Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עצה שלי, צור קשר עם הבעלים הקודמים של הרכב, זה כתוב ברשיון הרכב לפני העברת הבעלות.

אין שום בעיה להשיג את הטלפון של הבעלים שמכר את הרכב לסוחר, ולהוציא ממנו את כל ההיסטוריה של הרכב כולל מסמכים, אני בטוח שאין לו שום בעיה לתת לך מסמכים שהרכב עבר תאונה.

במידה ואתה לא מצליח לאתר את הטלפון אני אשמח לעזור לך (במידה ויש לך את שם הבעלים הקודמים והם לא מופיעים ב 144).

אם אין לך את הרשיון הקודם גש למוסך המרכזי ותבקש לדעת את שם הבעלים הקודמים של הרכב, אני לא חושב שתהיה להם בעיה, במידה וכן תבקש לדבר עם מנהל המוסך ותסביר לו את המצב.

יש לי תעודת זהות של בעלים קודמים.הבן אדם רשום כ מ-כוח לסוחר מ'.אני יכול לשלוח לך לפרטי

daihatsu--Suzuki--peugeot-mazda-and now Subaru outback 2017 xs

• תגובות 220
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול להגיד לך מנסיון על אייל ושות. .

הוא יודע לדבר. ולהחזיק את הרכב. ולתת חשבון. אבל לתת תוצאה בסוף זה בעיה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חבל מאוד שאייל נויימן המהולל בפורום לא פעם אחת .

לא עולה להגיב כמנגד , כנראה אין מילים בפיו .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
אני יכול להגיד לך מנסיון על אייל ושות. .

הוא יודע לדבר. ולהחזיק את הרכב. ולתת חשבון. אבל לתת תוצאה בסוף זה בעיה.

האם אפשר לפרט בפרטי מנסינך האישי ? שמעתי כבר רבות על האיש הזה מכל הצדדים.

אני יכול להגיד לך שסוחר מסרב להעביר לנו תוצאות התיקון...אני לא אדרוש ממנו יותר מכיוון שיש לי מסמך החתום על ידו בו רשום שברגע שהוא מקבל מסמך עם חשבונית וצילומים הוא מעביר לי עתק.שיסביר את זה לשופט.

! אגב .רק שתדעו שבכניסה למעבדה שלו יש המלצות מודפסות מפורום זה ! אין שום דבר רע בזה כמובן כל עוד אתה מתנהג כמו בן אדם.

פורסם

עידכון קטן :

1) ביררתי בכמה מקומות לגבי הסיפור שלא נותנים לי ניירות לאחר תיקון ובכל מקום נאמר לי שעל פי החוק אסור לאיל לתת לי מסמכים אלא הוא חייב להעביר אותם לסוחר ששילם את מלוא הסכום באשראי.

כלומר אם הסוחר לא רוצה להביא לי את המסמכים נ''ל (למרות שהתחייב בכתב) אני בבעיה.

2)קיבלתי תשובה מ"דלק מוטורס".בשאלה שלי בנוגע לאחריות הרכב לא קיבלתי תשובה כלל.כנראה שב"דלק מוטורס" זה לא נושא חשוב כ''כ.בנוגע לעברו של הרכב נענתי בסירוב למסור פרטים בהסתמך על חוק "הגנה על מאגרי מידע"..או משהו כזה..

אהה..ועוד משהו "חשוב".הם בירכו על הצתרפותי לבית מאזדה. עם כאלה ברכות מי צריך קללות...

פורסם

למה אתה מחכה ולא ניגש לעו"ד כדי לטפל בבעיה?

אני הייתי מחזיר לסוחר את הרכב תמורת זיכוי כספי מלא ותובע אותו לפיצוי ועוגמת נפש, הרי זוהי הרמאות בהתגלמותה.

בריאות לכולם!

פורסם
למה אתה מחכה ולא ניגש לעו"ד כדי לטפל בבעיה?

אני הייתי מחזיר לסוחר את הרכב תמורת זיכוי כספי מלא ותובע אותו לפיצוי ועוגמת נפש, הרי זוהי הרמאות בהתגלמותה.

