Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על slk

silver-mr2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

חיפשתי וחיפשתי אבל לא מצאתי כתבה רצינית על מרצדס slk 200 או 230. אני שוקל לרכוש רכב כזה אבל אין לו שום חומר עיוני לקרוא עליו. הבנתי שיש שם בעיה עם ההגה והיזון חוז אבל חוץ מזה, אין לי מושג ירוק על הרכב.

מישהו מבכירי הפורום יכול לחוות דעתו המקצועית על הרכב הזה ?? או להפנות אותי לכתבה רצינית...

תודה. עידן[/u][/b]

---

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי שני סרטים של טופ גיר בקשר ל SLK

אם אתה רוצה אשלח לך באייסייקיו

תיצור קשר

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צודק שSLK לוקה בתחום תקשורת של ההגה משום שהוא מבוסס על מנגנון סבבת ולא גל משונן הרכב מבוסס קלות על סדרה C הקודמת של מרצדס .ככלל הוא נחשב רכב טוב אבל בעל מאפינם סולידיים יחסית ולא ספורטיבית קיצונית כמו S2000 או BOXTER אבל ככרבGRAND TOURER הוא עושה עבודה טובה יותר משניהם שוב לשיקולך וסגנון הנהיגה שלך נ.ב על Z3 הוא עולה בכל התחומים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי עידן. נהגתי על SLK במשך כמה ימים בספרד, בכבישי הראלי בקטלוניה וכן על מסלול מירוצים. כתבתי התרשמות מפורטת שאותה תוכל לקרוא כאן:

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-889-280-1459624,00.html

אם יש לך שאלות - אתה מוזמן!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צודק שSLK לוקה בתחום תקשורת של ההגה משום שהוא מבוסס על מנגנון סבבת ולא גל משונן הרכב מבוסס קלות על סדרה C הקודמת של מרצדס .ככלל הוא נחשב רכב טוב אבל בעל מאפינם סולידיים יחסית ולא ספורטיבית קיצונית כמו S2000 או BOXTER אבל ככרבGRAND TOURER הוא עושה עבודה טובה יותר משניהם שוב לשיקולך וסגנון הנהיגה שלך נ.ב על Z3 הוא עולה בכל התחומים

מכיוון שלא התעמקתי במערכת ההיגוי מבחינה טכנית, אני אשמח להסבר מדוע מנגנון הסבבת נחות בתחום תקשורת ההגה על פני מנגנון הגל המשונן.

בכל מקרה אני מסכים - ההיגוי לא משהו בכלל. חסר תחושה לחלוטין וגם הדיוק לא משהו. ההגדרה שלך טובה - היא לא ספורטיבית כמו בוקסטר נניח, אבל היא מאוד מהנה בדרכה שלה - סטייל, גג פתוח, איכות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכולכם על התגובות.

מצד אחד אני מאוכזב - ככל הנראה אני לא אקנה אחת (לא מהנה מספיק....כך נראה)

מצד שני - טוב שגיליתי את זה עכשיו. :wink:

טוב, נצטרך להעלות רעיון חדש....התוכלו לסייע ???

---

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכולכם על התגובות.

מצד אחד אני מאוכזב - ככל הנראה אני לא אקנה אחת (לא מהנה מספיק....כך נראה)

מצד שני - טוב שגיליתי את זה עכשיו. :wink:

טוב, נצטרך להעלות רעיון חדש....התוכלו לסייע ???

התוכל לסייע לי להבין מדוע להחליף את ה MR2? מה רע בה?

second is the first looser

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה היה תלוי בי - לא הייתי מחליף את הרכב הזה בעד שום הון שבעולם !!! ההנאה ממנו פשוט לא מפסיקה, יום יום, שעה שעה, אפילו בנסיעות למכולת. וכשהגג יורד....בכלל אין מה לדבר.

אני נאלץ להחליף מסיבות משפחתיות (צריך רכב עם 4 מושבים...אוי ויי זמיר )

מה לעשות....לכל דבר טוב יש סוף. אני מקווה שאחזור לרכב הזה מתישהו.

עידן

---

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שהממהרים יקפצו - שאלתי על slk למרות שהוא גם דו מושבי, מאחר ויש לו גג קשיח והוא אוטומטי. בנסיבות כאלו - נראה לי שאצליח לשכנע את הצריך שכנוע כי ה- SLK מתורבתת יותר מהאם אר 2. אבל לאור הביקורות שקיבלתי נראה לי שבכל זאת אנטוש את עולם הרודסטרים.

עידן

---

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה צריך 4 מושבים אך אתה חושב על SLK ???? אתה יכל לקנות סובארו טורבו או אלפא 156 אם אתה רוצה אוטו יותר יפה אבל יותר איטי שניהם יכולים לאכלס משפחה בנוחות יחסית ובצועים חזקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נאלץ להחליף מסיבות משפחתיות (צריך רכב עם 4 מושבים...אוי ויי זמיר )

מה לעשות....לכל דבר טוב יש סוף. אני מקווה שאחזור לרכב הזה מתישהו.

עידן

סדרה 3 קונברטיבל?

פיז'ו 307CC?

עם טיפה מאמץ - A4 קונברטיבל?

:roll:

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...