Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בזמנו קניתי מגבר W1000 ואט לרכב של חברת Street Sound דגם ST754

מכרתי את האוטו שבו הוא היה ואני מעוניין להשתמש בו כמגבר לבית.

אפשרי????

באותו עניין, הוצאתי גם את הסאבוופאר, אפשרי להשתמש בבית?

פורסם

עם ספק 12V ובזרם המתאים - אפשרי.

עד כמה זה כדאי... שיקולים שלך.

קצת חיפוש באתר כאן ובגוגל יניבו לך מספיק תוצאות להחליט לבד.

פורסם

במילים אחרות - חבל על ההשקעה.

הצעתי? פרסם אותו באחד מלוחות היד שנייה, כאן באתר או ברשת, ובסכום שתקבל עבורו רכוש מגבר ביתי פשוט. יש המון מציאות ומגברים זולים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התגובות

אבל אני מדבר על התהליך, למה אני צריך 12V? מה ההבדל בינו למגבר ביתי?

מה המחיר של ה12V?

פורסם

המתח שיש לך בשקע החשמל בבית הוא 220V. ברכב יש לך מתח של 12V.

אתה צריך שנאי שימיר את המתח מ 220V ל 12V. אין בעייה למצוא שנאי כזה, יש בעייה למצוא שנאי שגם יתן לך אמפרז' מתאים.

שנאי פשוט יחסית שנותן באיזור ה 20-30 אמפר (עלול לא להספיק) עולה כמה מאות, לכן ההשקעה לא כדאית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...