Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך בבקשה עצות לפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש כרגע פולו שנת 2000/1 אוטומט הבנתי שרובן זה 75 כ"ס

אומרים לי שהאוטו לא סוחב ואוכל הרבה דלק אם זה אוטומט,אבל הבעיה היא שלא נהגתי בגיר רגיל מאז שהוצאתי את הרישיון לפני 4 שנים ואין לי עצבים להתרגל לזה שוב או להיכנס בקיר תוך כדי LOL

השאלות שלי הן כאלה

-איך אני יכול לדעת אם האוטו לא עבר תאונות(הבנתי שצריך לראות בספר טיפולים ואף פעם לא ראיתי אחד כי זה האוטו הראשון שאני קונה)ושלא הורידו את הקילומיטרז?

-כמה אני צריך לשלם על העברת בעלות?

-כמה יעלה בערך ביטוח מקיף כולל הכל לנהג צעיר לפולו שנת 2000/1?

-אוטומט 75 כ"ס יהיה איטי? כמה דלק הוא צורך לליטר?

תודה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב לי,המשך ערב נעים.

פורסם

יש לי חבר עם פולו 16V, זה דגם הספורט, שנת 99 הרכב בעל מנוע 1400סמק 16 שסתומים, 100 כוח סוס, אולי עדיף לשקול את הדגם הזה.

צריכת הדלק של הרכב בתוך העיר נבדקה ויצאה בסביבות 10 קילומטר לליטר.

סחיבה סבבה, לא מטוס, אבל סביר בהחלט.

התנהגות ואחיזה לא משהו לדעתי.

בגדול זה נראה רכב טוב ואמין, מרווח יחסית גם מאחורה.

לגבי הפולו בעלת 75 כוח סוס גיר אוטומאט, אין לי מושג לעולם לא נהגתי בזה, עדיף לך בכל אופן גיר רגיל, יותר חסכוני בדלק ובטיפולים ולמיטב ידיעתי הגירים האוטומאטיים של פולסוואגן לא נחשבים לכל כך אמינים.

לגבי העברת בעלות - זה עולה באזור 180 שח (פלוס מינוס 5 שח)

לגבי עבר הרכב, פשוט כך אותו לבדיקה, שם יגידו לך את כל עברו של הרכב מבחינת תאונות.

פורסם

תודה רבה על התשובות,מכל העניין הבנתי רק שהעברת בעלות תעלה לי בסביבות ה-180 שקל

בנוגע לשאר השאלות של ה-1400 אוטומט 75 כ"ס מה אתם חושבים אוכל הרבה דלק ולא סוחב?

ביטוח נהג צעיר יעלה לי בסביבות ה-?

פשוט לא נהגתי 4 שנים על גיר רגיל ואני בטוח גרוע בזה אחרי שהתרגלתי לנהוג כל כך הרבה באוטומט,אני מפחד שהאוטו יהיה עגלה ויאכל הרבה דלק ושלא נדבר על הטיפולים היקרים שיכולים להיות,לדבר על 16V זה לא כל כך רלוונטי למה התקציב שלי הוא 33K ובשביל V16 במצב טוב רוצים מעל המחירון בסביבות המינימום 35K+ ,כך שאני רוצה ללכת יותר בכיוון ה-1400 75 כ"ס אוטומט אבל אני לא יודע אם זה יספק אותי.

מחכה לתשובות :-(ותודה

פורסם

אנשים בקשה קצת מאמץ ואתם תוכלו לעזור לי מאוד תקדישו כמה דקות לתת לי תשובה חיפשתי באינדקס ולא מצאתי תשובות לשאלות שלי תודה ושבת שלום.

פורסם

אם ההפרשים כאלו קטנים אז תחסוך עוד קצת ולך על ה16v אתה תהנה יותר וגם יהיה לך הרבה יותר קל למכור אותה בעתיד

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אם אתה לא נוסע הרבה בפקקים לך על הידני, אל תפחד.

אתה תראה אחרי אחרי כמה דקות הכל חוזר אלייך כמו גדול.

אתה תרוויח מחיר רכישה נמוך יותר, ביצועים טובים יותר, חסכון בדלק ואמינות עדיפה.

אבל אם אתה עושה כל יום את איילון ב-8 בבוקר, אז באמת עדיף אוטומט.

פורסם

הייתי מוכן לחסוך עוד טיפה וללכת על 16V אבל קשה למצוא אחת טובה בניגוד ל-1400 75 כ"ס הרגילה שכל יום מוכרים אחת במצב טוב,אני בטוח שהרגש בידני יחזור אלי והכל יהיה בסדר אבל אם האוטומטית לא עגלה ואוכלת הרבה דלק אז לא עדיף ללכת על האוטומטית?

ודרך אגב ביטוח(חובה+מקיף) לנהג צעיר ברכב הזה יעלה יותר מ-4000 בחברת ביטוח סבירה?

פורסם

אם מחפשים מוצאים 16V במצב טוב, זה רכב דיי נפוץ בעיקרון.

האוטומאטית תסחוב פחות, תהיה פחות חסכונית בדלק בוודאות, מה גם, ש 75 כוח סוס, גיר אוטומאט על רכב לא כל כך קל משקל לא נשמעים נמרצים במיוחד.

בכל אופן היה וקנית גיר ידני, לך רק על 16V.

בעניין ביטוח אני מאמין שיצא לך בסיבובות ה - 5 (רק החובה באזור 2300 שח לנהג צעיר).

• תוכן חדש...