Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום,

החברה בשעה טובה רוצה רכב ואני מתלבט די הרבה.

התקציב הוא 15K ואולי ניתן להילחץ טיפה בשביל אקזמפלר מצויין.

מצאתי בכמה אתרים הרבה רכבים ואני רוצה המלצות/חסרונות וממה להיזהר בעת הבדיקה לרכבים הללו:יונדאי אקסנט שנים 94-96 אוטו' והדגם המפואר (אסטים) ומנוע 1.5 כמובן כי שמעתי שהוא אמין וטוב,אז ממה יש להיזהר ברכב ואיך הגיר ואיך תצרוכת הדלק יותר חשוב כי הרכב ינסע די הרבה בעירוני.

הרכב השני הוא רובר 216 שנים 94-97 אוטו' שוב ממה יש להיזהר ברכב ומה רמת הסחירות שלה מבחינת קניה (כמה להוריד לבן אדם?),מחלות ידועות ותצרוכת דלק,שוב חשוב מה בעירוני ומה בין-עירוני??

והרכב השלישי הוא פיגו' 306 1.8אוטו' שנים 94-96 או אולי 97 אם נכנס בתקציב (שמעתי שתצרוכת דלק גרועה כיוון מזרקים דומים לS16/XSI שפשוט זורקים דלק בכמויות.האם נכון??)מחלות ידועות של הרכב,גיר אמין או לא?מנוע אמין וממה צריך להיזהר.

הרכב האחרון הוא דייהטסו שרייד (אוטו')עדיפות לשנתון כמה שיותר גבוה מה צריך להיזהר ממנו ומה תצרוכת הדלק של גרסת ה1.4 כמובן.

זהו אלה ארבעת הרכבים עדיפות גבוהה לABS ולפחות כרית אוויר 1 ושוב אני חייב נתונים על שלושת הרכבים על תצרוכת דלק כי הרכב הנבחר בהתאם להמלצותיכם ייסע הרבה בעירוני אך גם בבין-עירוני כמובן שהיא תתחיל ללמוד מחוץ לעיר בעתיד.

אודה לתגובות מהירות כי היום בצאת שבת כבר אני נוסע לראות 2 רכבי יונדאי ויום ראשון פיגו' 306 וכו'.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

מנהלים עמכם הסליחה אנא אם תוכלו להעביר את ההודעה לפורום "ייעוץ לפני קנייה" אודה לכם התבלבלתי ושבת שלום לכולם.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• תוכן חדש...