Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר זכאי לרכב מהעבודה.

מה מומלץ?

חשוב:

מערכת ESP (או משהו זהה).

5 כוכבי בטיחות

חווית נסיעה/נוחות

איבזור

האופציות:

סוברו B3

יונדאי I30

מזדה 3

סיטרואן C3

רנו מגאן

כולם חדשות מהניילונים.

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

ליונדאי אין 5 כוכבים אלא 4.

למאזדה אין 4 כוכבים והיא מגיעה בלי ESP.

מעבר לזה - אתה בטוח שמדובר ב-C3 ולא ב-C4?

פורסם

מבחינת נוחות, בטיחות, ESP המגאן תענה על הצרכים שלך בצורה מצויינת.

אם כוונתך בחווית נהיגה הנאה מנהיגה ההגה שלה קל מאוד ורחוק מלהעביר איזושהי תחושה למרות שהאחיזה טובה מאוד, והאוטו יציב מאוד על הכביש.

גם האבזור לא משהו רק 2 חלונות חשמל מקדימה מראות לא חשמליות ואין בקרת אקלים.

אם מדובר בC4 חכה לעוד תגובות זה הרכב היחיד מהרשימה שהייתי שוקל מול המגאן בגלל הדרישות שהצבת.

פשוט אין לי ניסיון איתו, ואני לא יודע עם מה הוא מגיע ועם מה לא.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בC4 אותו אבזור בטיחותי. בנוסף יש רדיו מובנה נשלט מההגה, קרוז קונטרול על ההגה, חלונות ומראות חשמליים.

אין בקרת אקלים, אין חישוקים קלים.

פורסם

אני הייתי לוקח את ה-I30 או ה-C4! שתיהן מצוינות (כן נהגתי בהן) שתיהן מגיעות יחסית מאובזרות והן מציעות את כל אביזרי הבטיחות שצריך. היונדאי מרגישה קצת יותר איכותית בפנים והסיטרואן קצת יותר מיוחדת.

הצעה שלי זה שתיגש לסוכנויות של יונדאי וסיטרואן ותראה איזה יותר קורצת לך.

בכל מקרה לא לפסול את יונדאי סתם בגלל שהיא קוריאנית! (לדעתי היא כבר באותה הליגה כמו שאחר החברות)

פורסם

לא האמנתי שאני אגיד את זה אבל המגאן (לפי הדרישות שלך) ושוב אני ממליץ רק בגלל שזה ליסינג ואתה לא אחראי לתיקונים טיפולים , אבל מבחינת נוחות נסיעה ושקט בנסיעה זה רק ה-b3 אפילו שהיא קצת חלשה .

יצאתי עמבה

פורסם

ממליץ לך ללכת על המגאן, רכב הכי בטיחותי ברשימה, וגם נוח,

כולל ESP, ו5 כוכבי בטיחות, ואין לך סיבה לדאוג לאמינות כי הרכב מהעבודה.

פורסם

שוב בגלל שהפוקוס לא ברשימה שלך אכן הייתי ממליץ לך על המגאן או לחילופין על הC4 שמגיעה עם ESP גם בדגם קבוצה 2 החל משנת 2008

תעשה נסיעת מבחן בשניהם ותחליט

בהצלחה

פורסם

הכי חשוב לקחת אוטו ביטחותי הכי הכי ביטחותי

ואחר כך אוטו נוח

אז אחרי הכל רנו מגאן היא בעלת 5 כוכבי ריסוק

והיא גם נוחה.

פורסם
חבר זכאי לרכב מהעבודה.

מה מומלץ?

חשוב:

מערכת ESP (או משהו זהה).

5 כוכבי בטיחות

חווית נסיעה/נוחות

איבזור

האופציות:

סוברו B3

יונדאי I30

מזדה 3

סיטרואן C3

רנו מגאן

כולם חדשות מהניילונים.

תודה

אני לא מתחשב בדרישות שלך, אני רק יגיד לך לפי דעתי אחרי הרבה קילומטרים על רובן שאני הייתי בוחר את המזדה 3 שלטעמי טובה מכולן.

רק מה, על ה-I30 לא נהגתי ככה שהיא מבחינתי פרמטר לא יודע.

האלנטרה הייתה סבירה, לטעמי טובה מהסובארו והמגאן.

