Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

חבר חדש בפורום, מקווה שתוכלו לעזור...

איביזה מודל 2003, 1400 אוטומטית (75 כ"ס).

היום לאחר שבדקתי שמן מים, הנעתי את הרכב ובכדי לנקות את האיזור שמסביב לפיית מילוי השמן פתחתי את הפקק.

לאחר פתיחת הפקק האוטו התחיל לגמגם, כאשר החזרתי את הפקק למקום הגמגום נעלם והכל תקין.

אחרי שסגרתי מכסה ונכנסתי לאוטו, ראיתי שנדלקה מנורת תקלה במנוע (צבע צהוב), שלא מתאפסת אם מדליקים מכבים.

שאלתי היא:

האם ניתוק מצבר יאפס את מנורת התקלה או שצריך לגשת למוסך לאפס תקלה?

תודה!

פורסם

שלום לחבר,

אין קשר בין פתיחת פקק מילוי שמן מנוע לתקלה שציינת ייתכן שבטעות ניתקת איזה צינור או קונקטור.

האם בזמן האחרון תיקנת או התקנת משהו ברכב שלא סיפרת לנו ?

הנורה שנדלקה אכן מצביעה על תקלה במערכת פליטת מזהמים ולכן לא מומלץ למחוק אותה לפני שמבצעים בדיקה בעזרת סורק לרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,

תודה!

לשאלתך, לא הותקן שום דבר ברכב ולא נותק שום קונקטור או צינור, התקלה הופיעה לאחר שהרכב גמגם למספר שניות בגלל שפקק השמן נפתח בזמן שהמנוע פעל.

• ספונסר פורום
פורסם

יש קשר ואכן הנורה נדלקה לאחר פתיחת מכסה השמן כאשר המנוע עובד.

נשם המנוע מחובר לצינור שבין הMAF למצערת,בעת פתיחת המכסה נכנס למערכת אוויר לא מדוד וגורם לתערובת עניה,מה שמדליק נורת תקלה על בעיית ביצועים של חיישן MAF.

אפס בעזרת סורק תקלות.

אורן

פורסם

אורן שלום,

אכן גם אני בתחילה חשבתי על האפשרות שציינת אבל עליי לציין שבשום רכב שהיה ברשותיי (גולף דור 3 עד 5) לא נרשמה תקלה בזמן פתיחת המכסה כאשר המנוע עובד.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן יש קשר והעינין הוא כזה ,בתוך בית הארכובה (חלל המנוע הפנימי)

שורר תת לחץ משמעותי שמקורו בצינור שמחובר מבית הארכובה לסעפת היניקה

מתחת למצערת המנוע (תת לחץ קבוע)כאשר פתחת את מכסה מילוי השמן, חיישן לחץ הסעפת(MAP)

(ברכב הזה אין MAF )זיהה נפילה בלחץ הסעפת ונדלקה נורת תקלה על לחץ סעפת לא תקין .

בהחלט שיטה דפוקה שמביאה למוסך כל נהג שפתח את מכסה המילוי שהמנוע עובד ,

המטרה כמובן למנוע לחלוטין זליגה שלי גזים מזהמים מבית הארכובה לאטמוספרה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מוזר עד מאוד...

ירדתי לרכב בכדי לבדוק את הסוגייה.

התנעתי את הרכב ופתחתי את הפקק של פתח מילוי השמן למשך כ-5 דקות ולא נדלקה שום נורת חיווי.

נסעתי עם הרכב כ-10 דקות ושוב פעם פתחתי את פקק מילוי השמן למשך 10 דקות שלמות ! ולא נדלקה שום מנורת חיווי.

הסבר יש ?

מדובר על גולף דור 5 מנוע 1.6L FSI

• תוכן חדש...