Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשת ביתית דרך ראוטר של בזק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבר ה*** :brickwall: , אני מנסה לחבר את 2 המחשבים שלי לרשת ביתית כבר חצי יום וללא הצלחה.

האם מישהו יכול לכוון אותי כיצד אני יוצר רשת ביתית בין 2 מחשבים שונים שמחוברים דרך אותו הנתב לאינטרנט? הנתב הוא: ROTAL- RTA 1025W והמחשבים מחוברים דרכו בכבלים וללא רשת אלחוטית. שתי המחשבים מתחברים לאינטרנט וניתן לגלוש באחד גם כשהשני כבוי אבל עם העברת קבצים ממחשב למחשב אני מתקשה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

להגדיר WORKGROUP ולהפעיל שיתוף קבצים ומדפסות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

להגדיר WORKGROUP ולהפעיל שיתוף קבצים ומדפסות?

לזה אני מנסה להגיע, נסיתי את האשף של ווינדוס אך ללא הצלחה.

פורסם

קליק ימני על המחשב שלי ומאפיינים, גש ללשונית שם מחשב ושם יש כפתור שינוי ותוודא ששני המחשבים נימצאים באותה קבוצת עבודה

עכשוי קליק על מיקומי הרשת שלי ובצד יש אייקון שניקרא כל הרשת ושם תיבחר בחלון ברשת שהגדרת וכשתיכנס אליה אתה תיראה

את המחשבים ברשת

או שאתה יכול ישירות לעשות זאת ע'י הקלדת

\\PC name

בשורת פקודה כלשהי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

צביקה פיק, תבורך! נסיתי שוב את המדריך שהזכרת והצלחתי.

• תוכן חדש...