Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד אם תקרא את סוף הפיסקה של אייל שציינת היא מסתימת בטענה ש"זה נשמע טיפשי" כך שאני לא יודע בעצם את הטענה שלך הייתה לבעד או נגד בכל הקשור לחלק הזה.

לגבי טיב יכולת השטח של הטוסון, למיטב ידיעתי מע' ההנעה של הטוסון שייכת למעשה לחברת "וורנר ברנר", כן אותה חברה שמספקת את גירי DSG לחברת פולקסוואגן. יתרונה הגדול של המע' הזו שהיא מסוגלת להעביר את הכוח בין הסרן הקדימי לאחורי בחלוקה שווה ועיקבית (מעין נעילה לסרן המרכזי) תוסיפו לזה את זווית הנטישה העדיפה ומרווח גחון זהה, אני לא בטוח שהתחום בו הטיוגאן תנצח את הטוסון יהיה השטח.

למרות שאני מסכים אם רוני, את לקוחות הטיוגאן לא באמת משנה איך הרכב נוסע (בטח בשטח), הסמל בקדמת הרכב יספיק.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נ.ב: רוב הלקוחות בכלל לא משווים את הטיגואן לאחרים אלא פשוט קונים את המותג שאותו כל כך אוהבים.. (מחזק את דבריך רוני..).

זה בדיוק העניין. לפולקסווגן יש קהל לקוחות גדול ועקבי - סביב 25% מכירות לפרטיים מכלל השוק אם אני זוכר נכון. עכשיו הם פשוט שמחים שהם יכולים להרשות לעצמם משהו שנראה כמו טוארג, ואין להם בעיה שהוא עולה יותר מפאסאט אפילו שהוא מבוסס על הגולף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה בדיוק העניין. לפולקסווגן יש קהל לקוחות גדול ועקבי - סביב 25% מכירות לפרטיים מכלל השוק אם אני זוכר נכון. עכשיו הם פשוט שמחים שהם יכולים להרשות לעצמם משהו שנראה כמו טוארג, ואין להם בעיה שהוא עולה יותר מפאסאט אפילו שהוא מבוסס על הגולף.

רוני

וואו רוני :shock: .

הפתעת אותי:-).

אכן , 25% משוק הפרטיות בישראל עמד השנה לזכות VW.

רוב לקוחות VW הם אכן לקוחות חוזרים או כאלו שהשתדרגו ונשארו במותג..

יש הרבה אשר חושבים כי "X" מוכר יותר מVW אבל לא מבינים שאותו X מוכר יותר מ80% לשוק הליסינג אשר פוגע בלקוח הפרטי.

VW מוכר 15% לליסינג (VW לא מכוונים לשוק הליסינג..) ו85% לפרטיים.. וזה ההבדל והסיבה באמת לקניה "בטוחה" מבלי השוואה לאחרים אצל רוב הלקוחות (במיוחד החוזרים).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ההשואה בין הטוסון לג'יפ החדש של פולקסוואגן פשוט מופרכת. ג'יפ הוא סוג של פוזה, סבירה ולגיטימית בעיני חלקנו, מגוחכת ואוילית בעיני חלק אחר. בתחום הזה לפולקסואגן יתרונות ברורים על הטוסון ולא רק עליו ומבחינה זו לפחות מחירו אינו חסרון, אלא אפילו יתרון. מכאן גם שהשאלה האם הוא עדיף עליו מכל שאר הבחינות לפיהן אנו שופטים כלי רכב, פשוט מיותרת.

לכך, בין השאר, כוון גם המפרסם של צ'מפיון כשמיצב את הטיגואן כאחיו ה"סורר" וה"חצוף" של הטוארג שהוא כלי יוקרתי מוכח. בפרוש רעיון מבריק.

פורסם
וואו רוני :shock: .

הפתעת אותי:-).

אכן , 25% משוק הפרטיות בישראל עמד השנה לזכות VW.

רוב לקוחות VW הם אכן לקוחות חוזרים או כאלו שהשתדרגו ונשארו במותג..

