Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 99' 1600 אוט' או מאזדה לאנטיס/f323 מנוע 1600-1800 99-00 אוט'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest אבי בן ישראל
פורסם

אז ככה אני מעוניין בשני המכוניות האלה:

הונדה סיוויק 99' 1600 אוט'

מאזדה לאנטיס/f323 מנוע 1600-1800 99-00 אוט'

איזה מבין השתיים הכי ממולץ מהבחינות הבאות:

1)מהי צריכת הדלק של שני המכוניות?

2)איזה מבין שניהם יותר עדיפה מבחינה מכנית?

3)איזה מבין שניהם אתם מעדיפים?

4)והעם אתם יודעים בערך כמה עולה הביטוח שלהם לנהג חדש, צעיר, ומבוגר זה לא בטוח שתדעו לענות למה זה קצת מסובך עם לא אז פשוט דלגו :)

תודה רבה לעוזרים!!!

פורסם

הלנטיס עדיפה משתי סיבות עיקריות- מחיר הביטוח המקיף המרקיע שחקים בסיוויק- לנהג חדש /צעיר משהו בסביבות 5000+ ובנוסף הסיוויקים ננהגו בעיקר ע"י צעירים נלהבים שקרעו למכוניות הללו את הצורה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כל אחד הגיב פה בלי לשים לב כל כך למה שאתה שואל.

כאחד שיש ברשותו סיויק 99 אני ינסה לענות על הצד הזה, אין לי ידע בקשר למאזדה.

1.

צריכת הדלק אצלי היא בערך 1 ל 11-12 בממוצע , גם ערוני וגם בין ערוני.

2.

זה תלוי, שני הרכבים מאוד פופלרים, סיויק יש מלא בשוק, כך שמציאת נגיד חלק משומש להחלפה לא תיהיה בעיה.

3.

את הסיויק. הייתה לי גם מאזדה שנת 2000 , 1600 סמ"ק. הסיויק בהרבה יותר חזקה (אבל אל תצפה לרכב מרוץ, כולה משפחתית). למרות שיש לה חסרונות רציניים, למשל:

אחרי תקופה מסויימת (ואתה תשים לב בנסיעות ארוכות) שהתנוחת ישיבה פשוט נוראית, לי לפחות היא גורמת לחצים בגב התחתון, ובנוסף נוחות הנסיעה פשוט שגויה, תוסיף לזה את זה שהרכב נמוך בהרבה מכל רכב אחר (אמורה להייות משפחתית לא?!?)

בסך הכל הסיויק יותר חזקה מהמזדה מבחינת הביצועים, אם תרצה בשפת אחרת "לא רואה אותה" , ו - "נותנת לה בראש".

מבחינת ביטוח, בסיויק תכין לנהג חדש בסביבות ה5.

מקווה שעזרתי.

פורסם

ההונדה בשנים האלה לוקה באבזור שלה, קשה למצוא דגם SR עם כריות אוויר וABS.

ההונדה רכב יותר ספורטיבי לדעתי בעיצוב גם חיצוני וגם פנימי.

מנוע מצויין שמספק 125 סוסים ויטקים בניגוד לשנים מתקדמות יותר של הסיוויק. חפש אחת כזאת מודלים 99 2000 עם כמה תוספות קוסמטיות ויש לך אוטו הרבה יותר מוצלח מהלאנטיס. בעתיד אני מאמין שהמחיר יהיה גבוה יותר משל הלאנטיס, לסיוויק יש שמירת ערך גבוהה יותר.

בהצלחה!

Polo 2012

• תוכן חדש...