Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חתמתי על חוזה בעבודה החדשה ויכול לקבל רכב מקבוצת רישוי 2 ב 3500 ש"ח.

יש לי 2 שאלות עיקריות:

1) האם הסכום לא מוגזם וכמה ישאר לי בנטו אם המשכורת שלי 14000 ברוטו (ומזה לוקחים 3500)?

2) יש לי אישה + ילדה בת שנתיים + כלב. יש לי נסיעה של לפחות שעה לכל כיוון (שעתיים בדרכים כל יום). אנחנו מרבים לנסוע למרחקים ואוהבים פינוקים. מה הרכב האופטימלי בקבוצה 2 שאני יכול לבקש?

מודה מראש על כל תגובה.

מיכאל

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שים לב שהסכום יורד לא רק מהברוטו, אלא גם מהפרשה לפנביה וכו'. שאל את המעסיק מה העלות האמיתית (משעתי שיש באינטרנט גם מחשבון ליסינג די יעיל).

בקשר לרכב - המלצתי היא מגאן אם אתה מעדיף סדאן או C4 להצ'בק. עזוב בצד את היפנו/קוריאני אם הבטיחות והפינוק חשובים לך. למרות שכולם יקפצו ויאמרו שהצרפתיות פחות אמינות, אני כלל לא בטוח שזה נכון ובסה"כ ברכב ליסינג האמינות לא משמעותית כלל.

מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
שים לב שהסכום יורד לא רק מהברוטו, אלא גם מהפרשה לפנביה וכו'. שאל את המעסיק מה העלות האמיתית (משעתי שיש באינטרנט גם מחשבון ליסינג די יעיל).

בקשר לרכב - המלצתי היא מגאן אם אתה מעדיף סדאן או C4 להצ'בק. עזוב בצד את היפנו/קוריאני אם הבטיחות והפינוק חשובים לך. למרות שכולם יקפצו ויאמרו שהצרפתיות פחות אמינות, אני כלל לא בטוח שזה נכון ובסה"כ ברכב ליסינג האמינות לא משמעותית כלל.

מיקי.

מילים חקוקות בסלע.

מצתרף להמלצה!

+1:hihi:

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

המחיר סביר בהחלט (תנסה לחשב כמה עולה רכב פרטי).

בקשר לאיזה רכב קודמי המליצו על המגאן , רכב טוב עם בעיות אמינות (כל חובבי הצרפתיות אל תקפצו עליי) אבל היות והרכב הוא ליסינג האמינות לא מעניינת אותך , אז לך על זה .

יצאתי עמבה

פורסם

אני מתלבט כרגע בין הטויוטה קורולה SUN 1.6 לבין ה- C4.

המגאן ירד מהפרק בגלל העגלתיות שבנתוני המכונית.

כך שהבחירה די הצטמצמה.

אולי יש עוד איזה רכב שנתוניו ופינוקיו גוברים על שתי המועמדים שנשארו?

לגבי הכסף, לא הבנתי איך לחשב עלות אמיתית וכמה אני מקבל בסוף, לאחר כל ההורדות.

תודה מראש על כל עזרא.

מיכאל

פורסם

מיכאל,

העלות האמיתית היא (בהנחה שהסכום שציינת כולל הפסד בהפרשות פנסיוניות):

attachment.php?attachmentid=115332&stc=1&d=1210106014

כלומר ההפסד הנטו החודשי שלך הינו 2369 ש"ח ובנוסף לכך אתה מפסיד את החלקים של קרן השתלמות (350 ש"ח) קופת גמל וכו'.

לפי החישוב שעשיתי יצא לי 3448 ש"ח לחודש כולל הכל.

Capture.jpg

פורסם

כך שהבחירה די הצטמצמה.

תודה מראש על כל עזרא.

מיכאל

גם אם הרכב בליסניג - תעשה נסיעת מבחן - תבדוק טוב אם אתה רוצה לנהוג עם הגיר הרובוטי של הקורולה

כ"כ - אם אתם אוהבים פינוקים - המגאן הרבה יותר נוחה, מרווחת ומפנקת למרות עגליותה, מאשר הסאן, כ"כ - שש כ"א מול 2-4 בסאן, בקרת יציבות וכו' מול אפס בקורולה......ואני לא סוכן של רנו ואין לי רנו - כמעט קניתי לפני חודש אבל חברים שנוהגים ברנו אמרו - רנו מצויינת, אבל לא לקניה אלא לליסינג...... הם מאוד נהנם מהרכב

פורסם

כך שהבחירה די הצטמצמה.

תודה מראש על כל עזרא.

מיכאל

המאגאן עגלה ?

תרשה לי ליידע אותך שהמאגאן אינה נופלת מה C4 מבחינת ביצועים, נהפוך ה AL4 ברנו הרבה יותר זריז ומבצע .

מציע לך לעשות נסיעת מבחן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
המאגאן עגלה ?

תרשה לי ליידע אותך שהמאגאן אינה נופלת מה C4 מבחינת ביצועים, נהפוך ה AL4 ברנו הרבה יותר זריז ומבצע .

מציע לך לעשות נסיעת מבחן.

אני מסכים איתך שהמגאן לא נופלת מה C4 מבחינת ביצועים.

הסיבה היא ש- C4 עוד יותר עגלה :-D.

התיבה המפורסמת AL4 פשוט מסרסת את המנוע.

