Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב יכול להיות שהבעיה היא במפלג היה לי במאזדה שלי את אותו הבעיה והחלפתי מפלג והכול הסתדר בהצלחה אגב שלי שנת יצור 1997

ערב טוב ושבוע טוב!

אני מנסה לעזור כאן לחבר קרוב, כאמור הרכב הוא מאזדה MPV משנת 2000, גיר אוטומטי, מנוע בנפח 2500 (הדגם לא ידוע לי, אברר בהמשך).

הבעיה: אחרי נסיעה ארוכה (מנוע בטמפ' עבודה), אם עוצרים, נניח ברמזור, בתחילת הנסיעה דוושת הדלק לא תגיב למשך מספר שניות, לאחר מכן המנוע יקרטע כ- 5 שניות ורק אז יאיץ.

לעיתים הקרטוע מגיע למצב של כמעט דימום המנוע.

הוחלף צינור אויר ראשי שהיה קרוע, הוחלפו מצתים וכבלי הצתה ובוצע טיפול תקופתי רגיל, התקלה עדיין קיימת ובהתחברות לסורק תקלות לא מופיעה כל תקלה.

• תוכן חדש...