Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

שמתם לב שכל הדוגמניות היו רוסיות/אוקראניות, איפה הצבריות?

היו גם כאלה שראיתי שדיברו באנגלית. וחוץ מזה כל השנה אתה רואה צבריות מסתובבות לך ברחובות, אחד הפלוסים בתערוכה הזאת אלו הבחורות מחו"ל שדיגמנו שם את הרכבים, בחורות ישראליות יכולת למצוא מנסות למכור לך GPS ומנוי לHOT מחוץ לביתנים....

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני היום הייתי, היו מלא אנשים אפילו שזה היום האחרון, ולא מספיק החום גם כל הזמן דוחפים אותך ולא נותנים לצלם כל שנייה צץ מישהו אחר בפריים... פשוט גועל נפש של התנהגות ישראלית, לדעתי.

בתכלס, התערוכה מאוד נחמדה ואני שמח שלפחות את זה יש בארצנו הקטנה אפילו שהמחיר לא שווה. מזל שזכיתי בכרטיס משברולט אם לא, לא הייתי הולך בכלל.

ואם כבר עוסקים במשפטים מפגרים, אז כשצילמתי את הקאמרו באו שני בחורים, אחד שואל את השני- "תגיד כמה דבר כזה עולה?" אז השני עונה לו- "3 מיליון דולר אחי!, בוא נתערב שהדבר הזה אפילו לא זז!" חחח נקרעתי עליהם.

מקווה שבתערוכה הבאה ישפרו דברים ושיהיה יותר מקום לזוז ופחות ערסים שלא מבינים בשיט להיכנס, ושיוזילו את המחיר.

פורסם

הייתי אתמול בתערוכה (פעמיים, לא לשאול למה). בבוקר היה נחמד כי לא יהו יותר מדי אנשים, בערב היה זוועה.

החווייה האמיתית בשבילי הייתה להיכנס ל- R8, שהייתה מגודרת ומוקפת שומרים ודוגמניות.

אני חושב שהדוגמנית נעלבה קצת כשביקשתי ממנה לזוז מהאוטו כדי לפתוח את הדלת... biggrin.gif

האטרקצייה האמיתית מבחינתי הייתה גם האלפא C8, פנינת עיצוב אמיתית.

רוב תודות למי שהכניס אותי חינם, וגם למי שנתן לי להתקרב ל R8 וסידר לי כניסה למתחם VIP. תזכו למצוות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הייתי היום בתערוכה, סחבתי את עצמי היישר מהמוצב בעזה עם הנשק והתיק ואני לא בטוח שזה היה שווה את זה.

היו כמה פנינות (8C, R8, קמארו, איוו), אבל זה פשוט לא מספיק, רוצים עוד! תציגו פורשה, פרארי, למבו, רולס, בנטלי וכו'. יותר מדי לבקש? אולי. אבל גם לא הגיוני שנשלם 85 ש"ח כניסה למכוניות שרואים באולמות תצוגה.

ולמה בפרנקפורט אני יכול לשבת באלפינה B6 ופה פולקסווגן פולו נעולה???!

ואיך קורה שמגיעים למצב שחצי ליטר 7UP עולה 12 שקל :?

נקווה שבעוד שנתיים הדברים ישתנו, אבל כולם יודעים שזה לא יקרה.

פורסם

הייתי היום בשעות הבוקר עד 5 אחר הצהריים בערך, היה דווקא כיף ומאוד נהניתי.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם
מה שמרגיז , שאף יבואן לא הביא או הציג את הדור הבא בתחבורה.

כבר בשנה הבאה רכבים חשמליים יתחילו להציף את העולם. ואצלנו- מיצובישי מביאה לאנסר עם צג LCD וכולם מגיעים לאורגזמה.

מיצובישי היתה צריכה להביא את ה MIEV , רכב חשמלי סדרתי , או לאנסר חשמלית.

אם מה שהבנת מתצוגת הדור החדש של הלנסר, לראשונה לקהל הישראלי, זה שמדובר בלנסר עם LCD...אז באמת שאין לי מה לומר.

תראה לי לנסר חשמלית אחת שנוסעת בעולם, הדבר הכי קרוב לזה היה קונספט של לנסר אבולושיין לפני כמה שנים. אם היו מביאים לך אותו...היית מבסוט?

אם זה היה אפשרי היו מביאים. כך או כך מדובר ברכב פחות חשוב למיצובישי בישראל לקראת קיץ 2008.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם לא היה לי כרטיס חינם שקיבלתי משברולט אחרי שאלון "קצת" מטומטם בYNET לא הייתי מגיע, בטוח.

לא היה שווה בכלל, המופע של סובארו כבר 10 שנים אותו דבר, והיו הרבה דחיפות ו"שוקיסטים" וכמובן כמו שאמרו כבר גם גניבות, 12 ש"ח לחצי ליטר! 50 ש"ח לארוחה שכוללת המבורגר חתולה + צ'יפס ובקבוק חצי ליטר.

הדבר ביחיד שהיה שווה היה הצליל שנפלט מהמנוע המדהים של הR8 המדהימה, פשוט מטריף!

גם הקורבט הלבנה בעלת מנוע הV8 5.8 ליטר היתה מדהימה, הבחור נתן גז והאוטו פשוט רטט ורעד במקום כמו במרוצי דראג במשחקי מחשב.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

גם הקורבט אגב הייתה בתערוכה שעברה. לא הסתכלתי לכיוון שלה בכלל.

גם אני מבין שמזל שקיבלתי את הכרטיס חינם מ-YNET.

פורסם

כרגע הגעתי הביתה אחרי 4 ימים בתערוכה, וכל יום ישנתי אצל אחותי כדי לא לנסוע בחזרה לקריות.

מצאתי מעטפה על המיטה שלי מUMI, שבתוכה הייתה חוברת והיה כרטיס חינם לאוטומוטור...

התבאסתי רצח כי המון אנשים התחננו בפני שאני אתן להם כרטיסים חינם.

עכשיו למקלחת טובה ולישון.

• תוכן חדש...