Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בטח גיר ידני - אני צודק?

מה שמעניין בחו"ל דגמי סטיישן הם 4X4.

GLXI זה בדגם המאובזר ביותר. מדובר על רכב אמין, מתחיל אחוריים קצת קישיחים ומנוע טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי סופר לאנסר GLXI אוטומטית שנת 93. אני לא יודעת עד כמה הרכב שונה ב-96 ו/או בגירסת הסטיישן אבל יכולה לספר לך על שלי:

חסרונות ידועים:

1. הצבע ידוע באי עמידותו (אנחנו צבענו מכסה תא מטען + גג + מכסה מנוע בגלל התקלפות הצבע וסימנים ראשונים של חלודה)

2. הגיר האוטומטי מפורסם ברגישותו הרבה - הטענה היא שהוא נוטה למות לקראת 120K ק"מ. שלנו עשתה כבר 206K ק"מ והיד עוד נטויה והגיר עדיין מקורי ועובד (חמסה חמסה שום בצל) אבל זה מחייב החלפת שמן גיר + מסנן בתדירות גבוהה והקפדה על זה! כל חיפוף והזנחה מורגשים.

3. אחיזת כביש בינונית

4. מושבים לא הכי נוחים בעולם בנסיעות ארוכות אבל סביר

5. הפגושים נוטים להתפרק וליפול (אנחנו החלפנו כבר את שניהם)

יתרונות:

1. חסכונית יחסית (לאוטומט) בדלק - נסיעה עירונית צריכה של כ-1:9-10, מעורב - 1:12 בערך. מיכל שלם שהיה בינעירוני לא מזמן (חיפה באר שבע וחזרה) הראה צריכה של 1:14.

2. תיקונים זולים יחסית ושפע מוסכים שיודעים לטפל במכונית

3. נוסעת כמו פנתר - עליות, כבישים מהירים. זאת למרות גילה, האוטומט והקילומטראז' הגבוה.

מקווה שעזרתי

:type:
פורסם

רכב מעולה היה כזה בדיוק לאבא שלי .

כמובן רק גיר רגיל אל תגע באוטומט כי לדוד שלי הלכו 2 גירים בסופר לנסר.(ועולה בסביבות 4K להחליף)

ותבדוק כי הקילמטר'ז באמת ניראה חשוד מאוד !

יצאתי עמבה

• תוכן חדש...