Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות 4X4

eliyahoo2000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

רציתי לשאול ולהתעניין לגבי ההבדלים בין 2 סוגי מכוניות שאני מעוניין לקנות ואני מתלבט בניהם.

אני מחפש רכב שטח של סוזיקי ומתלבט בין 2 דגמים עיקריים, הג'ימני או הגראנד ויטרה.

השאלה שאני מעוניין לשאול מתמקדת בנושא ספציפי מאד והיא לגבי פעילותם בשטח.

למי מהם יש עדיפות???? ולמה??

איני מעוניין ברכבי שטח אחרים, אז אנא התייחסו לדגמים המצויינים הנ"ל בלבד.

בתודה על העזרה והתמיכה, אליהו

פורסם

גרנד? קשה לי להאמין.

עם מרווח גחון קטן כל כך, המון קשקושים והרבה show, קשה לי להאמין שהוא עביר יותר מהג'ימיני הקשוח (יחסית).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מחפש רכב שטח של סוזיקי ומתלבט בין 2 דגמים עיקריים, הג'ימני או הגראנד ויטרה.

השאלה שאני מעוניין לשאול מתמקדת בנושא ספציפי מאד והיא לגבי פעילותם בשטח.

למי מהם יש עדיפות???? ולמה??

הג'ימני הוא רכב שטח טוב יותר מGV, חד משמעית. הGV מהיר יותר ונוח יותר בכביש כמובן, הוא מרווח יותר ואם אתה מתכוון לטייל עם משפחה אז הוא עדיף בהגדרה, אבל אם אתה שואל על ביצועי שטח - ג'ימני, עם זוג סרנים חיים וזויות מרכב עדיפות בכל הכיוונים, לוקח בגדול, ולוקח עוד הרבה רכבי שטח מרשימים יותר.

Jeepolog.com

פורסם

כמו שכבר נכתב, לג'ימני כושר עבירות גבוה יותר. הוא גם קטן יותר.

בקשר לגראנד ויטארה: לגראנד מהדור הקודם יש סרן אחורי חי ומתלים קדמיים נפרדים. הרכב נוסע (כמו הג'ימני) על אספלט עם הנעה אחורית (כי אין לו דיפרנציאל מרכזי), ובשטח אפשר לשלב גם את הציר הקדמי.

לגראנד החדשה יש מתלים נפרדים לכל הגלגלים ודיפרנציאל מרכזי.

אם תרצה לדעת יותר על רכבי השטח (אלה ואחרים), שאל בג'יפטריפ.

http://www.jeeptrip.com/page.aspx

בהצלחה

פיני

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...