Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שבחרת בעבר יש סיכוי לשידרוג לא ?:wink:

שדרוג ? יותר גבוה ממה שיש לו עכשיו ? עכשיו יש לו מערכת SQ ברמה ?

אם כבר מעבר ל SQP / SPL .

JAKOV

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יעקב,

אתה בפורום ממרץ 2007 ולא יודע כמה זמן אתה מצוי בתחום האודיו לרכב,תאמין לי שכמו שאני למדתי המון גם לך יש ללמוד המון.

הרכיבים שיש לעופר הם טובים מאוד אבל תמיד יש מקום לשיפור ושידרוג בחיפוש אחר הצליל המושלם לטעמך, ואם תשאל אותו יש לו עוד לאן לשאוף הכל שאלה של כסף.

קח לדוגמא את הת'רד שנפתח לאחרונה ע"י יוסי(ALPINE) נראה לך שעופר לא ירצה את הרכיבים הנ"ל ?:wink:

פורסם
יעקב,

אתה בפורום ממרץ 2007 ולא יודע כמה זמן אתה מצוי בתחום האודיו לרכב,תאמין לי שכמו שאני למדתי המון גם לך יש ללמוד המון.

הרכיבים שיש לעופר הם טובים מאוד אבל תמיד יש מקום לשיפור ושידרוג בחיפוש אחר הצליל המושלם לטעמך, ואם תשאל אותו יש לו עוד לאן לשאוף הכל שאלה של כסף.

קח לדוגמא את הת'רד שנפתח לאחרונה ע"י יוסי(ALPINE) נראה לך שעופר לא ירצה את הרכיבים הנ"ל ?:wink:

כל אחד ירצה רכיבים כאלה , לא רק הוא :lol:

אכן יש הרבה מה ללמוד :p

אתה עוקב אחרי אה ??? :wink:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

החשוב שאתה בסדר.

אך לא נזכור מתי שרק התחלתה לפרסם את תהליך בניית הרכב מדהים!!!

אבל עכשיו כואב, אבל כמו שאומרים "הכל לטובה"

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

טוב, שוב תודה לכולם על האיחולים.

המצב יחסית בסדר , ואין כנראה שום נזק ואני כבר מרגיש יותר טוב ..

מספיק טוב בשביל להסתכל על ה IDMAX שהיה מונח במטבח ולחשוב לעצמי .. אממ.. למה לא בעצם ? 8)

אז אני חייב להגיד , למי שמבקרה יש IDMAX מיותר מאוד מאוד מומלץ לחבר אותו לקולנוע ביתי בבית :-)

חיברתי לרסיבר אצלי מגבר חזק של קראון שבמקרה היה לי לקראון חיברתי את הסאב ... והתוצאה פשוט מלהיבה .. פשוט תענוג . :-D

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני מתפלא עליך שלא חשבת באותו הרגע גם על ההורנים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עופר, הבריות זה משה חשוב ביותר.

אני בטוח שאתה חושב על משהו חדש, שתפתיה אותנו יותר ממשה היה לך.

חוץ מזה הכול מה שנעשה הכול לטובה.

תרגיש טוב ותצא לבחוץ, ותראה שחייב יפים, ולכול סוף יש אתחלה.

פורסם

עופר בוקר טוב לך.

אני חיברתי את הW7 למערכת בבית גם על מגבר של קראון. המוזיקה לא אותו דבר מאז שהוא פורק וחזר לרכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני בטוח שאתה חושב על משהו חדש, שתפתיה אותנו יותר ממשה היה לך..

יאללה - תתחדש בבייבי חדשה (אולי פולו? :-P) תפנק את עצמך ואותנו בהתקנה שאין לה תחרות.

אני מאמין שעוד מחכה לנו הפתעה מהרכב והמערכת העתידיים שלך! במיוחד אחרי ששמעתי את המערכת הנוכחית שלך!

