Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 205 מנוע 1.1 לאחרונה שיפצתי את המזגן והחלפתי נגד מהירויות,טרמוסטט,ואקום+גז

הכל היה בסדר עד שיום שישי עשיתי נסיעה ארוכה וראיתי שבעת נסיעה ארוכה לאחר זמן

הוא קופא ומוציא אדיי קור ולא מקרר,אחרי שהוא הפשיר הוא חזר לקרר טוב.

אז הלכתי למזגניסט שטיפל במזגן והוא כיוון את הטרמוסטט.

עכשיו שאני נוסע ברכב עם מזגן הוא נכבה הרבה,אפילו בניוטרל בעמידה הרכב מתכבה כאילו נחנק.

בלי מזגן הכל תקין ואין שום בעיה.

מה יכולה להיות הבעיה?

מחר אני יחזור אליו לתיקון.

פורסם

כאשר מפעילים את המזגן אוטומטית הטורים של המנוע צריכים לעלות , אם זה לא קורה (המנוע יורד בסל"ד לכיוון כיבוי), יש בעיה : במנוע צעד, או אין אות הפעלת מזגן אל המחשב , או אין אות יציאה מהמחשב אל מנוע הצעד , כנס למוסך ובדוק/תקן את הבעייה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון.

הלכתי למזגניסט והוא אמר שאין קשר לעבודה שלו לזה שהרכב נכבה.

הוא אמר שיש צורך ללכת לחשמלאי או מוסך מורשה שיבדוק למה המחשב של ההזרקה

לא נותן מספיק דלק ובגלל זה הרכב נכבה.

הלכתי לחשמלאי והוא אמר שאין לו ציוד להתחבר למחשב,והוא העלה לי את הטורים ומאז נסעתי ככה והרכב לא נכבה.

היום שמתי לב שנורת הטעינה נדלקת חלש בזמן שהמזגן פועל אז סגרתי את המזגן והמנורה כבתה.

מה אתם מייעצים לי לעשות?

ללכת למוסך של פג'ו ?

האם להמשיך ככה?

תודה.

פורסם

יכול להיות שהרצועה של האלטרנטור מחליקה והטעינה חלשה.

בדוק שהרצועה מתוחה כראוי.

ובדוק טעינה בעזרת רב מודד כאשר המנוע פועל מדוד את המתח על הדקי המצבר ותלחץ קצת על הגז.

אם אתה לא מסתדר פנה לחשמלאי לבדיקת טעינה.

את הנתונים תרשום פה.

פורסם

אוי אוי אוי, ימי ה205 העליזים :lol:

הפיתרון שעשה לך החשמלאי הוא הפיתרון החאפרי לבעיה. אני מהמר שהוא הרים את הטורים ע"י מתיחה של הכבל גז. גם זה סוג של פיתרון, אני לא אשקר ואספר לך שגם אני השתמשתי בו בעבר. לא הדבר הכי מקצועי לעשות אבל עושה את העבודה.

אתה צריך לגשת למכון הזרקות שמכיר את מערכת ההזרקה של הרכב הזה. היא לא מסובכת במיוחד או קשה לטיפול אבל דווקא בגלל זה יש נטייה לחפף בעבודה עליה ולעבוד בשיטת "החלק החם". כדי לקבל המלצות כדאי שתספר לנו מאיזה אזור אתה בארץ.

לגבי האלטרנטור - ברוך הבא לעולם הנפלא של ה205. תכין את עצמך נפשית, נורית הטעינה הזאת תופיע בכל שנה או שנתיים בתחילת הקיץ. סוג של מחלה ב205. אם הטעינה תקינה אתה יכול למשוך עוד כמה חודשים עם האלטרנטור הנוכחי, אבל בסופו של דבר הוא יתפגר ברגע הכי לא מתאים ואתה תתקע בלי טעינה ובלי אפשרות להגיע למוסך.

אגב, יכול בהחלט להיות שאני פסימי ויש בעיה קטנה אחרת שגורמת לנורית הטעינה להידלק. שווה לבדוק, אבל הניסיון שלי עם הרכבים האלו הפך אותי לפסימי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בעקבות החמרת הבעיה , (מתיחת כבל הגז כבר לא עוזרת)

אשמח לקבל המלצות על מכון הזרקות מקצועי וטוב באיזור השרון.

(אם יש מישהו ממש מומחה אני יכול להרחיק קצת יותר).

פורסם

אני מכיר בנתניה את יתד הוא מומחה להזרקות

אתה מגיע אליו מכיוון קניון הדרים ואז בפניה של תחנת דלק סדש אתה פונה כמה מטרים אחרי התחנה והגעת

בהצלחה

פורסם

מה גורם לבעיות האלטרנטור?

גם לי היה משהו דומה עם הליאונה שלי. כל כמה חודשים האלטרנטור היה מודיע חגיגית שהוא רוצה לעשות טופס טיולים והוא מחכה לאלטרנטור צעיר שיעשה איתו חפיפה. פשוט סיוט.

האם יש מחלה דומה בעצם ב-205?

כמו כן - האם יש מגביר טורים במזגן הזה? אולי ממנו מגיעה הבעיה...

פורסם

היום בבוקר הייתי אצל משה זר בפ"ת.

הוא לא ראה בעיה מיוחדת ואמר שהמזגנים בהתקנה מקומית לפעמים מזייפים.

אבל אם אני רוצה אפשר לעשות ניקוי למערכת הזרקה + החלפת חיישן חמצן מקורי של בוש.

סה"כ הוא רצה 900 ש"ח!! אולי הוא בעל מקצוע טוב אבל המחיר בשמיים.

לבנתיים הסתפקתי בתוסף לדלק של valvoline בעלות של 70 ש"ח.

(אני לא משלה את עצמי שזה יעזור באמת, אבל כל עוד הרכב עובר טסט בלי בעיה אין סיבה לזרוק 900 ש"ח).

הרכב עובר טסט בקלות ואין שום בעיה של זיהום אוויר ,לכן חבל לי סתם לזרוק עכשיו 900 ש"ח בלי בעיה מהותית.

פורסם

אני שם לב שמשה זר דוחף לכל אחד שניכנס אליו ניקוי הזרקה בלי לבדוק לעומק את מהות הבעיה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...