יש הרבה אשר חושבים כי "X" מוכר יותר מVW אבל לא מבינים שאותו X מוכר יותר מ80% לשוק הליסינג אשר פוגע בלקוח הפרטי.

VW מוכר 15% לליסינג (VW לא מכוונים לשוק הליסינג..) ו85% לפרטיים.. וזה ההבדל והסיבה באמת לקניה "בטוחה" מבלי השוואה לאחרים אצל רוב הלקוחות (במיוחד החוזרים).

עומר, בוא נתערב שאם צ'מפיון היו יכולים להביא ג'טה או גולף 1.6 אוטומטיות במחיר של קבוצה 2 הם היו עושים את זה בלי להניד עפעף.

VW מכוונים ללקוחות פרטיים כי רק אליהם הם יכולים לכוון, לא הייתי אומר שיש פה בחירה חופשית.

לא שאני נגד מכירה רק לפרטיים, להיפך! תרבות הליסינג לא בדיוק מרטיטה אותי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר עזוב את איומי הסרק האלו ואת כל השליליות.

התערבויות וקישקושים.. חלאס.

זה המצב ויש גם רכבים ספיציפיים שכן מכוונים לליסינג (למשל ג'טה 1.6 ECONOMY) אשר מגיע עם מזגן מכני והגה פלסטיק (אשר מוריד אותה לקבוצה 3 במקום מזגן בקרת אקלים מפוצל והגה עור) ומגיע בכמויות קטנות מאוד בשביל להיכנס לקבוצה..

משמע יכלו לעשות זאת גם בגולף\פאסאט וכו'. אם היו רוצים באמת לא היו מביאים בכל הדגמים את הESP או את כל 6 כריות האויר.. (כמו חברות אחרות..) , אבל החליטו לכוון אחרת..

למה - לא יודע? כנראה מדיניות או אסטרטגיה של החברה... אולי משהו שהיצרן לא מוכן..

אני לא נכנס למקומות האלו - צ'מפיון מוטורס לא בבעלותי לצערי ולא את הכל אני יודע...

פורסם
לקוחות פוטנציאלים אכן "מסתנוורים" מהאיכות והסמל מקדימה (אשקר אם אגיד שלא.).

ראבאק עומר,

בכלל לא נסחפת!

מינימום איזה יגואר מקפץ או מלאכית מכונפת על מכסה המנוע, או אולי איזה RR.

בסופו של היום, כולה פולקסוואגן, או בגרמנית מצויה, "רכב עממי".

אלעק מסתנוורים מהסמל מקדימה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה - אני אישית לא "מסונוור" VW ונוסע דווקא על סובארו.. (ויכלתי באותו מחיר לרכוש גולף GTI חדישה יותר בכמה שנים)

אבל יש הבדל בין כל היפניות והקוריאניות בסגמנט הזה לבין האירופאית הראשונה (ועוד מבית VW) וכן , אין מה לעשות VW זה סמל סטטוס ביחס לכל השאר..

התגובה שלי לא באה להאדיר את VW כאיזה פרארי אלא באה כתשובה לתגובה של רוני..

תבין , אני לא בא בגישה של להתנגח ולהתנצח (משהו שאני מרגיש ממך משום מה..).

תחסוך בסמייילים - זה מיותר וקצת מעליב..

פורסם

אם נעלבת (וזה ממש לא מה שהתכוונתי לעשות) אז הנה מחקתי אותם והנה סמיילי חיובי :smilecolr

ממש לא התנצחתי או התווכחתי, פשוט קצת הייתי המום מזה שאנשים מסתנוורים מהסמל של VW.

פורסם

bagira, אתה פשוט צריך להסתובב ב(צפון) תל אביב קצת יותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נולדתי בצפון ת"א וחייתי שם 30 שנים (יורדי הסירה/שמעון התרסי/ירמיהו).

הורי עדיין שם ואני מבקר אותם כל שבוע ככה שהסביבה מוכרת לי.