השלב הזה כבר היה.הסוחר לא הסכים לקבל רכב בחזרה בטענה שזה כבר מאוחר והועברה בעלות.אני פשוט לא רוצה לפרט כרגע את השלב בו הכל נמצא מכיוון שאני לא רוצה שפרטים רגישים יהיו פה.אני בטוח שעוד השבוע יהיה פה "שמח" בשירשור שלי.

פורסם

בהצלחה, ותעדכן בבקשה.

מרגיז לקרוא את השתלשלות האירועים, איך סוחר רמאי מצליח ל"טרטר" אדם שסה"כ רצה כלי רכב ושילם כסף טוב תמורתו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

צריך עזרה ממישהו שיש לו אפשרות לבדוק במשרד התחבורה לגבי רכב שלי.האם יש לו תקנה 309 .המבין יבין.תודה לכל מי שעוזר ותומך.

פורסם
צריך עזרה ממישהו שיש לו אפשרות לבדוק במשרד התחבורה לגבי רכב שלי.האם יש לו תקנה 309 .המבין יבין.תודה לכל מי שעוזר ותומך.

אני מדבר על זה.יש חשש כבד לגבי אי ישום של תקנה נ''ל וזה עניין פלילי לחלוטין .

על התקנה ניתן לקרוא כאן :

http://www.m-rishuy.org/Index.asp?ArticleID=153&CategoryID=69

פורסם

אמרת שקבעת פגישה עם שמאי , שבכוונתך לקחת את הרכב לבדיקה בקומפיוטסט.

יש תוצאות של הבדיקה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אמרת שקבעת פגישה עם שמאי , שבכוונתך לקחת את הרכב לבדיקה בקומפיוטסט.

יש תוצאות של הבדיקה?

תוצאות : רכב שעבר טוטל לוסט.את הרכב חתכו ,חיברו,ישרו ומה לא. הבוחן אמר שזה פי 100 יותר גרוע מתאונת שילדה.את הרכב מתחו במכשירים מיוחדים כדי ליישר,נפגע כל דבר אפשרי בגוף הרכב בצד ימין אבל מבחינה מכאנית כל הבדיקות "פיקס".

עכשיו אני מחכה ששמאי יסיים עם הדוח..לפי מה שהוא אמר לי הנזק לפחות 70000 ש''ח .

בדיקה נערכה ב- רלקס אשדוד (מוסך מורשה טויוטה)

פורסם

סיפור מרתק, אני עוקב אחריו מההתחלה, מאחל לך הצלחה, ומקווה שכספך יחזור אליך מהר ככל האפשר.

אבל אני חייב לשאול - האם בעיין לא מקצועית לא רואים כלום על הרכב ?

אני מדבר על שאריות צבע על גומיות מסביב לחלונות, או על פסי קישוט, על מרווחים לא זהים בין חלקי גוף שונים, על הבדלי גוונים, ברק שונה וכוי', פנס שיושב טיפה לא במקום ודברים דומים.

האם הרכב באמת נראה חדש לאדם לא מקצועי ואין אף אחד מהסמנים הנ"ל ?

פורסם

אלוהים אדירים :shock:

אני מאחל לך בכל ליבי שתמצה עם אותו מנוול את הדין בצורה שהוא לא יצליח להתאושש ממנה למשך שארית ימיו.

הנזק הכספי שהוא גרם לך בטל בשישים אם חושבים על הנזק בנפש שעוד עלול להיגרם כתוצאה מהמכה שהרכב הזה ספג.

אנא המשך לעדכן, אני מחזיק לך אצבעות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עם כל הצער וההזדהות, הבחור פשוט הביא את זה על עצמו, קנה רכב ממגרש ללא בדיקת קנייה וכל מה שעניין אותו זה דגם הרכב הספציפי והאחריות המקורית.

ידע שיש תאונה "קלה" ובכל זאת לא נדלקו אצלו שום מנורות אזהרה אדומות.

מה שלא לומדים דרך הראש לומדים בדרך הקשה דרך הרגליים והכיס...

• תוכן חדש...