(אני בכלל לא אוהב את המגאן, אמינות שנויה במחלוקת ונסיעה לא נעימה כלל לטעמי, וגם יש לה ריח ממש מסריח כחדשה, זה לא קשור, אבל אף פעם לא הבנתי למה, פשוט ריח מעורר בחילה).

פורסם

נסיעה לא נעימה במאגאן ?

אני מניח שה 3 נוחה לך יותר מהמאגאן. הצחקת אותי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בוא לא נכנס שוב לפינות האלה, בסדר?

אני שונא את המגאן2, לדעתי זה אחד הרכבים הכי גרועים שיש היום לרכישה כחדש.

אתה כבר הבהרת את דעתך עליו.

לדעתי דעתך קצת משוחדת, בעוד לי אין שום אינטרס.

כמו שכבר אמרתי, אין לי מגאן, אין לי מזדה, לא רוצה אף אחת מהן, אבל אחרי נהיגה רבה בשתיהן הגעתי למסקנה שהמזדה טובה יותר בכל אספקט, פרט למרחב אחורי וציון בטיחות (שהראשון משני בשבילי ואילו לשני חשיבות עצומה).

פורסם
בוא לא נכנס שוב לפינות האלה, בסדר?

אני שונא את המגאן2, לדעתי זה אחד הרכבים הכי גרועים שיש היום לרכישה כחדש.

אתה כבר הבהרת את דעתך עליו.

לדעתי דעתך קצת משוחדת, בעוד לי אין שום אינטרס.

כמו שכבר אמרתי, אין לי מגאן, אין לי מזדה, לא רוצה אף אחת מהן, אבל אחרי נהיגה רבה בשתיהן הגעתי למסקנה שהמזדה טובה יותר בכל אספקט, פרט למרחב אחורי וציון בטיחות (שהראשון משני בשבילי ואילו לשני חשיבות עצומה).

דעתך משוחדת להפליא , ואינה מתבססת על טיב הרכב אלא על טיב הרגשות שלך כלפיו.

אין לך שום סיבה ענינית לפסילת הרכב, מלבד העובדה שאתה שונא אותו, ביג דיל.

כיוון שהמאגאן נמצאת אצלי כעסקת ליסינג , אני יכול להגיד באופן חד משמעי:

- הרכב הוא המרווח ביותר בקבוצה שלו.

- תא המטען הגדול ביותר , נוח להעמסה .

- יחד עם הפוקוס , הבטוח בקבוצה.

- מצויד בכ"א (6), ESP.

- נוחות הנסיעה הטובה בקבוצה.

כל אילו הם עובדות, שאינן מושפעות משינאה אישית ולא מבוססת שיש לך על הרכב.

ה 3 , קטנה , צפופה, רועשת , ונופלת בציוד הבטיחות מהמאגן.

לזכותה יאמר שהיא מתקשרת הרבה יותר בנהיגה ללא שום ספק, אבל לבעל משפחה החפץ בהובלת המשפחה בנוחות מירבית ובבטחון, המאגאן היא הבחירה הטובה ביותר יחד עם הפוקוס על פי העדפה אישית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין לך שום אינטרס אבל הטיעון שלך שהיא גרועה ושיש לה ריח רע?! זה נראה לך רציני?!

כשאתה זורק ככה הצהרות על טיב רכב במיוחד כשמדובר בשרשור של מישהו אחר שמעוניין לשמוע המלצות (לא השמצות) אתה לא יכול לזרוק דברים לאויר סתם.

אני בטוח חף מאינטרס למרות שאני נוסע על צרפתיה (307) ואני יכול להגיד לך שפרט לסעיף האמינות שה3 בהחלטת מפגינה עדיפות בו, המגאן מוצלחת יותר בכמעט כל פרמטר. והכי חשוב המגאן ישמור על החיים שלך יותר טוב! תראה לי פרמטר חשוב מזה.

פורסם

אייל רז - יש לך כשרון מדהים לקרוא רק מה שאתה רוצה (או זה, או שיש לך בעיה רפואית, אז אני מקווה שזה סתם כי נוח לך להשמיט את העיקר ולהיצמד לתפל.

אני כתבתי (ומזל שכל אחד יכול לעלות 2 הודעות למעלה ולראות את האמת, וזה לא כמו שיח בע"פ שההוא אמר ואני אמרתי) שאני לא אוהב את המגאן בגלל אמינות שנויה במחלוקת ונסיעה לא נעימה - אלו הסיבות שאני לא אוהב אותה.

