Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

911 On the track (פורש על המסלול) :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם אספנות אבל נוסעת כמו שד 8)

jtLXUQn9vNI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

HNxvfqs_bKE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה

משתדלת לעשות את המיטב 8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אח, אין שיר רקע יותר מתאים מזה..

הסרטון השני עושה חשק להביא לה איזה אחות תאומה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

שקלתי פעם לייבא אחת מחו"ל, אבל בשנתוני האספנות עוד אין להן מזגן... (וכן, אני רוצה שהיא תהיה גם שימושית).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם עם מזגן לא הייתי קורא לפורשה הזו "שימושית".

מה שכן, מגיע כאן שאפו לנהג. קודם כל, על זה שהוא באמת נוהג ברכב כמו שהתכוונו אלו שבנו אותו. אחרי כן, על הנהיגה עצמה. לא טריוויאלי לנהוג על מכונית מיושנת עם חלוקת משקל לוקה בחסר באופן כל כך משכנע.

היה כיף גם לראות את הרכב במצבו המשובח, גם לראות אותו ננהג כפי שננהג וגם לשמוע אותו נוהם תוך כדי. חוויה מוטורית שלמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שקלתי פעם לייבא אחת מחו"ל, אבל בשנתוני האספנות עוד אין להן מזגן... (וכן, אני רוצה שהיא תהיה גם שימושית).

יש להן מזגן (גם לזו), ויש לפחות בחור אחד שאני מכיר שמשתמש באחת כזו בארץ באופן יום-יומי וקבוע.

גם עם מזגן לא הייתי קורא לפורשה הזו "שימושית".

מה שכן, מגיע כאן שאפו לנהג. קודם כל, על זה שהוא באמת נוהג ברכב כמו שהתכוונו אלו שבנו אותו. אחרי כן, על הנהיגה עצמה. לא טריוויאלי לנהוג על מכונית מיושנת עם חלוקת משקל לוקה בחסר באופן כל כך משכנע.

היה כיף גם לראות את הרכב במצבו המשובח, גם לראות אותו ננהג כפי שננהג וגם לשמוע אותו נוהם תוך כדי. חוויה מוטורית שלמה.

:oops: תודות!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ג.,

אתה תותח אבל אתה יודע שהכבוד לא נשאר במסלול לגרמניות... הוא נוסע כל הדרך חזרה בזמן לאיטליה:

GTV 2000 אלפא רומאו 1972

אלפא רומאו ג'וליה סופר 1974

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
ג.,

אתה תותח אבל אתה יודע שהכבוד לא נשאר במסלול לגרמניות... הוא נוסע כל הדרך חזרה בזמן לאיטליה:

GTV 2000 אלפא רומאו 1972

אלפא רומאו ג'וליה סופר 1974

כבוד!!

:mm_tongue:inlove:

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אמנם אספנות אבל נוסעת כמו שד 8)

נוסעת כמו שד, אבל קוראים לה פּורשֶה ולא פּורשְ...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

זו בכלל לא פורשה, זו פיחושית.

reuven :mm_yeah: של סרטון, תכינו את הרכבים ליום שני הבא, הפעם אני מצלמת. 8)

ל'

פורסם
נוסעת כמו שד, אבל קוראים לה פּורשֶה ולא פּורשְ...

טל

נו,

ואני עוד צועק שם בסרטון "אין לו כח יימח שמו..." :lol:

טוב, זה אחרי שהקפתי את המסלול הזה עם ה SP-2...

ג.

•  

פורסם

כל הכבוד

ידית ההילוכים ברכב הנל נוטה לחופשים וקשה להפעלה בנוסף לכל הצרות,ועל כן השאפו

מיזוג המקורי ברכב הזה הוא כמו כוסות רוח למת כאשר המעבה מוצמד אל מכסה המנוע ,ואורך צינורות המיזוג כאורך הגלות

יגאל

• תוכן חדש...