Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

יש ברשותי אגזוז זרימה חופשית של דרגון שתי פיות אני מחפש בשבילו אישור !!!

אז ככה מי שיודע איכן אני יכול להשיג את האישון או מי שיש לו[אני מוכן לשלם] או מי שמכיר היכן ניתן להשיג את היצרן[הרי הוא מיוצר בישראל] אני מאד יודה על כל עזרה תודה רבה אלירן

:-Pמכוניות זה כמו אישה שמרו עליה ואל תתנו לכל אחד לפתוח אותה:wink:

פורסם

את האישור בד"כ ניתן לקבל בסדנאות לשיפור רכב.

מכיוון שהאישור אינו על שם מסויים או על דגם אגזוז מסויים, אני מעלה אותו כאן בהודעה.

DRAGON_APL.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מיותר לציין שגם עם האישור הזה לא היססו להוריד לי את הרכב מהכביש...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

מה בסוף עשית? חזרת לאגזוז סטנדרטי?

במקרה שלי לא רצו להסתכל בכלל על האישור ורצו להוריד, אבל קצת רעש עזר :twisted:.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הורדתי אותו,העברתי את הרכב טסט והחזרתי,החודש יש לי עוד פעם טסט =\...

נ.ב - שאלה קשורה : האם ניתן איכשהו לה כניס לרישיון הרכב את האגזוז בתור "תוספת"? וכך כמובן להימנע מהורדות מיותרות...

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

נ.ב - שאלה קשורה : האם ניתן איכשהו לה כניס לרישיון הרכב את האגזוז בתור "תוספת"? וכך כמובן להימנע מהורדות מיותרות...

אני מצטרף לשאלה אם יש מישהו שעשה דבר כזה שיצור קשר תודה רבה

נ.ב תודה לעוזרים ולמגיבים

:-Pמכוניות זה כמו אישה שמרו עליה ואל תתנו לכל אחד לפתוח אותה:wink:

פורסם

גם לי הורידו את הרכב למרות האישור

את השוטרים ממש לא מעניין מי זה מכון התקנים ומי מנפיק אישורים,לך תשבור את הראש לבד...

אבל מהיכרות שלי עם דרגון (על גולף) הרעש יותר מידי חזק ומוגזם,לא הייתי חוזר לאותו דוד עוד פעם

לשמחת השכנים כמובן :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

יש תקנה שאוסרת להוריד רכב בגלל האגזוז מהכביש.

למישהו יש העתק שלה במקרה?

פורסם

אינני חושב שזוהי "תקנה" אלה יותר הנחיה. וההבדל הוא גדול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
גם לי הורידו את הרכב למרות האישור

את השוטרים ממש לא מעניין מי זה מכון התקנים ומי מנפיק אישורים,לך תשבור את הראש לבד...

אבל מהיכרות שלי עם דרגון (על גולף) הרעש יותר מידי חזק ומוגזם,לא הייתי חוזר לאותו דוד עוד פעם

לשמחת השכנים כמובן :-)

אצלי כרגע מותקן אגזוז של דרגון (יציאה אחת עגולה) ולא הייתי אומר שהרעש כזה נורא,למען האמת הוא די שקט...

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
אצלי כרגע מותקן אגזוז של דרגון (יציאה אחת עגולה) ולא הייתי אומר שהרעש כזה נורא,למען האמת הוא די שקט...

הכל יחסי. אצלי גם משהו דומה לשלך ושומעים בכל הרחוב שהאוטו נוסע, אפילו בתוך דירות כאשר החלונות סגורים. הרחוב אצלי פשוט שקט.

פורסם

בעקרון גם אני קיבלתי את האישור הזה שרכשתי את הדרגון שלי וזה לא אומר כלום.

כל עוד עברת טסט ובדיקת גזים כמובן הייתה תקינה אז אין לאף אחד זכות להוריד אותך מהכביש, אם לא עברת בדיקה אין שום קשר לדוד פתוח זה יכול להיות קשור להרבה דברים אחרים כמו ממיר קטליטי, פילטר "נקניק" ,חיישן למבדה וכו'...

עברתי

HU- alpine9857R, amp- hifonics ZXI, mono- soundstorm 850f, component- focal krx2, 6x9- soundstream picaso, sub- mb quart premium 600w r.m.s, kabal- 2f xscorpion, door sealing- cache, rca's- monster/rockford

פורסם

גם אוטו שלי עבר בדיקת זיהום אויר בהצלחה ורצו להוריד בכל מקרה בגלל האגזוז ולמרות האישור.

היה צורך במסע שיכנועים שבכלל יסתכלו מה כתוב באישור.

פורסם

על בסיס מה רצו להוריד אותך הם הסבירו? רעש? זיהום?

HU- alpine9857R, amp- hifonics ZXI, mono- soundstorm 850f, component- focal krx2, 6x9- soundstream picaso, sub- mb quart premium 600w r.m.s, kabal- 2f xscorpion, door sealing- cache, rca's- monster/rockford

פורסם

דרך אגב במקרה הייתי במשפט שהתנהל על הורדה מהכביש בגלל אגזוז ,

דבריי השופט "עם אין חותמת של משרד הרישוי על אותו אישור מדובר הוא אינו כביל"

• תוכן חדש...