Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי צופר בגולף 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ראשית ערכתי חיפוש ומצאתי רק על צופר לא תקין בגולף 2001.

אז ככה:הלכתי לתקן את האזעקה בגולף שלי סגרתי עם בעל המקום על 300 שח סכום סביר בהחלט.

מכיוון שהייתה בעייה במוח או משהו כזה.האזעקה תוקנה הכל טוב ןיפה הכל עובד סוגר חלונות הכל טוב.

הבעייה שהוא הוציא את הצופר ואמר לי שהצופר שרוף,וגם נתן לי להריח ואכן היה ריח של שרוף.לטענתו צופר כזה חדש עולה 300 שח אבל הוא מוכן לעשות לי הנחה ל 200 שח.

שאלתי כמה עולה צופר כזה? הוא אומר שזה בעייה לשים אחר כי לגולפים יש צופר מיוחד עם data' משהו כזה לא ככ הבנתי.

והאם יש מקום שמוכר צופר חלופי? כי כבר כל העסק מתחיל להיות יקר,והייתי יכול לקנות ב 500 שח כבר אזעקה חדשה.

תודה רבה לכל העונים,אם מישהו מכיר מקום שמוכר צופר חלופי לגולף בזול באזור תא ומרכז חולון ראשלצ וכו אשמח לשמוע.תודה רבה!

פורסם

הצופר של הגולף (יש שניים, גבוה ונמוך) באים עם מעין פלאג כזה שמתחבר יפה בדיוק.

בגולף של חבר פשוט קניתי צופר חלופי מגל אור באיזה 60-80 שקל לשני צופרים, עם קטר חתכתי באמצע של המחבר ופשוט חיברתי לצופר החלופי. זה עובד יופי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הצופר של הגולף (יש שניים, גבוה ונמוך) באים עם מעין פלאג כזה שמתחבר יפה בדיוק.

בגולף של חבר פשוט קניתי צופר חלופי מגל אור באיזה 60-80 שקל לשני צופרים, עם קטר חתכתי באמצע של המחבר ופשוט חיברתי לצופר החלופי. זה עובד יופי.

צופר לאזעעקה התכוונתי...........השחור הזה.........

פורסם

עידכון: התקשרתי לרדיו מילאנו ונאמר לי שעלות הסירנה לאזעקה הוא 240 שח וזה חדש עם אחריות לשנה.מישהו מכיר מקום אחר שמוכר את זה בזול יותר?

פורסם

מישהו יכול בבקשה לעזור?פשוט הבחור שתיקן לי את האזעקה רוצה תשובה.ואני חייב לדעת אם אפשר להשיג סירנה כזו מקורית לגולף בפחות מ 200 שח?או איפה יש מקום שמוכר סירנה משומשת או חלופית.תודה

פורסם

תודה על התגובה.שאלתי היא אם אתה מכיר מקום לסירנה חלופית? כלומר שתהיה מקורית של האזעקה של ווגה.אבל כאילו משומשת או משהו בסגנון.יש מקום כזה שמוכר?

פורסם

אחי באמת חבל על הבלאגן. קנה צופר חלופי פשוט בכלום כסף כ- 50 ש"ח ופשוט תחתוך את החוטים ותחבר.

סתם ביזבוז כסף וזמן שלך

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
אחי באמת חבל על הבלאגן. קנה צופר חלופי פשוט בכלום כסף כ- 50 ש"ח ופשוט תחתוך את החוטים ותחבר.

סתם ביזבוז כסף וזמן שלך

זה מה שאני שואל מאיפה ניתן לקנות סירנה חלופית???אתה מכיר מקום???אני עכשיו אלך לקנות ב 50 שח באזור המרכז.

• תוכן חדש...