Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הראשון זה שהוא דאבל דין של OWA דאבל דין

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DTV2065&Cat2Cat1ID=109&Cat2ID=525&aff=Zap&lang=HE#

השני הוא של דלקו בעל מסך 4 אינץ בלבד

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SE9450&Cat2Cat1ID=109&Cat2ID=517

שניהם אני משיג ב 2000 ש"ח כולל התקנה אני מתלבט כי בדלקו אומנם המסך קטן יותר אבל הוא ניראה יותר טוב יש בו גם בלוטוס

ובגלל שאני חי במדינת ישראל אני צריך גם לפחד מגניבות ופה יש פנל נשלף לעומת מסך מקובע בדאבל דין...

מצד שני אם כבר דיוידי שיהיה מסך גדול.. אני מבולבל רצח..

נ.ב אני יודע שהרבה פה בפורום יגידול שזה חרא מכשירים ומי שרוצה מולמידיה שיביא פיוניר וקלריון אבל זה בלתי אפשרי אז מה נראה לכם הכי טוב שאפשר לעשות?

ומי שמבין ויכול להגיד לי איך מחשבים אינץ כמה ס"מ אורך וכמה רוחב זה גם יעזור..))

תודה @

פורסם

הוא אמר משהו לא ברור ? באלכסון מודדים מסכים .

10.16=4*2.54

זה כל העניין ...

יעקב

עריכה :

10.16sin45=7.184

10.16cos45=7.184

האורך והרוחב של המסך הם 7.184 ס"מ .

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בתקציב של 2000 שקל ראיתי משהו מאוד חמוד במחסני חשמל כולל מסך חשמלי + מסך מגע "7

שווה בדיקה גם שם.

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם

ובגלל שאני חי במדינת ישראל אני צריך גם לפחד מגניבות ופה יש פנל נשלף לעומת מסך מקובע בדאבל דין...

@

כאילו שבשאר העולם זה אוטופיה?
פורסם

בחרתי להתעלם מהעובדה שהוא הציב שהוא חי במדינת ישראל והשאר .

אבל אם העלת את זה , למה שלא נתייחס .

כך למשל את ארה"ב המדינה שכל עם ישראל כביכול אוהב , הגניבות שם הם פשוט יומיומיות ובתדירות הרבה יותר גבוהה .

תגיד תודה שאתה חיי במדינת ישראל ושכאן כמות הגניבות הרבה יותר נמוכה מאשר מדינות מפותחות כמו באירופה , ארה"ב וכו' ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...