Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעתכם על אלפא 164 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אשמח לקרוא חוות דעת מבעליי ניסיון בהווה ובעבר לגביי אלפא רומאו 164.

בעיקר לגביי שנתונים 94-95 מנוע 3.0V6 24V אוטומטית.

כרכב יומיומי! כדאי או שלברוח כמו מאש ? למה כדאי לשים לב במיוחד בבדיקת רכב מסוג זה ? מהן המחלות הידועות ?

אגב- גם צריכת דלק ועלויות אחזקה בכלל יתקבלו בברכה!

תודה מראש לעונים!

פורסם
אני הייתי שייך למורעלים על אלפא רומאו , עצתי אליך ברח ,ברח, ברח !!!

מאיש מקצוע כמוך הייתי מצפה לתגובה קצת יותר מפורטת ולא תגובה של ילד בן 10 ששמע מדוד שלו שאלפא זה חרא.

פורסם

אלפא אוטומטית? מה בדיוק ייצא לך מזה?

הבנתי ש ל- 164 יש בעיית חלפים.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

מדובר על רכב שהוא לא פחות ממדהים!הוא מאד חזק(211)כ"ס,מאובזר בצורה שלא היתה מביישת מכונית חדשה ברמה גבוה(מזגן דיגיטלי עם בקרת אקלים כסטנדרט).אלפא 164 זה אוטו שאינו סובל כלל ממחלות כרוניות! כשתראה אותה אל תבהל אם המסך של המזגן לא עובד,מדובר בדבר די נפוץ.אם הרכב טופל כמו שצריך הוא יראה אמינות פנטסטית,אם לא-אז הלך עליך.עליך לקחת בחשבון שהטיימינג דורש טיפול כל 60k והוא יקר!תתכונן גם לצריכת דלק גבוה,בעיר(3000 ואוט' לא הצירוף החסכוני ביותר) בסביבות 1:4-5.כמו כן תבדוק טוב טוב את הגיר האוטומטי!!!מבחינת נוחות וביצועים ה 164 יכולה לתת פור להרבה רכבים חדשים וכמובן אפשר להשתמש ברכב חופשי ביום יום.על איזה ק"מ מדובר או שעוד לא מצאת מועמדת עדיין?בכל אופן שיהיה בהצלחה.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

בכמה מילים בתור בעל אלפא 164 אני יכול להגיד לך שזה אוטו מעולה.

ממליץ לקרוא את השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=198445

מנוע 2000 סמ"ק יותר אמין מה-V6 שנחשב בעני מי שמתמחה ב-164 כמנוע פחות מוצלח ואורך חיים שלו על 10% פחות מהשני ליטר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בכמה מילים בתור בעל אלפא 164 אני יכול להגיד לך שזה אוטו מעולה.

ממליץ לקרוא את השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=198445

מנוע 2000 סמ"ק יותר אמין מה-V6 שנחשב בעני מי שמתמחה ב-164 כמנוע פחות מוצלח ואורך חיים שלו על 10% פחות מהשני ליטר.

לא יודע על אילו מתמחים או מומחים אתה מדבר, ואיך הגעת למספר שנקבת, 10%. מכל מקום, ל-V6 אין בעיות מכאניות ידועות, הנקודות הרגישות היחידות הן החיישנים למיניהם וכאן ככל שהמנוע ותיק יותר, כך יש פחות מהם.

לדגם ה-24V יש 210 כ"ס, לדגם ה-12V 187, אך הדגמים המוקדמים קלים בהפרש ניכר, קרוב ל-150 ק"ג.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא יודע על אילו מתמחים או מומחים אתה מדבר, ואיך הגעת למספר שנקבת, 10%

בקשר למומחה, אני מניח שאתה מכיר את אהוד שחר.

ממליץ לקרוא בלינק הבא: http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_164

שם רשום

"The 164 engines were run to destruction, the Twinspark proving to be the most robust, and with the longest possible engine life. The V-6 displayed only 10% shorter overall engine life. "

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ויקיפדיה, כידוע, נערכת על ידי אנשים מן היישוב, לאו דווקא על ידי מומחים. מה גם שציון 10%, נחמד ככל שיהיה, לא מפרט שעות מנוע ו/או קילומטראז'.

באשר לאהוד שחר, הרי שיש לו העדפה גורפת לטווינקאם על פני כל מנוע אחר של אלפא ובהיותו מומחה מן השורה הראשונה (ללא שמץ ציניות) למנוע זה, טבעי שיעדיף אותו ואת נגזרותיו. אני לא אומר שהטווינקאם לא אמין, בבסיסו הוא אמין בהחלט, אך ל-V6 אין מה להתבייש מולו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם כבר החלטת ללכת על 164 אתה צריך לקחת בחשבון,שהאחזקה לא תיהיה זולה ,זה רכב יוקרה אחרי הכל!

אבל מה לעשות על הנאות צריך לשלם...

הבעיה למצוא אחת שמורה.

אני התיאשתי אחרי חיפוש של כמה חודשים קניתי רכב אחר ,כל הרכבים שבדקתי היו

אם בעיות חשמל מרגיזות (מזגן,חלונות לא עולים וכד'...)

הגעתע עד אשקלון לראות 164 ... בטלפון-"הכל עובד עד המנורה האחרונה,הרכב שמור כמו חדש" וגיליתי

שעשו ממנה מחסן:evil: והכל קרוע בפנים.

אני מקווה שיהיה לך יותר מזל ממני ותהנה מהרכב המדהים הזה.

עגב אם היום אני מוצא 164 במצב שאני מחפש אני קונה בלי לחשוב פעמים.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

למצוא 164 שתהיה באמת במצב טוב זה יותר קרוב למשימה בלתי אפשרית. רוב מכוניות האלה בשל המחיר הנמוך, הלוק והביצועים שימשו כארסמובילים ועברו חיים קשים עם הרבה התעללות.

בעיות חשמל, זה דבר טבעי לאלפא הזאת בגיל הזה.

רכב זה לא מתאים לאלו שלא מוכנים להשקיע סכום רציני ביישור קו. ובהמשך להשקיע כסף על תיקונים - ראוי לציין תיקונים לא זולים בכלל.

כמו כן, רחוק ולא בכל מקום יודעים לטפל באוטו הזה ויכולים רק להרוס מחוסר ידע. רק מומחים אמיתיים לאלפא מומלצים לטיפול ברכב הזה.

• תוכן חדש...