Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור המחשב למגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני רוצה לדעת אם מה שעשיתי לא עלול לשרוך לי את הרמקולים:

חיברתי ג'ק מRCA ל-PL קטן לכרטיס הקול במחשב, ואת ה-RCA חיברתי למגבר (שהוא של מערכת סטריאו ישנה). המגבר מוציא 30W RMS בשישה אוהם. האם חיבור של רמקולים 50W RMS בשישה אוהם עלול לגרום נזק לאחד הרכיבים?

תודה, אלמנט.

פורסם

תודה רבה.. אבל לא יכול לקרות כלום מזה שהרמקולים צורכים 50W והמגבר מוציא רק 30 כאלה?

ד"א - על מדבקה של המערכת כתוב:

2X30W DIN MUSIC POWER

2x15W RMS 2x12w DIN THD 1%

מה זה אומר?

אלמנט.

פורסם

לא יקרה כלום לרמקולים

אם הם היו מקבלים יותר ממה שהם אמורים לקבל אז היה חשש שהם ישרפו

אבל הם מסוגלים לקבל 50 וואט ומקבלים רק 30

אולי המגבר יתאמץ קצת בשביל להזיז אותם אבל לא בטוח, וגם אם כן לא נראה לי שברמה קריטית

פורסם

עדיין, מגבר של AIWA... לא כליל השלמות...

אבל יהיה טוב. לא נגביר יותר מדי, ויהיה טוב. כי לפי מה שזכור לי, הוא מוציא 30W RMS כשהווליום על MAX, והרמקולים לא יכולים להגיע ל MAX שלהם...

תודה רבה לשניכם! (ואם יש למישהו עוד משהו להוסיף, אני אשמח).

פורסם

עדכון:

הבאתי מחבר מגבר של LG, 5.1. חיברתי LINE OUT מכרטיס הקול למגבר (בצורת PL-RCA), ומהמגבר יוצאים 5 רמקולים 50W RMS כ"א, וכן סאב אקטיבי שמחובר על מונובלוק... (אשכרה קולנוע עשיתי בחדרי הקט...) :-D.

• תוכן חדש...