Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקשר בין הסימלון שלי למאגאן הוא בערך כמו ההסברים הקלושים שלך למציאות.

יום טוב לך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כל הטיעון שלכם היה הרבה יותר משכנע אם לא היה לכם ציור או סמל של צרפתיות בסמלון.

זה כמו שיבוא עכשיו קרסו ויגיד לי שהמגאן מצויינת.

מה הקשר? ואם מישהו עם סמלון של הונדה ימליץ על מזדה אז גם הוא משוחד כי שתיהן יפניות?

הרוב מעדיפים את המזדה 3.

גם חלק ניגר מבעלי המגאן שונאים אותה.

וחלק ניכר מבעלי המזדה 3 שונאים את המזדה (ואני - בערך - ביניהם. לאחותי יש מזדה 3 מהעבודה, שיוצא לי לנהוג עליה באופן די קבוע. אני לא בדיוק מחבב את האוטו, וגם היא לא, אבל זה עדיף על המיצובישי לנסר שהציעו לה במקום).

מעבר לזה - כל ההודעה שלך נושאת ריח מסריח של התנשאות מיותרת. לדעתך המאזדה 3 עדיפה על הרנו מגאן. לדעתי הרנו עדיפה על המאזדה. להכריז שכ"א זכאי לדעה משלו שורה מתחת לאמירה "אני צודק" ממש לא מוציא אותך באור חיובי.

פורסם

ברשותכם נחזור לנושא.

בטיחות,בטיחות,בטיחות.

מעל הכל!

האם ל מזדה 3 יש 5 כוכבי בטיחות?

האם יש לה ESP?

האם ל C4 יש 5 כוכבי בטיחות?

האם יש לה ESP?

האם ל I30 יש 5 כוכבי בטיחות?

האם יש לה ESP?

ביצועים...לא מעניין כלל במקרה זה!

אמינות כללית (הרכב בליסינג הרעיון הכללי לא להתקע בדרך).

תא מטען ותא נוסעים מרווח..חשוב(משפחה).

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

לC4 חמישה כוכבי בטיחות וESP.

מכול המכוניות בקבוצה 2 היחידות עם 5 כוכבים וESP לפי הבנתי הן הפוקוס המגאן והC4.

אמרת שגודל ותא מטען חשובים לך, לכן הייתי פוזל לכיוון המגאן והפוקוס הC4 מגיעה אך ורק בתצורת האצ'בק.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
הקשר בין הסימלון שלי למאגאן הוא בערך כמו ההסברים הקלושים שלך למציאות.

יום טוב לך.

אני דווקא נוטה להסכים עם ידידי נקמיצ'י.

לצערי הרב, וגם לצערך, ברגע שהצרפתיות של היום ובכללן הרנו מגאן המיושנת,

לא מספקות הנאה מנהיגה או נוחות יותר טובה מהמתחרות, אין להן מה להציע חוץ מכאב ראש,איכות הרכבה ירודה,

מנועים בינוניים וגיר אוטומטי בעייתי ומעצבן לנהיגה.

אם פעם העדפתי לקחת פיג'ו 306 על פני מזדה לנטיס, היום אין לפיג'ו שום יתרון על המזדה 3, וגם לא לרנו או סיטרואן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

להגיד שלמגאן הגה לא מתקשר/גרוע/בעייתי אפשר.

להגיד שלמגאן גיר עצל/דפוק/חולה נפש אפשר.

להגיד עליה שהיא מיושנת ביחס ל-3 אי אפשר בדוק מתי שני הדגמים הוצגו!

להגיד עליה שהיא פחות נוחה מה-3 אי אפשר!

להגיד שהמנוע שלה נחות ביחס ל-3 אי אפשר(115 כ"ס מול 105).

מי שמחפש רכב כמה שיותר גדול+בטיחותי+נוח בקבוצה 2 שיבחר במגאן/פוקוס.

מי שמחפש להנות מהנהיגה עד כמה שאפשר בקבוצה 2 שיבחר ב-3.

יש הרבה טיעונים מול המגאן שאני כבעל מגאן מוכן לקבל כמו הגה, גיר, אמינות(למרות ש150K קילומטרים בשני רכבים והכול היה בסדר), אבל אתם כבר מגזימים ולוקים באיזשהי סלידה בלתי מוסברת מהרכב ללא קשר לתכונות שלו ואיזושהי הערצה ל-3 שהיא לדעתי רכב עם התנהגות לא רעה, אבל מכול בחינה אחרת די בינונית.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אני דווקא נוטה להסכים עם ידידי נקמיצ'י.

לצערי הרב, וגם לצערך, ברגע שהצרפתיות של היום ובכללן הרנו מגאן המיושנת,

לא מספקות הנאה מנהיגה או נוחות יותר טובה מהמתחרות, אין להן מה להציע חוץ מכאב ראש,איכות הרכבה ירודה,

מנועים בינוניים וגיר אוטומטי בעייתי ומעצבן לנהיגה.

אם פעם העדפתי לקחת פיג'ו 306 על פני מזדה לנטיס, היום אין לפיג'ו שום יתרון על המזדה 3, וגם לא לרנו או סיטרואן.