לדעתי התיבה הזו צריכה מנוע של 150 כ"ס לפחות כדי שלאחר הסירוס עדיין ישאר לנהג כ- 100 כ"ס לנהיגה :wink:

פורסם

בוא נאמר בעדינות שאתה מגזים.

המאגאן וה C4 אינן מתקשות לעמוד בקצב התנועה סביב , עגלות ? אני באופן אישי לא חושב ככה.

הAL4 , אומנם אינו גיר מבריק אך הוא אינו גרוע כמו שמציירים אותו, והמעבר לטיפטרוניק פותר את הבעיה לחלוטין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קודם כל ל RANDOM. תודה ענקית על החישוב!!! האמת עוזר וממצא. אין לי יותר שאלות לגבי השכר (חוץ מאולי, האם זה סכום סביר 3500 עבור הליסינג לקבוצה 2).

לגבי הרכבים: לפי המפורסם על המגאן, היא מאוד בעייתית בזינוקים ובתחילת הנסיעות (הבדל משמעותי לעומת שאר מכוניות הקבוצה). למרות שמבחינת נפח תא המטען היא המובילה. וגם לגבי המפרט של התוספות. היא בסדר גמור. מה לגבי שטח פנים? לגבי מרחב לנוסעים? היכן הוא המרווח ביותר? היכן הכי נעים לנסועה בספסל האחורי? הרי זה ידוע שהרבה מאוד מחשבה משקיעים במושבים הקדמיים (כי הנהג הוא זה שמרבה לנסוע ולהשתמש באוטו) ובנוסעים ה"זוטרים", לפעמים נשכחים "מאחור".

פורסם

מגאן עגלה? כמה מאזדה 3, קורולה או אימפרזה עושות 0-100? הכול שטויות הבדל של שניה לכאן או לכאן לא באמת משנה משהו.

אולי האוטו מייצר תחושה כזאת, אבל ההבדל על השעון הוא זניח, וכן נהגתי גם על קורולה וגם על מאזדה 3 יותר רעש ,אורות וצפצופים, אבל שום הבדל משמעותי לכולם מנוע 1.6 שמשודך לגיר אוטומטי כמה הבדל כבר יכול להיות?

המגאן היא רכב בטוח, נוח, גדול מאוד וכשלוקחים אותו מליסינג מתבטלות כול אותן ה"בעיות" שאנשים מציגים כול הזמן נגד הרכב הזה כמו אמינות ושוק.

בעיות שאישית לא נתקלתי בהן גם במגאן 2 דיזל ידנית שעשתה 120K קילומטרים, ועכשיו במגאן אוטומטית מליסינג שכבר עשתה כמעט 30K קילומטרים, שום בעיות אמינות!

כרכב משפחתי אני לא רואה לו מתחרים מלבד אולי הC4 שלא יצא לי לנהוג עליה, אבל שמעתי עליה רק דברים טובים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הספסל האחורי במגאן הוא מהמרווחים בקטגוריה והיו פה אנשים שהעידו שניתן לקשור שלוש כיסאות בטיחות זה לצד זה במושב האחורי.

מבחינת מרווח לרגליים הוא בסדר, לאדם גבוה יהיה צפוף בכל המכוניות שרשמת. אני (190) שאני יושב מאחורי אמא שלי (175) בC4 צפוף לי ברגליים.

אני חושב שההחלטה על איזו מכונית לבחור היא די מצומצמת. אני פוסל אוטומטית את הטויוטה בגלל אבזור בטיחותי לקוי, לא נכנס בכלל לשיקולי הגיר טוב או לא..

עכשיו אתה מתלבט בין הC4 למגאן, עניין של טעם וריח. שתיהן מכוניות מצויינות. אחת האצ'בק ואחת סדאן. נסעתי בשתיהן אל תצפה ליציאה מהרמזור של פרארי אנזו, עם ה110 כ"ס של הC4 וה115 אני חושב של המגאן הם יביאו אותך לאן שאתה צריך באותה מהירות כמו שאר מכוניות הליסינג שמסתובבות בכבישי הארץ.

פורסם
למה בעצם לא לשקול את הפורד פוקוס?

באמת התפלאתי למה אף אחד לא העלה עד עכשיו את הפוקוס.

לדעתי ולדעת כמה כתבי רכב היא הטובה ביותר בקבוצה 2.

יש לי אותה כבר שנתיים וחצי וגם במקום העבודה הבא אני אבקש פוקוס (אני מקווה שאקבל את החדשה, עם ESP).

בטח יקפצו כאלה (כולל כאלה שמעולם לא נהגו בה) שיגידו "לא סוחבת".

אז ככה: היא סוחבת בסדר גמור בשביל הנהג המשפחתי.

גם אני, עם ניסיון לא מבוטל במכוניות ספורטיביות, רואה בה את הבחירה העדיפה לרכב משפחתי מליסינג, גם בגלל הבטיחות והמרווח הפנימי (עגלת התינוק שלנו לא נכנסת לחלק מהמשפחתיות, אך לפוקוס היא נכנסת, על שני חלקיה, בקלות)

בטיולים בכבישים מפותלים אני מעביר לטיפטרוניק ומשחק עם הילוכים 1-2-3 (4 כבר עם יחסי העברה מוגזמים).

אוף... אם רק היה לה גיר ידני... כמו הפוקוס הפרטית שלי.

אגב, הנה פוקוס מליסינג שצילמתי אתמול. שימו לב למסגרת לוחית הרישוי של אלבר:

Open Focus1.jpg

Open Focus2.jpg

• תוכן חדש...