Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום פסח שמח או למי שכבר חוגג לו את המימונה.

שאלה לי ליודעים בנושא.

מעונין לשים ל IDMAX תיבה אידיאלית לסאב וופר שיש לי עכשיו יושב לו בתיבה 33 על 33 לערך 30 וקצת ליטר או פחות.

איזה מימדים אידיאלים צריך הסאב הנל?

עובי העץ גודל כללי.

בתודה מראש.

ג'ובני

פורסם
נו.. ו? לא יודע לחשב CUFT לליטר?

אני באמת מודה לך על התשובה קודם כל אבל אתם הותיקים צריכים להבין שלא כל אחד יודע מונחים מקצועיים כמו שכתבת ולכן אני בפורום הזה.

אז להגיד לא יודע?

כן אני באמת לא יודע לכן שאלתי.

ג'ובני

פורסם

1 cuft שווה ל 28.3 ליטר.

עבור ה IDMAX 12 אינץ , לפי האתר דרוש 1.3 CUFT ובליטרים זה יוצא 36.8 .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אכן אנחנו הוותיקים יודעים להבין מה באמת יודע ומי באמת עצלן ורוצה שיעשו בישבילו הכול.

אתה לא יודע לפתוח את הPDF תוריד תוכנה או תנסה למצוא בדרכי חיפוש ואז שאל בפורום.

אתה לא יודע כמה זה CUFT אז כנס לגוגל ותיכתוב המרה לליטרים פשוט כך.

אתה יודע לפעמיים צריך לעבוד קצת לבד ולהפעיל את הראש ולא לחשוב שאם זה פורום אודיו אז יעשו בישבילך את העבודה.

שואלים אחרי שמנסים ובודקים לבד.

בברכה

אחד הותיקים:wink:

פורסם

אני לא אכנס איתך לוויכוח סרק.

אתה לא מכיר אותי ובוחר לתייג אותי כ "עצלן".

שאלת אם ניסיתי? אמרתי לך לא נפתח לי יש לי את הדבר הזה על המחשב הוא לא נפתח.

אני לא מתוכח אני רק שונא שזורקים עליי משו שלא שייך לי.

אם מישו פה לא רוצה לעזור שלא יעזור בשביל זה הוקם פה הפורום בשביל עזרה,בשביל ייחד ויבוא ויגיד מישו לך תחפש במקום אחר חפש בגוגל ותחזור שאתה יודע משו.

אז למה בתקנון לא רשום קריטריון כניסה?

אחרת למה הפורום הזה פה אם לא בשביל לעזור אחד לשני.

סליחה אבל עם כל הכבוד ויש כבוד זאת לא תשובה לעניין.

סליחה על הטרחה

ובברכת יום טוב.

תודה רבה אדי.

"אחד החדשים"

ג'ובני

פורסם
1 cuft שווה ל 28.3 ליטר.

עבור ה IDMAX 12 אינץ , לפי האתר דרוש 1.3 CUFT ובליטרים זה יוצא 36.8 .

אני רוצה לדעת עם ה36.8 ליטר הנ"ל זה לפני, או אחרי שהסאב מורכב בתיבה?(אל תשכח שהסאב עצמו יש לו איזה נפח של 3 ליטר לבד...)

קיצור אז השאלה שלי היא: האם התיבה צריכה להיות 39.8 או 36.8?

תודה.

פורסם

בדרך כלל כשיצרן ממליץ על נפח תיבה הוא ממליץ על נפח תיבה סופי וזה אומר כולל הסאב בפנים. לגבי ID לא שאלתי אותם אף פעם אבל אני מניח שגם אצלהם זה הדבר.

למרות זאת אצלי בפולו הייתה תיבה של 40 ליטר עם הסאב הפוך והתוצאה הייתה לטעמי מצויינת..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

היצרן בדרך כלל ממליץ על הנפח המדוייק לפי בדיקות שעשו במעבדות וכמובן לפי טעמם האישי של המהנדסים של אותו המפעל או לפי הבאה של גורם חיצוני שיתן שיפוט.

אבל מעבר לכך, לכל סאב יש תחום של נפחים שבהם ניתן להתקין אותו לתוך תיבות.

למשל סאב 15 אינטש "מורל" שהיה לי הגיע עם המלצה לנפח מינימלי 45 ליטר ונפח מקסימלי 75 ליטר, אפשר לשחק אם נפח התיבה להשגת התנהגות שונה מהסאב ובמהלך כל הטווח הזה מה שהכי קובע בסופו של דבר זה הטעם האישי והתוצאה שרוצים להשיג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עופר אז אתה אומר בעצם ש תיבה בקיבולת 36 היא המדויקת לפרמטרים של ה MAX. כי באתר כמו שאתה רואה יש לי בעיה קטנה לראות פירוט.

ג'ובני

• תוכן חדש...