Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותקנת לי ברכב מערכת טובה מאוד, מגבר 4 ערוצים של gbl gto

+ מגבר 2 ערוצים של gbl , סאב גם של gbl ה1200 וואט עם התיבת לחץ המקורית.

מקדימה מותקן לי קומפוננט של אינפיניטי רפרנס, ומאחורה מורל פולס.

באמת שומעים טוב,וסך הכל אני מרוצה מהמערכת, אבל אני יודע שאפשר להוציא ממנה יותר, וזה רק בעזרת התקנת רדיו דיסק ברכב במקום המקורי, המנחתים מורידים מהאיכות.

אחרי התלבטוית של כמה חודשים החלטתי שאני עושה את זה, וראיתי שמישהו פה בפורום התקין ברכב בדיוק כמו שלי, ויצא לו ממש יפה. עוד גורם שעזר לי להגיע להחלטה, הוא החיסרון בתמיכת mp3 ברדיו המקורי.

יש לי בבית עוד מהרכב הקודם מערכת של פיוניר, אם אני לא טועה דגם 7600, ואני מתלבט האם להתקין אותה או ללכת לכיוון של המכשירי דיוידי שהם טיפה יותר גדולים מהגודל הרגיל אבל הם באים עם מסך קטן מובנה על הפאנל.

אני רואה המון מכשירים כאלה, חלקם הגדול של חברות לא מוכרות בכלל, השאלה שלי היא כזאת, איזה מכשיר דיוידי כזה קיים שבא עם מסך קטן מובנה על הפאנל שהוא כן איכותי וכן יתן לי סאונד טוב שלא ירד מהסאונד שהפיוניר יתן לי?

ועוד שאלה, מישהו מכיר מתקין שידע לעשות לי את ההתקנה של הרדיו דיסק בסובארו b4 כמו בתמונה שאני מצרף?

וכמה עבודה כזאת צריכה לעלות?

תודה מראש.

LGTinstall1.jpg

DSC01091.jpg

DSC01093.jpg

פורסם

מהיכן אתה בארץ ?

DVD עם מסך נשלף של חברה עלומת שם לטעמי לא יהווה אפשרות מושכלת , עדיף להתקין את הפיוניר שהיה לך אם היית מרוצה ממנו בעבר.

לחילופין, אם בDVD חשקה נפשך , תוכל לרכוש אחד של אלפיין או פיוניר שיתנו לך יופי של איכות, קח בחשבון שזה יקר.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לא חסרים מכשירי DVD למינהם שתצליח להתקין וגם HU למינהם מה שתבחר (הכול בהתאם לתקציב

לגבי אצל מי

רדיו שקורי בפ"ת יש בחור בשם חגי מומחה בכל תחום הבניות וכ"ו

עם אתה מעוניין בעוד פרטים דבר איתי ב ה.פ!

:roll:

• תוכן חדש...