Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי אל תתקן שום דבר ברכב מכיוון ש:

1. השופט בתביעה יבקש חוות דעת נוספת (עדיף שהמומחה יראה את התקלות ולא את תיקונן)

2. בתביעה אתה דורש להחזיר את האוטו ולא להישאר איתו (אם תתקן זה יתן רושם שאתה מוכן להתפשר על תיקונים בלבד ולא להחליף את האוטו)

• תגובות 220
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם רק היום עברתי על השירשור שלך במלואו.

סיפור מזעזע.

אבל וזה אבל גדול אני לא מתפלא.

אני בטוח שכל מי שביקר פעם בפירוקיה ראה מכוניות חתוכות או איזה רבע מכונית שמוכן למשלוח, ומגיע משאית לקחת אותו.

תמיד אני וחבר כאשר ראינו את אותם החלקים הינו תוהים מעניין מה עבר על הרכב שהולכים לרתך עליו את החלק הזה, ומי הפראייר שיקנה אותו.

ודרך אגב לפי מה ששמעתי כבר לא צריך להגיע לשטחים לביצוע השתלות ותיקונים כאלה.

אני מאוד מקווה בשבילך שימצא הדין עם אותו הסוחר ותקבל פיצוי הולם לעוגמת נפש שלך.

פורסם

או קיי ,פתחתי ספר של הרכב היום בבוקר וקראתי על התקלה (בצורת פנס) בלוח שעונים. בספר כתוב "נורית חיווי תקלה במערכת קיוונון אוטומטי של פנסים ראשיים" (כוללת מתג מתחת להגה בצד שמאל ....אז לא אורות ערפל ולא נעליים...

daihatsu--Suzuki--peugeot-mazda-and now Subaru outback 2017 xs

פורסם

בנוגע לכותרת השרשור : לא הייתי אומר שהרכב הוא "לימון"

רכב לימון הוא כינוי לרכב שעשה בעיות מיומו הראשון.

הרכב המדובר הוא רכב "מקומבן" אחרי תאונה קשה, לכן הייתי מחליף בין "לימון" ל"מקומבן"

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סיפור עצוב ...השתלשלות האירועים ממש מזעזעת..

לדעתי מתקין האזעקה הוא קורבן בדיוק כמוך , ברגע שהוא נגע בצרה הזאת הוא היה חייב ליפול כי האוטו כאמור הורכב מחדש...הרי היה כתוב היכן שהוא בשרשור שבאחת הדלתות נמצאה צמת חוטים מעוכה לגמרי ,אשר גרמה לחלק מהבעיות ,אז מה פשע המתקין ?

חברות הביטוח ממליצות על מתקינים מוכחים..זה כמובן לא אומר שלא כדאי לתבוע גם אותו ולצמצם קצת נזקים..

לא ברור לי איך אישרו לך מהיבואן שהרכב עדיין באחריות עוד לפני שקנית ? אולי המוכר התקשר לאיזה חבר שלו שהתחזה ליבואן...אתה בטוח שהשיחה היתה עם היבואן או שהכל היה מפוברק , או שהיתה גם קומבינה עם אחד מאנשי היבואן..?

אל תקח את זה קשה מדי ותמשיך הלאה בחיים , תן לעו"ד לטפל בזה וזהו ואל תחשוב על זה יומם וליל....בחפציבה או קבלנים אחרים שנופלים אנשים מפסידים עבודה של חיים שלמים ....בנפילות בבורסה בשנות ה-80 אנשים הפסידו את התחתונים ואח"כ גם קפצו מהגג ...כך שמצבך לא רע,שיעור לחיים במחיר יקר מאוד.

פורסם
תשמע..אני מאמין שאוכל להביא את האוטו למצב מעולה.הכל תלוי במקצוענים שיודעים לעשות את העבודה ובכסף שלא יהיה לי .

האופטימיות שלך מאוד יפה

אבל ברגע שתנסה למכור ולהגיד שהרכב היה במצב כזה לא נראה לי שיהיו קונים

שלומי.

פורסם
האופטימיות שלך מאוד יפה

אבל ברגע שתנסה למכור ולהגיד שהרכב היה במצב כזה לא נראה לי שיהיו קונים

הרכב לא ימכר, כפי שהעניינים מתגלגלים עכשיו.בינתיים לא יכול לעדכן אתכם מכיוון שצריך לשמור על סודיות.

daihatsu--Suzuki--peugeot-mazda-and now Subaru outback 2017 xs

• חודש מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני בשוק מהסיפור הזה. :shock:

לא קראתי את הכל רק את מה שאתה ולדי כתבתה.

אל תוותר ואתה תנצח כי אתה צודק. גם אותי רימו ולא ויתרתי ובסוף זכיתי בתביע.

הנה הסיפור שלי אם זה ינחם אותך

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=182691&highlight=%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%99+%D7%A8%D7%9B%D7%91+%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99+%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%94+%D7%95%D7%90%D7%99%D7%9F

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אני מקווה שחברת לעו"ד ושמאי תותחים שירכיבו את הנבחרת שלך לקראת התביעה.

שיהיה המון בהצלחה בהמשך, אני מאמין שהצדק ייעשה.

משכנתא זה קל

פורסם

פשוט ביזיון, גועל נפש של אנשים.

אני מקווה שתתבע אותו בצורה כזאת שהוא יהיה צריך למכור את הרכב, הבית והעסק שלו בשביל לשלם לך פיצויים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

וואוו איזה סיפור, אני משהו כמו שעה וחצי יושב וקורא אותו, פשוט מדהים !

מה עלה בגורל המוכר ?, יש עידכונים ?

בברכה אסף

• תוכן חדש...