה קנה והחליף לצלחות ורפידות חדשות מהניילונים. שבועיים הכל עבד מעולה וחלק אבל עכשיו הכל עוד פעם התחיל לחרוק (הרבה פחות ורעש פחות מעצבן אבל עדיין לא נורמלי) ואמרו לי שזה טבעי לבלמים חדשים אבל זה ממשיך כבר שבוע וקצת יותר ודי מעצבן.

3) אוקיי זאת שאלה בכלל לא קשורה אבל ממש הייתי שמח לתשובה פה... בזמן האחרון מופיעים יותר ויותר חורים קטנים שחורים על מכסה המנוע שלי, למרות שהאוטו משנת ייצור חדשה יחסית (2002) אז יש לי 2 שאלות קצרות בקשר לזה... דבר ראשון האם אני יכול לצבוע אותם עם המברשת הקטנה הזאת שקונים באוטו דיפו ואם כן אני צריך להכין את זה לפני עם חומר מסויים או סתם לצבוע? ודבר שני זה בקשר לווקס... לא ממש מבין מה עדיף, ספריי או משחה? צריך למרוח על כל האוטו או רק על החלקים הבעייתיים? רק על חלקי פח או גם פלסטיק? שכבה עבה או דקה?

וואו אנשים אז תודה רבה רבה רבה מראש על התשובות ואתם מפעילים פה פורום מצויין תמשיכו בעבודה הטובה,

אדי :-)

פורסם

תלוי מאיכן הדליפה, לפעמים ניתן להלחים, ברוב המקרים חייבים להחליף את המעבה, מפירוק אופציה לא הכי טובה, בלי קשר חייבים להדליק את המזגן מדי פעם על-מנת לשמן אטמים וגומיות במערכת.

כנראה שהורכבו בלמים סיניים זולים ובגלל זה יש רעש, יש לך אחריות אז תחזור למוסך.

אני לא יודע באיזה נקודות מדובר, אבל אם זה חלודה מתחת לצבע כדאי לגשת לפחח שיבחן את הבעייה בעין מקצועית.

פורסם

נדמה לי שהחורים הקטנים נמצאים בעיקר במכסה המנוע והם נוצרים מחתיכות קטנות (וגם לא) שעפות מהרכבים שלפניך ,בעיקר רכבים מסחריים ומשאיות .

המלצה לטיפול מונע -שמור מרחק.

לגביי החריקות בבלמים ,כנראה שהחליפו לך רפיידות מאיכות ירודה .

שי.

• תוכן חדש...