אני שונא לסוע ולנהוג במגאן 2.

גם כתבתי, שללא קשר יש לה ריח מסריח כחדשה, שזה נכון, אבל סתם פרט שציינתי, זוהי אינה הסיבה שאני לא אוהב את הרכב הזה.

וגם כתבתי שיש לה יתרון בטיחותי על ה-3, ושזה חשוב.

אז אתה לא מחדש פה כלום בהודעה שלך, פרט ללחזור על הדברים שלי.

אז נכון, כמו כל אדם דגול, שפיו מפיק מרגליות, אני מבין שאנשים נהנים לחזור על משפטים שאני אומר והם משמשים להם למנטרה בחיים. אבל בחייאת' לפחות אל תעוות אותם.

תעריץ אותי כמו שאני במדוייק. 8)

כל הטיעון שלכם היה הרבה יותר משכנע אם לא היה לכם ציור או סמל של צרפתיות בסמלון.

זה כמו שיבוא עכשיו קרסו ויגיד לי שהמגאן מצויינת.

עכשיו, חזרה לנושא.

אני נחשפתי לנושא הזה של רכבי קבוצה 2 הרבה יותר אולי מכל אדם אחר כאן בפורום, וראיתי את העדפות רוב האנשים.

הרוב מעדיפים את המזדה 3.

גם חלק ניגר מבעלי המגאן שונאים אותה.

וחבל על כול מילה שתגידו. וברור לי שאתם חושבים שעשיתם את הבחירות הכי נכונות, ושהמגאן היא הפלוץ של אלוהים (אולי בגלל זה מוסבר הריח), אבל מה לעשות, הפעם הרוב צודק, לטעמי ה-3 כחבילה יותר טוב מהמגאן.

לעומת הלאנטיס שגם אותה כל המדינה קנתה ואני הראשון שיודה בפה מלא שהיא פשוט רכב גרוע. מכל בחינה.

עכשיו, שוב אני אומר, חבל על הויכוח, חצי מהשרת פה מתבזבז על ויכוח יפני-צרפתי מיותר משהו, מכמה סיבות:

1. העיקרית - אני צודק.

2. המשנית יותר - כל אחד זכא לדעות משלו, ואני בטוח שאתה באמת ובתמים מאמין שהמגאן יותר טובה מה-3, וזה זכותך.

אם כל אחד היה אוהב בדיוק אותו דבר, אז לא היה צריך יותר מיצרנית מכוניות אחת שתייצר רכב אחד שיהיה המושלם.

הבעיה, או בעצם זו לא בעיה, שכל אחד אוהב משהו אחר ומחפש משהו אחר.

סטטיסטית, ע"פ הלקוחות שאני נפגשתי איתם ובאתי איתם במגע, ומנהלי ציי הרכב שאני הכרתי ושוחחתי איתם, רובם ציינו לרעה את המגאן, כמו שאמרתי, יש ציים שהמנהל פשוט הפסיק להציע אותה לעובדים, כולם אמרו לי: "נמאס לי כבר לעבוד כפול בגלל האוטו הזה, כל היום אני מתעסק בתקלות של המגאנים".

ולמרות שזה נשמע כסיבה אגואיסטית, זה לא כך, כי אי הנעימות מגיעה גם ללקוח שסובל מכל התקלות הללו.

אני באתי למגאן ומאוד רציתי לאהוב אותה, אני גם שונא את תופעת העדר, ואני גם אהבתי מאוד את המראה החיצוני שלה שהיא רק יצאה ורציתי לאהוב משהו שונה ומיוחד.

מה לעשות, אחרי כמה קילומטרים האהבה המאולצת החלה להתפוגג ולאט לאט (זה היה דיי מהר האמת) הבנתי שזה לא זה.

את המזדה לא רציתי לאהוב, רציתי לראות כמה מר ישראלי טועה.

אבל מצאתי את עצמי לוקח פעם אחרי פעם דווקא מזדה 3 מהמגרש, למרות שיש לי שמה לא מעט אפשרויות אחרות, ולאט לאט פשוט התחוור לי שהיא יותר מהנה מהלנסר ושות'.

• תוכן חדש...