Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 304 - ראש מנוע, הלך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפקק של השמן היו הרבה בועות לבנות ומין עיסה לבנה כזאת...

הרכב נוסע והמנוע לא עשה שום רעש או בעיות עד עתה{גם עכשיו לא!}

הרכב לא מתחמם . לא התחמם בעבר ותמיד היה מספיק שמן...

הרכב נמכר אתמול, כמובן שהרוכש ידע על המצב!

רציתי לדעת לידע כללי אם העיסה הזאת באמת מעידה על כך שהראש מנוע הלך או אפילו חמור יותר....

או שיש גם מצב שסתם דלף שמה שמן...

:-)

:shock:
פורסם

העיסה הזו מעידה על כך היה מגע בין מים לשמן, ותו לא.

השאלה היא מאיפה הגיעו המים לשמן - אם מדובר בכמות קטנה על הפקק של השמן, זה יכול לנבוע מקונדנסציה של אדי מים בתוך איזור מכסה השסתומים, וזה יכול לקרות במכוניות שעומדות הרבה זמן בין נסיעה לנסיעה. הדבר לא מעיד בהכרח של פריצה של אטם הראש ומעבר מים לשמן. כדי לבדוק כמו שצריך יש כמה אפשרויות:

• בדיקת נפילת לחץ בצילינדרים - בודקת אם יש מעבר קומפרסיה מתא השריפה למעברי המים. אינדיקציה דומה אפשר לקבל גם ע"י אנליזה של המים ע"י בדיקה עם מכשיר מיוחד שמזהה גאזי פליטה במים.
  • בדיקת לחץ של מערכת הקירור - בודקת נזילות או מעבר לחץ למערכת השמן.

אני מכיר גם מקרה מיתלוגי אחד, שבו חבר מועדון קנה לפני כ-10 שנים אלפא רומיאו בזיל-הזול בגלל "טחינה" בשמן וחשש למנוע גמור - הכל היה מלא מהעיסה הלבנה הזו. לאחר ריקון של הג'יפה, פלאשינג, ומילוי שמן חדש, המנוע עבד כמו שעון ועבר בהצלחה את כל מבחני נפילות הלחץ. הוא עובד מצויין עד היום. הסיבה לחגיגה - פתחי מילוי המים והשמן באלפא קרובים מאד - מישהו פשוט התבלבל, ורוקן לפתח השמן ליטר של מי רדיאטור צלולים :loco:...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
יוני מברוק על המכירה.

נשארו ברשותך חלקים למכירה בטעות..? :)

תפנה אלי בפרטי.....

יש לי עוד כמה דברים, משמעותיים יותר ופחות , אני מקווה שתוכל להיעזר בהם איכשהו....

:shock:
  • תוכן חדש...