Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן , אני רוצה לחלוק כבוד אחרון להתקנה ברכב שלי ..

כבוד אחרון לאוטו שלי ..

כבוד אחרון למערכת שלי שכרגע נכנסת לשנת חורף ארוכה ואין לי מושג מה יהיה איתה ..

כבוד אחרון למערכת שהשקעתי בה המון , שנשמע לטעמי מעולה ונראתה מדהים..

אחרי תאונה שהייתי מעורב בא אתמול בבוקר , התברר שהאוטו מושבת ..

המערכת פורקה , כל בניות הפיבר , העץ , האיטום , הברזלים שרותכו בשביל לחבר את ההורנים בזוית הנכונה , הפודים מהפיבר שבדלת , הפלאטה של הגנסיסים , הבניה בבגא'ז ל IDMAX , הכל פורק מהרכב עם דמעות בעיניים..

:sad:

P5190037.JPG

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על המערכת לא חבל. כי היא תעבור לרכב הבא.

חבל על הרכב. היה פשוט ויופה. ווואלה נתן בראש.

אז אל דכאון. ועכשיו מחפשים את המלך החדש. הרכב הבא.

אבל הכי חשוב שאתה בסדר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עופר, גם ממני וגם מאליקו, משתתפים בצערך, ומקווים שתמצא משהו יותר טוב להרכיב בו את האוצרות שלך :)

מקווים שאתה יצאת בסדר, זה "קצת" יותר חשוב מהמערכת, במיוחד כשהרכב הושבת.

פירקת גם את הרמקולים שהחבאת בדשבורד?:p

פורסם

מצטער לשמוע על כך :(

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

החלמה מהירה, ותרגיש טוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עפר באמת בהמון צער וכאב אבל היה מה שהיה וקרה עבר הכול טוב ויפה

חפיף קטן אלייך העיקר הבריאות ושאתה בסדר!

(כמובן וכמובן שאין ספק בלי המוזיקה ברכב החיים יראו אחרת - עד הפעם הבאה שייצא לך להתחיל את הכול מחדש)

:roll:

פורסם

העיקר שאתה בסדר..

מכוניות כמה שאני אוהב אותם(וזה מאוד מאוד) הן עדיין חתיכות פח קר שניתן תמיד להחליף.

לא נוראה תהיה לך את אותה המערכת ברכב חדש אחר.למרות שלא מיזמן מכרת את כול המערכת שלך ראיתי אולי חיזית תאונה?:wink:

• תוכן חדש...