Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פיז'ו 206 דגם XT וסוף סוף הגיע הזמן להחליף את הצמיגים (כל הארבעה).

מידות הצמיגים הם 185/65R/14, והחישוק הוא מגנזיום (אם פרט זה חשוב)

אין לי שום ידע בצמיגים והייתי שמח לקבל את עזרתכם. השיוש ברכב הוא לרוב בנסיעה עירונית וליתים בבין-עירונית, הייתי שמח להשקיע כמה שפחות, אך חשוב לי שהצמיג יהיה בטיחותי, ולכן נראה לי שסכום בין 300 ל 400 ש"ח הוא סביר (הערכה לא מבוססת)

דגם הצמיג שנמצא עתה על הרכב הוא michelin energy. בדיקה קלה באינטרנט הראתה לי של - energy יש מס' דגמים. למשל: 86T- E34, או 86H-E3A. מלבד ההבדל במחיר, כ- 40 ש"ח לטובת ה 86T אין לי שמץ של מושג מהם ההבחנות שבין הדגמים.

הייתי שמח לקבל עזרה בבחירת צמיגים מתאימים, מחברת Michelin או כל יצרן סביר אחר. אגב המחיר כולל הרכבה?

תודה

עמי

פורסם

אני רכשתי לפני זמן מה, רביעיית קלבר DYNAXER HP2 במידה דומה(בקוד עומס מהירות 86H).

אני מופתע לטובה, אחיזה מעולה(רטוב/יבש), שקטים מאוד ונוחים למדי.

לטעמי, קלבר דינקסר נותנים יחס עלות -תועלת מעולה.

המחיר אמור לכלול הרכבה+איזון גלגלים.

דרך אגב, קלבר היא חברת בת של מישלין.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...