עדיין, VW זאת החברה היחידה (לעניות דעתי) שמעולם לא ייצרה מכונית שאתה מסתכל עליה ואומר WOW !

אפילו טויוטה שמייצרת מכוניות שיעמום נוראיות יש להן MR2/סליקה/סופרה.

אפילו ליונדאי יש את הקופה.

אופל שנחשבת לחברה הרבה יותר אפורה מ VW הוציאה את האסטרה קופה היפיפיה (הנוכחית) ואת האופל ספידסטר.

מה פסגת העיצוב והתעוזה שלVW? קרמן גיהה? שירוקו? גם אם כן, עברו מאז 35 שנים ומאז אותי הן משעממות.

פורסם

אני ואתה הם לא הלקוחות של VW. לא היינו, וסביר להניח שגם לא נהיה לעולם.

אבל בשביל הצפונבונית הממוצעת - כן, סמל של "VW" אומר המון.

בתור אחד שעובד באחת השכונות הכי עשירות בארץ - מה לעשות - כל מילה שנייה של צפונבונית ממוצעת זה על הטוארג שאבא קנה לה...

אנשים כאלו לא מבינים בכלל איך אפשר לשבת ברכב נמוך כל כך וצפוף כל כך, כי באותו כסף...

אפשר לקנות ג'יפ - או לפחות גולף ! (מבחינתם).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אלעד אני לא מסכים איתך בכלל.

אייל הגיב כמו שהוא תמיד מגיב לדיון בו פולקסוואגן נכנסת למשוואה. הבעיה היא שלא אתה ולא אייל נסעו ברכב (תקן אותי אם אני טועה) ולא ראו את הרכב (שוב, תקן אותי אם זה לא נכון). אני לא מצליח להבין איך ניתן להגיע למסקנה על טיב רכב (ועוד לערוך השוואה) מבלי לחוש אותו?!

איך הקביעה של אייל לגבי טייב איכות הרכב מתיישבת אם העובדה שהוא לא הרגיש מבפנים איך הרכב?

אני לא טוען שזה נכון או לא, אני טוען שהמסקנה האוטומטית שלכם בעצם גורמת לי לחשוב שגם בשאר ההמלצות או המסקנות של חלק מהאנשים בפורום, נעשית ללא מגע אמיתי עם הרכב.

היחיד שנסע ברכב, אם הבנתי נכון היה רועי. רק לו יש באמת זכות לערוך השוואה כזו.

בוא תראה לי קוריאנית אחת עם סקס אפיל,

בוא תראה לי שרשור שבו מישהו רשם שרכב החלומות שלו הוא קוריאני

ואז נמשיך הלאה.

בדיוק על זה דיברתי.

נכון, לא נסעתי בטיגואן, אבל אם רמת הגימור שלו עומדת באותו קנה מידה כמו גולף 95, אז הוא כבר יותר טוב מהטוסון....

בגירה, היום צפון תל אביב זה רמת אביב וצפונה (פלוס אזורי חן והסביבה בצד השני של דרך נמיר). ירמיהו ושות' כבר לא נחשבים :D

ועוד משהו : אתה רק מוכיח שקניית רכב היא עניין אמוציונלי , במיוחד עם כך שאתה מכור למותג המשעמם בתבל - אופל - היונדאי של האירופאיות.

ועוד משהו קטן בקשר לפולקסווגן : לאנשים רבים מהמעמד הבינוני זוהי פסגת השאיפות המוטורית,

כי מבין המכוניות העממיות, מדובר ברכב היוקרתי ביותר.

אנשים שקונים רכבי יוקרה אמיתיים, כבר מקציבים תקציבים כפולים ומשולשים ולא רואים מותג כמו פולקסווגן ממטר.

(שלא לדבר על רכבי מנהלים קוריאנים סופר מפוארים שלא מעניינים אף אחד)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בגירה, היום צפון תל אביב זה רמת אביב וצפונה (פלוס אזורי חן והסביבה בצד השני של דרך נמיר). ירמיהו ושות' כבר לא נחשבים :D

כשאני הייתי צעיר מצפון לירקון היה רק חולות והעשירים הגדולים של צפון ת"א גרו בסביבה שלי או בבלי. היום זה השתנה.

