Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רק שוכח שמי שקונה את הקורולה מחפש רכב אוטומטי ולא ידני, אם היה רוצה האדם רכב ידני היה הולך לסוכנות ורוכש מלכתחילה רכב ידני.

מעבר לזאת למה להתרגל ולנהוג ברכב ? אתה קונה רכב כדי להתרגל אליו או כדי לנהוג ולנסוע בו בנוחות.. ?

מעבר לזאת, עזוב אתה שוב נכנס לפינות, הפוקוס עדיפה על הקורולה כמכלול ולא עקב גיר ספציפי זה או אחר.

"מבחינתם הם חושבים שזו תיבה אוטומטית " - אתה קצת מתבלבל הם לא חושבים, ככה מוכרים להם את הרכב, כמה קורולות היו נמכרות אם היבואן היה מצהיר שמדובר ברכב ידני במקור אך ניתן להשתמש בו גם כאוטומט מוגבל..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז עכשיו אני בכלל התבלבלתי.

יש כאן תחרות בין 4 רכבים עיקריים בקבוצה 2 על בטיחות:

* פורד פוקוס

* רנו מגאן

* טויוטה קורולה

* סיטרואן C4

(אולי שכחתי מישהו)

מי מבין אלה הכי (ואם אפשר פירוט) בטיחותי ובמה.

פורסם

לא לשכוח שהמצאותה של מערכת ESP ברכב בהרבה מקרים מבטלת את הצורך בכוכבים, הרכב פשוט נמצא בפחות סיכון לגיע למצב של ריסוק.

(הנ"ל מדובר על מקרים בהם ESP מונע תאונות כתוצאה מאיבוד שליטה ברכב, וכתוצאה מכך לא אכפת לנו איך הוא מתרסק.)

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
אז עכשיו אני בכלל התבלבלתי.

יש כאן תחרות בין 4 רכבים עיקריים בקבוצה 2 על בטיחות:

* פורד פוקוס

* רנו מגאן

* טויוטה קורולה

* סיטרואן C4

(אולי שכחתי מישהו)

מי מבין אלה הכי (ואם אפשר פירוט) בטיחותי ובמה.

כל המשפחתיות ברשימה זכו ב5 כוכבים במבחן ריסוק של Euroncap. אבל בניגוד לשלושה האחרות, הקורולה משווקת בדגם של קב' 2 ללא בקרת יציבות. ועם 2 או 4 כ"א כשהרכב נבחן עם 6.

השאר משווקות גם בגרסאות הבסיסיות שלהן עם האבזור הבטיחותי המלא.

OSH205 שים לב, נכון שESP מונע ממך להיכנס למצב של תאונה אבל זה לא קסם, זה לא יעבוד בכל מצב. יש הערכות בתעשיית הרכב שהמערכת יכולה למנוע בין שליש לחצי מהתאונות שנגרמות כתוצאה מאיבוד שליטה על הרכב. זה אומנם נתון יפה מאוד, וללא ספק הESP היא אחת ממערכות הבטיחות החשובות ביותר שהומצאו בשנים האחרונות אבל זה לא בא להחליף את רמת הבטיחות של הרכב. את מבנה כלוב הנוסעים ותכנונו להגנה מירבית ולא מחליף את כריות האויר וממותחני חגורות הבטיחות וכל אביזר בטיחותי אחר.

יש היום מבחר מספיק גדול של רכבים כמעט בכל קטגוריה שזוכים לציון של 5 כוכבים ומשווקים עם אבזור בטיחותי מלא כולל בקרת יציבות שאני לא רואה לנכון לרכוש רכב שלא מספק את הנתונים האלו. אולי מחאת צרכנים כזו תוביל את יבואנית טויוטה למשל לצייד את הקורולה בכל האבזור הבטיחותי שהיצרן מציע ולא לעשות עוד כמה גרושים על הגב שלנו.

פורסם
כל המשפחתיות ברשימה זכו ב5 כוכבים במבחן ריסוק של Euroncap. אבל בניגוד לשלושה האחרות, הקורולה משווקת בדגם של קב' 2 ללא בקרת יציבות. ועם 2 או 4 כ"א כשהרכב נבחן עם 6.

השאר משווקות גם בגרסאות הבסיסיות שלהן עם האבזור הבטיחותי המלא.

OSH205 שים לב, נכון שESP מונע ממך להיכנס למצב של תאונה אבל זה לא קסם, זה לא יעבוד בכל מצב. יש הערכות בתעשיית הרכב שהמערכת יכולה למנוע בין שליש לחצי מהתאונות שנגרמות כתוצאה מאיבוד שליטה על הרכב. זה אומנם נתון יפה מאוד, וללא ספק הESP היא אחת ממערכות הבטיחות החשובות ביותר שהומצאו בשנים האחרונות אבל זה לא בא להחליף את רמת הבטיחות של הרכב. את מבנה כלוב הנוסעים ותכנונו להגנה מירבית ולא מחליף את כריות האויר וממותחני חגורות הבטיחות וכל אביזר בטיחותי אחר.

יש היום מבחר מספיק גדול של רכבים כמעט בכל קטגוריה שזוכים לציון של 5 כוכבים ומשווקים עם אבזור בטיחותי מלא כולל בקרת יציבות שאני לא רואה לנכון לרכוש רכב שלא מספק את הנתונים האלו. אולי מחאת צרכנים כזו תוביל את יבואנית טויוטה למשל לצייד את הקורולה בכל האבזור הבטיחותי שהיצרן מציע ולא לעשות עוד כמה גרושים על הגב שלנו.

ההערה שלי רלוונטית לדגמים הספציפיים בינהם פותח השירשור מתלבט, לכולם 5 כוכבי ריסוק, מה שמביא אותנו לשאוף לרמה גבוהה יותר של בטיחות, משמע 5 כוכבים + ESP.

לרגע לא אמרתי כי הכוכבים פחות חשובים, ואם כך נשמע אז אני מבהיר מחדש.

רכב עם 5 כוכבים + ESP בטוח יותר מרכב עם 5 כוכבים ללא ESP

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

• תוכן חדש...