Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, קראתי רבים ממה שנכתב פה על הליסינג ,איך,כמה,למה.........עדיין לא מובן....(כל השאלות סביב הרכב הסטנדרטי מאזדה 3-קבוצה 2).

מישהו יכול לעשות סדר?שווי שימוש?מגולם?לא מגולם?מה ההבדל בין מישהו שמרוויח 10K ברוטו למישהו שמרוויח 25K ברוטו?יש עדיפות?חלק מאלו שאני מכיר משלמים 500 שח בערך(היה לפני השינוי במס) וחלק 2500שח,למה?

מבולבלים?גם אנחנו

מישהו יעשה לי סדר?

פורסם

בגדול על חצי רגל רק שתבין איך זה הולך:

אתה לוקח רכב, בדרך כלל מורידים לך 2800~ מהברוטו

אם אתה לא לקח את הרכב אז כלמר זה מה שאתה מרויח:

אדם שמרויח מעל 18K , ה 2800 האלו הוא יראה חצי מהם בנטו (1400)

אדם שמרויח פחת מ 10K, יתווסף לו לנטו רק שליש בערך שזה 900 שח.

מס יורד לפי הקבצה של הרכב, מורידים לך מס כאילו קיבלת את שוי הרכב אבל למעשה לא קיבלת אותו רק שילמת את המס.

זה הכסף הגדול.

בדרך כלל אחרי שיכלול של כל האלמנטים שלא אמרתי שהם כיביכול הכסף הקטן, מי שלוקח רכב מקבוצה 1 ישלם עליו 2500 נטו

וקבוצה 2 בערך 2800.

לאנשים שמריחים פחות מ 10 זה יצא בערך 200 שקל יותר אנשים שמרויחים יותר מ 18 יצא 200 שקל פחות

הסכומים שנקבתי הם ב 200שח לפה או לשם כי תלוי כל אחד איפה הוא עובד וכמה מנכים לו ומה בידיוק השכר שלו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

להבין.....בהנחה שאני כן(!) לוקח את האוטו,יירד לי 2800 מהנטו?אתה בטוח?למה אלו שאני מכיר משלמים בין 500 ל 1200? וזהו?

פורסם

כי אלו אנשים שמקבלים את הרכב בהטבה מלאה, כלומר או שהם ממש בדרג גבוהה או שזה רכב עבודה שלהם, כלומר העבדה שלהם תליה ברכב

אז הם משלמים רק את המס על שוווי השימוש ברכב ע'פ הקבוצה אליו הוא שייך

תעשה חשבון על כמה שאתה מרויח בברטו

אם אתה לא לוקח רכב, תוסיף , נסיעות,2800 שח שלא יורידו לך, את הכסף שהולך לזכוית סציאליות שיגדלו בערבות התוספת של הרכב תיראה כמה יצא בנטו.

אם אתה לוקח רכב, אז תוריד מ הברוטו , נסיעות, מס על שוווי שימוש, על הכסף של הזכויות הסוציאליות שתפסיד ותראה כמו נטו יצא

ותיראה שיש הפרש כמו שרשמתי

בכל אופן יש עוד מספר גרמים אבל זה כסף קטן, המחשתי לך את החישוב בגדול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...