אהה, ואתה בוודאי אוביקטיבי..

להזכירך, פותח השירשור ביקש דברים ספציפים מאוד, והמאגאן או לחלופין הפוקוס מספקים אותם בצורה הטובה ביותר.

תא מטען, תא נוסעים מרווח , בטיחות, בכול אילו הם עדיפים בשני הרכבים הללו מזו של ה 3 , אז על מה אתה בדיוק מדבר ?

המאגאן מיושנת ? , אכן אם אתה בודק את שנת ההשקה של הרכב הוא אכן מיושן , אם אתה בודק את התמורה מול המחיר אשר הרכב מציע , או אז הוא בין הטובים ביותר בקבוצה שלו, ובוודאי כרכב אשר נדרש לשמש משפחה.

המאגאן אכן לא מספקת הנאה מנהיגה , היא מלכתחילה לא תוכננה לכך, ואם חפצה נפשך ברכב כזה, אתה מוזמן לפנות לדגמי המאגאן היעודים לכך, טייף נידאל אוהב מאוד את המאגאן הספציפית..

לא נוחה יותר מהמתחרות ?, מציע לך לנהוג במאגאן ובמתחרות שלה נכון להיום, תופתע מאוד..

שורה תחתונה , ההכללה שלך לא לעניין אינה רצינית, ושמה אותך באור בעייתי מאוד מבחינת הרצינות של תגובתך.

אני יכול להגיד לך למשל שב308 המושכרת אשר הייתה לי בשוויץ, איכות ההרכבה שלה הייתה למופת, היא גם שמה את הגולף בכיס האחורי שלה, אבל היי למה לדקדק , כל הצרפתיות מיושנות..

פורסם

בוא נחכה ל308 ואז נראה. אולי דעתי תשתנה, כפי שהיתה בעד ה306 בסוף שנות ה90.

לא אמרתי שכל הצרפתיות מיושנות, אמרתי שהמגאן מיושנת.

התייחסותי היתה ל307 / מגאן II / וסיטרואן C4

ואליך באופן כללי , כאחד שממליץ באופן גורף רק על תוצרת זוללי הצפרדעים.

שימו לב שלא אמרתי שהן פחות טובות , אלא התייחסתי לכך שאין להן יתרון משמעותי בשום תחום על המתחרות,

ובכך הן מאבדות את הייחוד שלהן. אם פעם היית מוכן לשלם (וגם אני הייתי מוכן לשלם ושילמתי) בסעיף האמינות ואיכות ההרכבה כדי לקבל רכב נוח משמעותית ובעל התנהגות כביש טובה משמעותית משאר המתחרות בקבוצה 2, היום אין שום יתרון משמעותי בסעיפים הנ"ל , ויחד עם החסרונות המוכרים בסעיפים האחרים , הכדאיות מוטלת בספק גם כרכב ליסינג.

פרקש,

המנוע של המגאן על הנייר עדיף על זה של ה 3 (שדרך אגב, גם אותה לא היייתי לוקח בחיים ), אבל השילוב מנוע+גיר מפיל אותו לאשפתות לעומת השילוב במזדה 3 שגם הוא לא הכי מבריק אבל הרבה יותר נמרץ.

CX,

זו דעתי, התנסיתי על כל הרכבים הנ"ל , ואם אתה מפקפק באמינותה זה לא ממש משנה, כי זוהי דיעתי האישית.

בדבר אחד אתה ללא ספק צודק : אני דיברתי בכלליות בתגובה לדבריך ולא התייחסתי לדרישות פותח השרשור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה מודד את הרכב על פי שנת היצור שלו, ואני מודד רכב על פי התמורה שאותה הוא נותן, וספציפית למאגאן גם היום 6 שנים לאחר הצגת גירסאת 5 הדלתות ו 4 שנים לאחר הצגת הגירסא מרובעת הדלתות, התמורה טובה בהחלט.

אין טעם להכנס לויכוח על דעות אישיות, זה לא הנושא, פותח השירשור ביקש המלצה על פי פרמטרים ברורים מאוד, ועל פי הדרישה הנ"ל יש שני רכבים מתאימים, המאגאן ואו הפוקוס.

פורסם

בדבר אחד צודק אייל - הדור האחרון של הקומפקטיות מבית PSA איבדו את היתרונות היחסיים שלהם.

ה C4 והפיג'ו 307 סובלות מנוחות נסיעה עירונית נמוכה יחסית- וזה בדיוק הדבר האחרון שאתה מצפה מהן,בייחוד אם ניזכר בקודמותיהן,הקסארה וה 306,שכנראה היו המכוניות האחרונות של הקונצרן שבנוסף להיותן נוחות היו גם מהנות.

כמישפחתית,והדגש על מישפחתית,המגאן הינה מכונית מצויינת.

היא המרווחת בקבוצתה,תא המיטען שלה גדול ומרווח,היא בטוחה מאד,הן פאסיבית והן אקטיבית,ביצועיה טובים והיא חסכונית למדי.

נקודת התורפה העיקרית שלה היא ההיגוי,אבל במכונית מישפחתית זה לא אמור להיות השיקול המכריע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...