Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וילונות לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא מאוחר מידי אם הוא יתרכז באורות הבלמים וישמור מרחק!

לכל המגיבים המתנגדים מסיבות אחרות "בטיחותיות" בגלל שכנרהא רמת הריכוז של נהגים היא להסתכל דרך הרכב שלפניכם על הרכב שלפניו , נשמע קצת דבילי לא? כנראה שאתם לא ממש מסתכלים על מה שחשוב בתנועה וכנראה שאתם גם לא שומרים מרחק ואם אתם חושבים שאנשים לא ישימו וילונות בגלל הסטייה שלכם אז אתם טועים.

אני שאלתי פה באשכול על חוקיות בלבד ואולי זה יישמע לכם אנוכי אבל לא לא באתי לשרת את הסטייה שלכם להסתכל על התנועה דרך הרכב שלפניכם ואני מתנצל מראש עם אני מפריע לכם עם הוילונות שלי שנועדו לעשות לי קצת צל בימי הקיץ החמים(כמה אנוכי מצידי :roll:)

פורסם

ראה נא, בתור "סוטה" אני מושך את ידיי מהנסיון להסביר לך עד כמה מסוכנת מבחינה בטיחותית התקנת וילון אחורי ברכב. אם תרצה הסברים נוספים, חפש את המחקר שנערך לאחרונה בענין במחלקה לתחבורה בטכניון. אם אינך מעונין, גם טוב. יום טוב ובטוח שיהיה.

פורסם

בסדר תודה על האזהרות, אני שאלתי באשכול אך ורק מבחינה חוקית. הרי שנינו יודעים שהחוק לא בדיוק הולך רק לפי בטיחות כי אולי השחרת חלונות היה לא חוקי בארץ עד לפני כמה זמן אבל התקנת וילונות מבד היה חוקי שההבדל הוא שדרך חלון כהה אתה יכול לראות ודרך וילון מבד אין לך בכלל אפשרות לראות.

ושוב אני ביקשתי את התשובות מבחינה חוקית בלבד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רועי.

ראשית הסברתי לך כמדומני, מה החוק אומר בנושא. לא תקבל 'הורדה' או קנס אם יותקן ברכבך וילון שכזה, ולכן יבואני רכב וכל מיני מתקיני תוספות אחרים מוכרים אותו כלחמניות.

שנית, הרכב שלי הגיע מהיצרן עם חלונות מוכהים (צבע כחלכל), כך שאצלי זה מעבר ל'חוקי', זה מדעי - כלומר עבר מבחנים של היבואן (וכן של המבקרים שלו, כדוגמאת איגוד ה-NCAP האירופאי).

אל תמהר להסיק שכולם פה גדך - זה ממש לא המצב. רק ניסינו להסביר לך את ה"בעד-ונגד" כולל ההשלכות של הצבת וילון בחלון האחורי של הרכב (כל רכב).

זו זכותך, ובסה"כ מי שיקבע בסופו של דבר בנושא (מה לעשות או לא) - הוא אתה !!!

שוב, מבחינת החוק זה מותר (בינתיים)!

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

• תוכן חדש...