במיוחד עם כך שאתה מכור למותג המשעמם בתבל - אופל - היונדאי של האירופאיות.

המותג המשעמם בעולם שאני מכור אליו הוציא מתחת לידיו את המנטה A, מנטה B, אופל GT, לוטוס קרלטון, ספידסטר, אסטרה קופה הנוכחית ועוד רבים וטובים.

מה בדיוק הוציא השעמומון שלך מבית VW? איזה שאר רוח יש אצלם? כשהם תיכננו את הגולף GTI קופה הם השאירו אותה אותו דבר בדיוק רק פחות 2 דלתות :shock:

פורסם
כספר עזוב את איומי הסרק האלו ואת כל השליליות.

התערבויות וקישקושים.. חלאס.

זה המצב ויש גם רכבים ספיציפיים שכן מכוונים לליסינג (למשל ג'טה 1.6 ECONOMY) אשר מגיע עם מזגן מכני והגה פלסטיק (אשר מוריד אותה לקבוצה 3 במקום מזגן בקרת אקלים מפוצל והגה עור) ומגיע בכמויות קטנות מאוד בשביל להיכנס לקבוצה..

משמע יכלו לעשות זאת גם בגולף\פאסאט וכו'. אם היו רוצים באמת לא היו מביאים בכל הדגמים את הESP או את כל 6 כריות האויר.. (כמו חברות אחרות..) , אבל החליטו לכוון אחרת..

למה - לא יודע? כנראה מדיניות או אסטרטגיה של החברה... אולי משהו שהיצרן לא מוכן..

אני לא נכנס למקומות האלו - צ'מפיון מוטורס לא בבעלותי לצערי ולא את הכל אני יודע...

עומר. שאלתי אותך שאלה לגיטמית ואתה משום מה בוחר להתייחס בתשובה שלך ל "שליליות וקישקושים" במקום לתת תשובה רצינית ולעניין. אתה צריך להבין ששליליות מצידי היתה מתבטאת בתגובת נגד לכל הודעה שלך בגלל העיוורון בו לקית מאז שהתחלת לקלבל משכורת מצ'מפיון.

תשמע, לוייאליות למקום העבודה שלך ולמותג שאותו אתה מוכר זה אחלה ובטח עוזר לך מאוד בעבודה, כולנו היינו שם וחלקנו למדנו שלא הכל שחור ולבן והשמש לא זורחת מהת*ת של המותג המשלם לנו את המשכורת. תנסה לנטרל לרגע את כל המסרים שמאכילים אותך במקום העבודה שלך (צ'מפיון מצידם עשו יופי של עבודה איתך) ולהבין שפה בפורום אתה לא יכול להשתמש באותן סיסמאות ואותם טיעונים שעובדים לך יופי על הצפוניות מצהלה שלא עבדו באמת בחייהן בשביל הכסף שלהן או המסרים השיווקים בהם אתה משתמש כדי לחזק החלטת רכישה אצל סבאל'ה בן 70 שבטוח שלמכוניות יש עדיין "שאסי".

אגב, הוזלה של ג'טה בשביל להכנס לקבוצה 3 זה ממש לא המשחק בשוק הרכב הישראלי. אם אתה לא בקבוצה 2 או בקבוצה 4 עם מכונית מנהלים (ג'טה היא לא מכונית מנהלים) אתה לא קיים בשוק הליסינג.

אתה אומר שאתה לא יודע הכל ואין לך מושג וכו'. זה תגובה מאוד נוחה...במיוחד כשלא ממש צריך לדעת הכל כדי להבין דברים, ברור לכולם שאם צ'מפיון היו יכולים להביא ג'טה 1.6 אוטומטית בפחות מ-111K ש"ח, הם היו עושים את זה. למה? בגלל שבסופו של חודש עיתונאי הרכב בודקים ומסקרים את השוק לפי מספרים יבשים ואיזה מקום אתה בכמות המסירות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...