Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי 106 ראלי שנת 96 ולפני כמה זמן המנוע שלי התחיל לזייף (לא היו קפיצת טורים). האוטו עבר סדרת טיפולים במוסך מורשה של פז'ו ולא נתגלו שום בעיות (כל החיישנים היו תקינים). במוסך החליפו לי מנוע צעדים וקבלי הצתה.לקחתי את האוטו והכל נראה תקין. לאחר 20 דקות בנסיעה חזרו הזיופים במנוע ואף גברו יותר משהיו קודם. לאחר שחזרתי אליהם בפעם השניה הם אמרו שיש בעיה בווסת הדלק והחליפו אותו, ובאמת היה הכל טוב ויפה גם לאחר שהמנוע היה חם, רק שלטענתם חיישן הלמדה נתן את נשמתו לבורא. החלטתי שאני עף מהמוסך ומנסה להסתדר בעצמי, נכנסתי מתחת לאוטו להוציא את החיישן ואני רואה שהוא בכלל מנותק. חיברתי את החיישן ולקחתי את האוטו לסיבוב.

ומה מסתבר?!?! האוטו שוב תחיל לזייף לאחר 20 דקות נסיעה. בקיצור כשאני מחבר את הלמדה האוטו חוזר לזייף.

כרגע אני ניתקתי את הלמדה והאוטו עובד חלק!

האם זה אומר שבאמת החיישן חמצן שלי מת?? או שאוליי זה יכול להיות קשור לבעיה אחרת??

אני ישמח לקבל קצת אינפורמציה בנושא מהמומחים בפורום,

תודה מראש!

פורסם

כאשר אתה מנתק את החיישן, הנתון שהמחשב מתייחס אליו, בסוג זה של רכב, אמור להיות ממוצע.

אם כך, סביר מאוד שהוא לא תקין, אחרת אם היתה תקלה אחרת, ניתוקו היה אף מחמיר את התופעה.

כדאי לחבר סורק תקלות, לראות ששאר כל הנתונים תקינים, אז לבדוק את החיוט של החיישן שהוא תקין, לנסות להחליפו ולבדוק.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חברה החלפתי את חיישן הלמדא במקורי והמנוע לא מפסיק לזייף!

המצב נהייה כבר בילתי אפשרי לנסיעה, האוטו קופץ בנסיע ואין לו סחיבה בכלל.

הוחלפו פלגים גם כן במקורי, והחיישן וקום גם ניבדק ונמצא תקין.

למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? למישהו הייתה בעיה דומה? בבקשה זקוק לעזרה!!

:conf:

פורסם

כנס למוסך ובקשה חיבור למחשב שיראו נתונים כאשר כל החיישנים מחוברים.

במקביל תעשה גם בדיקת פליטה בסרק וגם ב 2500 סל"ד ותעלה לפה את הנתונים מהבדיקות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי, סתימה בממיר או בדוד.יש לנתק את האגזוז מסעפת היניקה להניע את המנוע

או לחלופין לפרק את חיישן החמצן ממקומו, כדי שחלק מהגזים יצא מחור החיישן, ולבדוק אם הבעיה נעלמה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

גש למקצוען, התקלה לדעתי תאותר מהר מאוד. בכלל, כדאי לבדוק שחיבור החוטים או המחברים של החיישן החדש, בוצעו כראוי ללא טעויות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...