Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח, היום בבוקר יצאתי מהעבודה וגיליתי לתדהמתי ששני הצלינדרים בדלתות הרכב הושחטו על ידי מברג כנראה ועכשיו אין כל דרך לפתוח את הדלתות לא הנוסע ולא הנהג, עכשיו מה שרציתי לשאול זה ,

א. איפה אפשר למצוא בחיפה צלינדר יד 2 לאוטו שלי

ב. טווח במחירים או שלהכין כבר מראש את הג'ובות

ג. הרכבה, אפשר לבד? עד כמה מסובך

ד. האם אפשר להתאים בדרך כלשהיא את המפתח הקיים לצלינדר חדש(יד 2) .

תודה וחג שמח

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

מנעולחני רכב יכולים להתאים את הצילינדרים שיחלפו כך שיתאימו למפתחות הקיימים של הרכב ואצלם גם תוכל לרכוש ולבצע את כל עבודת ההחלפה וההתאמה.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

שלום רב וחג שמח.

במידה וקיימת ברכב נעילה מרכזית,אני ממליץ שתעשה מה שאני נאלצתי לעשות, לאחר שאצלי בלנסר הושחתו המנעולים, בשני

הדלתות הקדמיות, בעת ניסיון פריצה, בעת שאושפזתי בבית חולים מאיר בכפר סבא.

אני פותח אותם בעזרת שלט בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה לכולם

צביקה הרכב בלי נעילת שלט, הדגם הפשוט והתכונתי להעמיד את הילדה למכירה בקרוב, חייב להחליף את הצלינדרים, היום בבוקר היה נחזה מלבלב שאני מנסה להיכנס לאוטו דרך הבאגז'.

רפי אולי יש לך המלצה למישהו מאיזור חיפה שיכול לעשות גם עבודה טובה וגם מחיר נוח?

תודה

פורסם

תודה רפי, בשני על הבוקר אני אגש אליו ואברר בנוגע לתיקון, אני רק מקווה שאותם חוליגנים שהשחיטו לי את המנעולים לא יחזרו, עדיף היו שוברים זכוכית יש ביטוח על זה :)

חג שמח וכשר

תודה

פורסם

היי הקפצה לעידכון ומספר שאלות

אז ככה,

א. רפי אני עם המזל שלי, נסעתי היום לחפש מנעולן ובכל חיפה והמפרץ מסתבר שיש רק 3 וכולם סגורים, פיכטנבאום שדני המליץ עליו בחופש עד סוף החג, דיברתי עם בחור בשם יונל ממפתח המפרץ והוא נתן לי בטלפון הצעת מחיר, 300 ש"ח שני צ'לינדרים + 80 ש"ח עבודה.

מקום נוסף שמוכר חלקי חילוף נתן לי הצעה ועליה אני כנראה אלך, צ'לינדר ב 120 ש"ח, לצערי אין לו שניים עם אותו המפתח אז כנראה אני אסים רק אחד בדלת הנהג.

ב.עברה בראשי מחשבה מהרעיון שצביקה העלה וזה לשים מנגנון פתיחת דלת בשלט, השאלה כמה עולה לקנות מנגנון כזה, התקנה עליי.

ג.איך מפרקים את דלת הנהג במיצ'ובישי וכיצד מחליפים את הצ'לינדר.

ד.אם אני שם צ'לינדר שונה בדלת השמאלית יש אפשרות לשחק איתו ולהתאים כך שיתאים למפתח של דלת הנהג,כנ"ל גם לגבי הסוייץ'.

תודה

מצטער אם חפרתי קצת:)

יום טוב

פורסם

כפי שכתבתי קודם, מנעולן רכב יוכל להתאים הצילינדר החדש שיפעל עם המפתח הקיים.

אפשרות אחרת (כך עשיתי אצלי לאחר החלפת כל ידית דלת הנהג) זה להשחיז 2 חריצים בפלסטיק המפתח החדש שיצטרף כנוסף לצרור מפתחות הרכב וכך גם במישוש בחשיכה תזהה אותו בקלות כמפתח דלת הנהג ובמפתח הישן תשתמש להנעת הרכב.

לדעתי, גם אם תתקין שלט נוחות להפעלת נעילת וסגירת הדלתות החשמלית, עדיין רצוי שגם תהיה נעילה/פתיחת דלת ע"י מפתח ולפחות בדלת נהג.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

• תוכן חדש...