כנראה עוד תשבור את השיא של עצמך..

ולחיי הבניה החדשה שתבוא עליינו לטובה ;)

(תמיד צריך למצוא משהו טוב, לא?!)

עם כל הרצון הטוב והאהבה שלי לעניין אין סיכוי לבניה חדשה , שדרוג כל שהוא ואפילו לא בטוח שהמערכת הנוכחית תחזור כולה לרכב הבא . פשוט בגלל בעיית תקציב. אני אצטרך להשקיע כסף שאין לי על מנת לרכוש רכב חדש נורמלי כך שעבור מערכת לא ישאר תקציב בזמן הקרוב..

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אתה יודע טוב מאוד על מי אתה עובד כשאתה אומר את זה, על עצמך!

אפילו מערכת פשוטה בהרבה יותר אבל עדיין מערכת - אתה חי ונושם את זה.

אני אמרתי הרבה פעמים שזהו זה השדרוג האחרון כי באמת הכסף צריך ללכת למקומות אחרים אבל הסתדרתי איכשהו.

אני מאמין שזה יקח זמן אבל בסופו של דבר אתה תתקין מערכת והיא תהיה לא פחות טובה.

לבינתיים שיהיה לך רק טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על מי אני עובד ?

על אף אחד לצערי . על חשבון הבנק שלי אני לא יכול לעבוד . הרכב שלי היה שווה 15K , עכשיו אני צריך לקנות רכב חדש ואני לא מעוניין לרכוש רכב בתקציב הזה אלה להשקיע מעט יותר ברכב כי אני לא רוצה לקנות רכב ישן מאוד שהאחזקה שלו תעלה לי המון. לכן אין ברירה ואני צריך להוסיף כסף. הכסף הזה הוא על חשבון מערכת .. אין ברירה . זה מה יש ( או בעצם , זה מה אין ..) :-)

כרגע אני מקריב ומוכר את הדואל מונו .. לגבי השאר נראה בהמשך. :-(

ברור שגם ברכב הבא תהיה לי מערכת , אבל אל תצפו לשדרוג כל שהוא או להתקנה מושקעת כמו הקודמת .. במצבי הכספי זה לא יהיה חכם .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, תראה, כולם חושבים עליך אחרת, כולם מחפשים עופר שהיה פעם, איפו הוא ?

אני אישית מצפה ממך להחזיק את אצמך בידים ולא להתיאש, אחרי כול תקופה כזות מגיעה תקופה הרבה יותר טובה ממה שהיה לפני, אז פשוט צריך סבלנות ויהיה בסדר. הכול יכנס למקומות שלו, זמן הוא תרופה טובה ביותר.

פורסם
עופר בוקר טוב לך.

אני חיברתי את הW7 למערכת בבית גם על מגבר של קראון. המוזיקה לא אותו דבר מאז שהוא פורק וחזר לרכב.

אחח אני זוכר את זה :wink:

כמעט והבית התפרק :-)

יעקב

פורסם
עופר, תראה, כולם חושבים עליך אחרת, כולם מחפשים עופר שהיה פעם, איפו הוא ?

אני אישית מצפה ממך להחזיק את אצמך בידים ולא להתיאש, אחרי כול תקופה כזות מגיעה תקופה הרבה יותר טובה ממה שהיה לפני, אז פשוט צריך סבלנות ויהיה בסדר. הכול יכנס למקומות שלו, זמן הוא תרופה טובה ביותר.

עופר נשאר עופר . שאף אחד לא ידאג.

אני לא מתיאש , לא בדיכאון והכל בסדר ..

כמובן שהדברים בשרשור פה נכתבו עם מידה מסויימת של ציניות ..

לגבי שדרוג , שוב , אין מה לעשות . אני לא ילד ואני לא מתכוון להיכנס לחובות בשביל מערכת . כשיהיה לי יותר כסף סביר המצב יהיה אחר .. כרגע זה מה יש .

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...