Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי גולף V5 2001אחרי ישור קו וכרגע היא במצב סטנדרטי לחלוטין.

הבעיה היחידה שיש לי היא טיפ טיפה רעידות מהמנוע כשהוא קר.

הייתי רוצה לדעת מה הכיוון הכללי שאני צריך לקחת כדי להעלות את המומנט שלי באזור ה 1500 עד ה 4000.

במקור הרכב שלי אמור להיות עם 150 כ"ס אבל על הכביש אני עם 132 אשמח גם כן לדעת מה צריך לעשות כדי להחזיר עטרה ליושנה?

אם יש דרך לגלות בכלל מה הבעיה מבלי לפתוח את המנוע?

בטורבו אני חייב לציין שאני לא מעוניין. קצת גדול עליי מבחינה כספית.

ועוד שאלה כללית לא קשורה- אפשר לשדך DSG לרכב שלי עם 6 הילוכים או 7 מהתיבות החדשות של פולקסוואגן?

גם מבחינת העבודה התקינה אני מתכוון לא רק לחבר 4 ברגים וזהו.

ועוד שאלה אחרונה מה העובי המקסימלי של צמיג שאני יכול לנעול על ג'אנט 15 או גג 16? מתקשה קצת עם הורדה של אוטודאטה

תודה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

תוספת מומנט הכבדה נותן טורבו. אם אתה לא מעוניין, שים אגזוז זרימה חופשית עם סעפת מתאימה ויהיה לך שיפור של כ-5%.

מבחינת החזרת הסוסים לאורווה, יש לבדוק את הפילטרים, פלאגים וחיישנים. יכול להיות שצריך להחליף כבלי הצתה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה ניתן לעשות כדי להוסיף עוד קצת כח - אמרו לך מעלי- צנרת + דוד אחורי ייתנו לך את התפוקה האמורה.

בקשר לתיבת ההילוכים- לא ניתן לעשות זאת בסכום הגיוני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בקשר למידת הגאנט אתה יכול לעלות עד 17

בקשר לגיר , יש לך בעיה בגיר הקיים או שאתה סתם רוצה להשתדרג?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אם יש רצון גדול לשפר גיר, אני מניח שניתן להגדיל יחס העברה בדפרנציאל. אבל זה יגרום לשחיקת מנוע מוגברת במהירויות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התגובות

המשכתי לעלעל בחיפוש ונותרתי תמוה לגבי כמה דברים . . .

לגבי צנרת הכוונה היא לעשות הכל מחדש מהמנוע לקצה האגזוז או רק איפשהו בדרך?

מה תפקיד כל דוד ביציאה מהמנוע גם אשמח לדעת.

אם הכוונה היא להגדיל את קוטר הצנרת אז הדודים לא יהוו מעיין צוואר בקבוק לפליטה? או שבעצם צריך גם דודים חדשים על הדרך?

מהי העלות הממוצעת של פרוייקט כזה באיכות הרכבה טובה?

האם יהיה הבדל מהותי בין 2.5 ל 2.75 או ל 3?

עכשיו השאלה הכי חשובה כמה באמת שינוי יהיה לי? מה התחושה שאני אמור לקבל?

וזה גם עובר טסטים כל השינויים הללו בפליטה?

חוץ משינויים בפליטה טורבו וצ'יפ ישנם עוד דברים שניתן לעשות?(בבקשה בלי חכמולוג שיגיד לי להשתיל מנוע)

לגבי הג'אנט אין לי מה לעשות עם ג'אנט 17 אני רוצה מקסימום 16 עם חתך צמיג טיפה יותר נמוך מהמוקרי וצמיג רחב יותר לכיוון ה 205 או 215. רוצה לשפר אבל לא להשתגע.

שוב תודה

VW GOLF V5 2001

פורסם

נראה לי אחלה ה16 עם הרוחב 205.

רק איזה חתך אני צריך כדי לשמר את הקוטר החיצוני שיש לי עכשיו עם 15 אינץ וחתך 65?

VW GOLF V5 2001

פורסם
לגבי ג'אנטים אין לך בחירה זה מה שמותר ועם זה תשבור את הראש:

205/55 R16

225/45 R17

בהצלחה!

תשמע...כאזרח שומר חוק,ולא מחפש קומבינות מתחת לשולחן,כבר כמה חודשים אני מנסה לשנות את מידת הג'אנטים והצמיגים ברכבי (ראה סמלון) ל-225/45/17.כרגע אני "מתגלגל" על 205/55/16.עברתי כבר כ-10 מכוני טסטים,ובכל אחד מהם קיבלתי תשובה זהה וחד-משמעית - "המידה של הצמיגים והג'אנטים שלי כרגע היא המקסימלית לסוג הרכב הזה".אז אם אתה יודע בוודאות על מכון טסטים שבו מאשרים את המידה שאני רוצה (ולא תמורת "סכום סמלי" :roll:) אשמח לכתובת שלו (ה"פ גם הולך).תודה.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

225/45/17 זאת המידה שבאה על ה-R32. מספיק שתקבל אישור מהמחלקה הטכנית של צ'מפיון (ולעניות דעתי, אין סיבה שלא תקבל כזה) כדי שכל מכון טסטים יאשר לך את המידה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ל R32 יש סרן אחורי רגיל? כמו של שאר הגולפים?

אני חושב שקראתי באיזשהוא מקום שלא. או שאולי אותו אחד ספציפי פשוט החליף אותו.

VW GOLF V5 2001

פורסם

שקד.

מנוע ה V5 רועד בסל"ד נמוך

למנוע ה V5 אין הרבה מומנט, בעיקר בסל"ד נמוך, זהו לא ה 1.8T

המנוע לא נחשב הצלחה מסחררת (בלשון המעטה) ובוודאי שאינו ספורטיבי

כמו שאמרו לך, לא תוכל להרכיב DSG, גם גלגלים אין טעם לעלות למידה גדולה יותר מ 205/55-16, אלא אם אתה רוצה פוזה, ואז המחלקה הטכנית תוציא לך אישור תוך יום ל 225/45-17, אני הוצאתי כזה בדקה, רק תזכור שהסיבה תיפגע קשות, ותצרוכת הדלק תעלה בעוד 10% לפחות.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
225/45/17 זאת המידה שבאה על ה-R32. מספיק שתקבל אישור מהמחלקה הטכנית של צ'מפיון (ולעניות דעתי, אין סיבה שלא תקבל כזה) כדי שכל מכון טסטים יאשר לך את המידה הזאת.

נתחיל בזה שדגם R32 "נועל" מידה 225/40/18....

נמשיך בזה,שדגם הנ"ל לא הובא ארצה באופן סדיר,לכן אינו מופיע באוטודאטה (ספר,לפיו עובדים מכוני טסטים,בין היתר) ולכן זה לא רלוונטי.

ונסיים בזה,שכבר ניגשתי ופניתי למחלקה טכנית של צ'מפיון,ושם נאמר לי שהם כבר לא מתעסקים באישורים לשינוי מידת הג'אנטים וצמיגים,ועליי לפנות למכון טסטים.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

צודק, טעות שלי.

לגבי צ'מפיון: צר לי לומר לך, אבל מרחו אותך כהוגן. יש R32 בארץ ואני עצמי ראיתי אותה בעיניים שלי, ככה שלא יחרטטו אותך עם סיפורי הסבתא האלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...