Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך שהתחיל חום הקיץ אני לא יכול להקשיב למוסיקה בכייף, 10 דקות של ווליום גבוה והמגבר לוהט אבל ממש לוהט אני לא יכול לגעת בו אפילו וכמובן נכנס לפרוטקשיין.

המערכת מורכבת מ:

מגבר סאונדסטרום FY1004

מידים של דוטק אוביישן על קרוסים של פולס וטוויטרים של פולס

סאב ג'ונסון ישן מאוד של 200 RMS בתיבה מקורית

החיווט הולך 4 גייג'

אורך המינוס כחצי מטר

הגיינים של הקומפ' על רבע והסאב על חצי.

המגבר נבדק במעבדה ונמצא תקין לחלוטין

איפה הבעיה? אין קצרים/חוטים חשופים/ מעוכים.

איפה להתחיל לחפש ומה לתקן?

תודה מראש, היום יהיה חם ומגניב.

:-) just smile
פורסם

היכן הבעיה?

שאתה מנסה להוציא ממגברים כאלו עומסים שלא תכננו לעמוד בהם מלכתחילה.

למעשה אתה צריך מגברים חזקים יותר, כי כיום אתה מבקש יותר עוצמה שאין לנוכחיים יותר להציע לך.

דוגמא פשוטה:

יש לי מגבר של 20 וואט לערוץ, ומגבר של 150 וואט לערוץ.

על רמקולים "פשוטים" מקדימה, איזה מגבר יתאמץ ויתחמם?

כן, המגבר הקטן והחלש יותר.

זו הקבלה לכך שאתה מנסה להוציא יותר ממה שאלו לא יכולים לתת.

וכך - מתחממים וגם נכנסים למצב הגנה.

פורסם

מה אבל בקושי פתחתי גיין, זה לא שאני על פול גיין ומגביר עד לעיוות מטורף, הכיוון בסדר גמור.

אני לא חושב שזה מה שעושה את הבעיה, כי אם כך אז איך אנשים שמים מגבר של 60 RMS על דוטק ועל סאב של 300 RMS ולא מתחמם אצלם. הוא פשוט לא מנצל את הרכיבים.

פורסם

תנסה להוריד את הגיין במגברים ולעלות את העוצמה מהפאנל. בלי שום קשר אני ממליץ לך להוסיף מאווררים של מחשב(12V) על המגבר, שנכנס לפרוטקשין זה עוזר לא רק לפרוטקשן אלה גם לשמור על חיי המגבר עצמו.

בהצלחה.:wink:

פורסם

לא חייבים לפתוח טרנד חדש כאן של המלצה על מאווררים כתוספת למגבר.

מגברים עושים את עבודתם:

מגבירים ומתחממים (עד לרמה נורמלית שהיא)

אם המגבר שלך (מכוון לכלל) נכנס להגנה כתוצאה מהתחממות, זה אומר שהגיע הזמן להחליף למגבר חזק יותר.

לעולם לא נזקקתי למאווררים כתוספות, ולעולם לא נכנס לי מגבר להגנה.

מדוע?

כי פשוט לקחתי עוד 20 וואט יותר לערוץ (או 500 לסאב) בשביל השקט הנפשי הזה.

פורסם

אין לי כרגע כסף למגברים חדשים ובכלל לשדרוגים, אני מחפש איך לפתור את הבעיה שנוצרה ולא איך להחליף הכל.

75 RMS לערוץ ו200 RMS לסאב מספיק לי בנתיים, אני לא יודע איך בדיוק אני מעמיס על המגבר.

חזרתי מהאוטו וגיליתי כרגע גם שהסאב עובד על ערוץ אחד כי יציאה 3 מנגנת חלש מאוד משום מה.

אני יגש היום לאיפה שקניתי את המגבר נראה מה אומרים על היציאה.

פורסם

אם תוסיפו מספיק מאווררים זה יכול לגרום להווצרות לחץ בקבינה

ואז אתם נכנסים כבר לרמת SPL :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תבקש משומכר את הסאב שלו. תכוון את הפורט על המגברים שלך. זה כבר יעשה רוח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בקיצור נפלתי על מגבר לא מי יודע מה במילים העדינות.

כנראה שיש בעיה בכניסת RCA מס'3 שנותנת סאונד נורא חלש לכל אלמנט שבדקתי עלייה.

אוווווף איזה מעצבן זה. עדיף הייתי קונה את איזה לייטינג ב900 ש"ח מאשר את הצ'יקמוק הזה. איך נפלתי.

שאלה, האם זה בעייתי ומסובך להחליף כניסת RCA לבד? יש לי ניסיון טוב בהלחמה, הלחמתי מעגלים רבים, אך לא יצא לי להתקל עם RCA, איך זה הולך שם?

יש אחריות אבל אין לי כוח ששוב פעם המגבר יהיה איזה שבוע ומשהו במעבדה.

נשבר לי.

פורסם

ואולי יש לך אלמנט אחד בפאזה הפוכה?

תנסה להפוך בין הפלוס למינוס ביציאת הרמקול של כניסת ה RCA הזו.

אולי זה יפתור סוגייה אחת?

פורסם

בעיקרון זה יציאה שמגושרת עם מס' 4 לסאב, והבחנתי בזה כשניסיתי לשחק עם הבאלנס בHU, גיליתי שצד ימין בכלל לא נותן לסאב.

ואז שיחקתי עם הRCA ומצאתי שהכניסה 3 בקושי משמיע מוסיקה עם כל RCA שאני יכניס לשם ויודע שהוא בוודאות נותן אות טוב.

ואז במקום סאב בגישור חיברתי שם וופר, וגם הוופר ניגן נורא חלש, הפכתי פאזות ולא עזר, ניתקתי חיברתי הכל עשיתי. לא עזר.

עוד רעיונות?

פורסם

הבעיה שהוא לה היה זול כל כך, ובמחיר שלו היום (900) אפשר להביא אחלה מגבר מחברה רצינית.

פורסם

כנראה שהמגבר באמת חלש, וכנראה שאתה כן מאמץ אותו.

לחילופין, יכולה להיות איזשהי תקלה במגבר / תכנון לקוי שלו מההתחלה שהוא לא מצליח לקרר את עצמו מספיק בשעת עומס חום.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

האם אפשרי לקנות כניסת RCA בנפרד ולהלחימה במקום הקיימת? לפי מה שראיתי במגבר ישן, כל זוג כניסת בא עם 3 רגלים, כנראה מינוס משוטף.

• תוכן חדש...