Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסוע ללא ביטוח?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשאלה שהוצגה לגבי רכב שנגמר לו בטסט...

האם מותר לרכב לנוע בכבישי הארץ ללא ביטוח (כמובן עם טסט).

בשנה שעברה,ובנסיעה על רכבים שונים,באף אחת מהבדיקות השגרתיות לא ביקשו השוטרים את תעודת ביטוח החובה, רק רשיון רכב ונהיגה.

מותר לנסוע ללא ביטוח?:?: (אל תדאגו, לי יש!)

מועדון BMW ישראל.

פורסם

מה נראה לך ? :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אחת מהשאלות ההזויות(שלא לומר המטו*****) שנשאלו פה בפורום.

שווה נעילה. :).

ולשאלתך אם היה מותר לנסוע ללא ביטוח לא היה נקרא הביטוח "ביטוח חובה"!!. כלומר חובה=חייבים לבטח את הרכב וזוהי איננה רשות.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אל תעיז...

אבל אם אתה עקשן אז תנסה לעשות תאונה , לא משהו רציני, אבל בלי ביטוח...

או שסתם תחתוך איזה B4 של המשטרה...

ותספר לנו איך היה....:wink:

ועכשיו ברצינות כמו שאמרתי בהתחלה אל תעיז... אם יתפסו אותך או חלילה תעשה תאונה , אפילו סריטה לרכב אחר אתה בצרות ...

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תיאורטית ,המשטרה לא בודקת פוליסת ביטוח אלא אם כן עשיתה משהו שממש עיצבן כחול מדים והוא ייחפש על מה לדפוק אותך.

מעשית ,אני לא מאחל לאף אחד לעשות תאונה בלי ביטוח ולא בגלל הפחד משלילה או משהו כזה ,יחסית זה "חרטה".

אם חס וחלילה עשיתה תאונה עם רכב אחר או יותר מזה עם הולך רגל ויש נפגעי גוף אני מקווה שיש ברשותך בית שעולה כמה מאות אלפי דולרים ,כי ידידי ,במקרה הכי טוב אתה תאלץ למכור אותו בשביל לממן לאותו בחור שסה"כ נהייה נכה והוא זקוק ל"קצת"כסף בכדי לקבל טיפול רפואי.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
אחת מהשאלות ההזויות(שלא לומר המטו*****) שנשאלו פה בפורום.

שווה נעילה. :).

ולשאלתך אם היה מותר לנסוע ללא ביטוח לא היה נקרא הביטוח "ביטוח חובה"!!. כלומר חובה=חייבים לבטח את הרכב וזוהי איננה רשות.

אחת התשובות החצופות בכול הפורומים!

למה להתנפל סתם.... גם כיבוד האחר במיוחד אם הוא זר לך היא חובה,עפ"י כללי האיטיקה האינושית,שהם מעל לכל חוק בעולם.

אז באמת תשובתך לא לעיניין!

למה לקרוא חצי הודעה,ולהתייחס לרבע של החצי?!

אני קבעתי במפורש שאני לא מאלה שנוסעים ללא ביטוח,יש לכם תשובה עיניינית רלוונטית לשאלה תענו, אין ,תנו לאחרים להשיב וזהו.

אפשר לשאול על הכל,אם בגוף השאלה/מהותה אין פגיעה או הסטה כלשהי.

בכל זאת השכלתי(למרות הגישה הירודה),תודה.

ותודה מיוחדת לכל אלה שהשיבו בלי לפגוע..

מועדון BMW ישראל.

• תוכן חדש...