Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש בעיה עם כיוונים בסיירה 1.6 ידני 92'.

קומפרסיה זהה וטובה עם נפילת לחץ נמוכה, קרבורטור מכוון ובכל זאת הרכב לא סוחב חזק, ולא מאיץ.

לפעמים פתאום נפתח לו והאוטו מאיץ כמו טיל (בעיקר במנוע קר, אולי קשור ליחס תערובת בצ'וק ותיזמון הצתה) אבל אחרי נסיעה קצרה כשהמנוע מתחמם הוא חוזר להיות עצלן.

אולי מישהוא יכול להמליץ על כיוונים לפיתרון הבעיה?:cry:

פורסם
גם לי יש בעיה עם כיוונים בסיירה 1.6 ידני 92'.

קומפרסיה זהה וטובה עם נפילת לחץ נמוכה, קרבורטור מכוון ובכל זאת הרכב לא סוחב חזק, ולא מאיץ.

לפעמים פתאום נפתח לו והאוטו מאיץ כמו טיל (בעיקר במנוע קר, אולי קשור ליחס תערובת בצ'וק ותיזמון הצתה) אבל אחרי נסיעה קצרה כשהמנוע מתחמם הוא חוזר להיות עצלן.

אולי מישהוא יכול להמליץ על כיוונים לפיתרון הבעיה?:cry:

שלום רב!

לדעתי הבלתי מחייבת בעייתך קשורה לקרבורטור, ואיננה קשורה לכוון הקרבורטור.

מכונאי וותיק, אינו זקוק לאקדח הצתה על מנת לכוון הצתה בסיירה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם אתה מעוניין לקבל מידע בנושא בעית סחיבה אתה צריך לשנות את הכותרת בהתאם. אם אתה רוצה תשובה לשאלה ספציפית שאתה החלטת שהיא הגורם לבעיה זה סיפור אחר.

בנושא כיוון הצתה אני מחזק את צביקה ולא ברור איזה מכשור מיוחד שרק למכונאים ותיקים יש צריך.

בנושא חוסר הסחיבה, יתכנו הרבה מאד בעיות. המקום הנכון להתחיל הוא בדיקת שגרת הטיפולים של הרכב, נסיעת מבחן ע"י בעל מקצוע. בהתאם בדיקת קומפרסיה ובדיקה עם שעון וואקום סעפת.

פורסם

אכן, צודק באשר לכותרת. ניכנסתי לשירשור שניראה לי קרוב.

אבל אם כבק מדברים, אז מה אתה אומר?

-האוטו מטופל.

-קומפרסיה טובה ואחידה, מנוע לא אוכל שמן, המנוע לא עייף.

-חוטי הצתה ופלגים חדשים.

-כיוון קרבורטור בוצע.

-חגורת טיימינג מתוזמנת ומכוונת.

יש רעיונות?

פורסם

"לדעתי הבלתי מחייבת בעייתך קשורה לקרבורטור, ואיננה קשורה לכוון הקרבורטור."

האם אתה יכול להרחיב מעט, מה כוונתך?

אם הקרבורטור נקי ומכוון מה עוד נישאר?

פורסם

מהי אותה נפילת לחץ קטנה שציינת?

האם חוטי ההצתה, פלאגים, סליל ההצתה ושאר חלקי ההצתה הם המקוריים המומלצים ע"י היצרן? או תחליף עלום שם?

נשמע שחשוד עיקרי בסיפור שלך הוא הקרבורטור. למרות שאתה אומר שהוא נקי ומכוון מנסיון הפורום אנו למדים שמעטים מכוני הקרבורטורים שעושים עבודה טובה ונתקלנו כבר בהרבה מקרים שקרבורטור לא עבד טוב לאחר שיפוץ/ניקוי. לאחר שהוא עבר אצל צביקה העניין נפתר. כנראה שמעטים מאד מכוני הקרבורטור שעושים עבודה טובה.

בכל מקרה אני ממליץ גם לבצע בדיקה עם שעון וואקום סעפת, יכול להיות שיתמזל מזלך והוא יכוון אותה ישירות לבעיה.

ככלל בעיות סחיבה לעיתים קשות מאד לפתרון.

פורסם
מהי אותה נפילת לחץ קטנה שציינת?

האם חוטי ההצתה, פלאגים, סליל ההצתה ושאר חלקי ההצתה הם המקוריים המומלצים ע"י היצרן? או תחליף עלום שם?

נשמע שחשוד עיקרי בסיפור שלך הוא הקרבורטור. למרות שאתה אומר שהוא נקי ומכוון מנסיון הפורום אנו למדים שמעטים מכוני הקרבורטורים שעושים עבודה טובה ונתקלנו כבר בהרבה מקרים שקרבורטור לא עבד טוב לאחר שיפוץ/ניקוי. לאחר שהוא עבר אצל צביקה העניין נפתר. כנראה שמעטים מאד מכוני הקרבורטור שעושים עבודה טובה.

בכל מקרה אני ממליץ גם לבצע בדיקה עם שעון וואקום סעפת, יכול להיות שיתמזל מזלך והוא יכוון אותה ישירות לבעיה.

ככלל בעיות סחיבה לעיתים קשות מאד לפתרון.

בשורה התחתונה אני כנראה אעזר בצביקה,והוא גם יבדוק את התיזמון

תודה

פורסם
הכוונה שמכוניתך בידיים טובות וזה נכון. רק הזהר מהקפה של צביקה.

בברכה - רפי לין :-)

זה שמשמש לניקוי הקרבורטור?:-o

פורסם
שלום רב!

לדעתי הבלתי מחייבת בעייתך קשורה לקרבורטור, ואיננה קשורה לכוון הקרבורטור.

מכונאי וותיק, אינו זקוק לאקדח הצתה על מנת לכוון הצתה בסיירה.

בברכה

צביקה

שלום צביקה

כתבת...לדעתי הבלתי מחייבת בעייתך קשורה לקרבורטור, ואיננה קשורה לכוון הקרבורטור.

אבל התכונת להצתה,נכון?

פורסם
שלום צביקה

כתבת...לדעתי הבלתי מחייבת בעייתך קשורה לקרבורטור, ואיננה קשורה לכוון הקרבורטור.

אבל התכונת להצתה,נכון?

לא התכוונתי לשום דבר.

אבחנתי הראשונה היא בעיית קרבורטור, אך אין מראה עינים ומשמע אוזניים, כדי לאבחן במדוייק את בעייתך,

אני בניגוד לאחרים, לא מתחייב לאבחן בעיות ברכב, דרך מסך המחשב, אלא רק פיזית שהרכב נמאא אצלי.

ברוב המקרים הניסיון הוא כלי עזר חשוב באבחנתי, ועוזר לי מאד באבחנה ראשונית לפני פירוק הקרבורטור,

וזאת על מנת למנוע מצב, של תיקון בשיטת"מצליח".

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...