Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת פג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הראיות יש נזילה של שמן מנוע בפג'ו 205 שלי איפושהו בין המנוע לגיר. הגעתי למסקנה שאולי המחזיר שמן בגלגל תנופה דולף?

עוד דבר בעייתי הוא שיש החלקה של המצמד, האם ייתכן שהשמן הגיע לדיסקת חיכוך במצמד? כנראה צריך להוריד את תיבת ההילוכים ולראות מה הבעיה במדויק.

כל הדעות יתקבלו בהוקרה רבה :-)

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

לא ידעתי שיש נזילה בשם פז'ו 205... חידשת לי! :wink::-)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מחזיר שמן בין המנוע לגיר אם אכן משם הנזילה זהו מחזיר שמן אחורי והוא ממוקם בדיוק בין המנוע לגיר.

נזילה ממנו אכן מחייבת את פירוק הגיר /המנוע לצורך החלפתו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ואם החלק התחתון של הרכב מטונף אז גם נזילת שמן גיר תהיה שחורה. הבעיה יותר מתאימה לשמן גיר נוזל ולא מנוע כי הוא יכול יותר בקלות להגיע למצמד.

בדוק מפלס שמנים, מנוע וגיר ותוכל לאבחן, בכל מקרה ידרש פירוק תיבה מהרכב ואז מקור הנזילה יהיה ברור למדיי.

פורסם

"הבעיה יותר מתאימה לשמן גיר נוזל ולא מנוע" לא בהכרח.

ברכב 106 1.4 שלי מודל 95, היתה נזילה ממחזיר שמן של המנוע והקלצ' החליק. החלפתי את המחזיר, מאחר שהקלצ' היה חדש לא החלפתי אותו. חיממתי את הדיסק עם הברנר עד שהתאדה כל השמן רחצתי את השמש בנפט ולחץ אוויר,את מיסב הלחץ ניגבתי.הרכב עבר כבר 20K ק"מ ללא נזילה או החלקה של הקלצ'. בלי להתפאר אני רוצה לומר שלא כל אחד יכול/יודע לחמם כך את הדיסק, צריך נסיון.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...