Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב סיאט איביזה 2002 קופה וכרגע על הרכב מותקן לי פיוניר דולפינים דגם חדש 2008

ומחובר לי רמקולים קדמיים של 6 וחצי אינצ של מאק אודיו דגם premium s. 165.2 שיחיסת הם סבבה

ומאחורה מורכב לי 6על 9 של jbl והכול מחובר למגבר של ליטניג אודיו הדגם הצהוב שמוציא כביכול 75 וואט אראמס לכל יציאה

עכשיו השאלה היא איך אני יכול לשפר את עוצמת השמע באותו שלי כדי שישמעו טוב יותר מבלי להוסיף הרבה כסף

ועוד דבר שאני מגביר מעל ווליום במערכת מעל 45 יש לי הבהובחם של המערכת חשמל ולכן עכשיו הבאתי קבל של אודיו באן 1.2 פראד

מה לעשות ?????

תודה מראש לכל האנשים שמביני עניין

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

אז אני ממליץ על שני אפשרויות אחת לא עולה כסף והשנייה עולה בערך 550 ש"ח.

1. אתה יכול להגביר את המגבר בגיין שלו ממש מעט לבדוק עם הוא מתעווט לך.(עם לא הרווחת:wink:)

2. הדרך השנייה והיותר טובה היא להחליף את הסט מקדימה להחליף אותו או במשהו יד שנייה טוב, או אפילו ללכת על חדש של מוראל או משהו בסגנון הזה כי הוא זול יחסית, ויש לו תמורה מצויינת לכסף. סה"כ המגבר הוא סבבה אתה צריך לשמוע סביר

אילו ההצעות שלי.

בהצלחה.

פורסם

איך בדיוק להחליף סט קדמי ועוד למוראל ישפר את העוצמה ?

יש לך סאב ? אם כן איזה ועל מה הוא מוגבר ?

האם אתה יכול לשים קומפוננט מקדימה? אם כן חפש סט נציל כגון פוקל אינפינטי וכדומה.

פורסם

יש לרכב מסוג איביזה קופה

כרגע יש לי רמקולים 6 וחצי של מאק אודיו הגירסה החזקה ביותר ותכלס הם סבבה

ובמגש מאחורה יש לי רמקולים של jbl שמוציאים 70 וואט אראמ אס שהם גם עושים את העבודה שלהם

והכל מחובר למגבר 4 יציאות של ליטניג אודיו שאני גם יחסית מפסוט ממנו . ניסיתי לא מזמן להוסיף מגבר של 2 יציאות של קונקורד

ששוכב אצלי בבית שרשום עליו 500 וואט למי שמכיר וחיברתי לסאב ל שפיוניר ה 1200 וואט והיה לי בגללל זה מלא נפילות מתח של חשמל אז פחדתי שיקרה משהו אז ניתקתי את המגבר של הקונקרוד והוצאתי את הסאב ועכשיו גם הבאתי קבל של 1.2 פארד

השאלה שלי היא איך אני יכול לשפר את הסאונד ברכב שלי לרמה ממוצעת מבלי מערכת החשמל שלי באוטו תקרוס ומדובר על רכב שנת2002 אם זה עוזר .

נ.ב

אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל

ותודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי

פורסם

יאן תעשה טובה בבקשה תרשום ככה

1. יש לי מגבר בלה בלה בלה שמפעיל בלה בלה בלה

ההזנה שלו היא ... גייג' החוטים של הרמקולים הם ... גייג'

(נראה לי תמוהה שמהבהבים לך האורות בלי סאב )

2. העיה הספציפית שלי היא .... (אין במה קידמית , באס ברמקול הקידמי , טויטר צורח , רמקול מחרחר (איזה רמקול באיזה מקום)

ככה בטוח נכול לעזור לך :)

פורסם

למתן

האמת אין לי מושג איזה עובי החוטים שמחוברים שיש לי ברכב

איפה אני באמת יוכל לבדוק את העניין הזה ולהתייעץ עם מישהו שמבין ויראה את הרכב שלי

ויפענח לנכון מה צריך לעשות במקרה שלי ..\

שוב תודה

• תוכן חדש...