Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בא לי להיות בן טוב ולשלוח את ההורים שלי לשבוע לאיטליה, אף פעם לא הזמנתי כרטיסי טיסה בעצמי8) אז יש לי כמה שאלות...

-האם אני יכול לחדש את הדרכונים שלהם ללא ידיעתם? (נאמר לי שיש משרדי נסיעות שיכולים לבצע עבורי את ה"עבודה")

-אותה שאלה בנוגע לרכישת כרטיסים.

-לאן מומלץ לשלוח אותם? (עיר\מלון במחיר היגיוני) העיקר שיהנו, (איזור עירוני)

זהו לבינתיים :-)

תודה,

קו---------------------------------------

פורסם

כרטיסים אתה יכול לקנות למי שאתה רוצה,

צריך רק לציין את מספר הדרכון בהזמנה.

חידוש דרכון? רק הם יוכלו לעשות, חוץ ממקרים חריגים של מחלה קשה חו"ח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
צריך רק לציין את מספר הדרכון בהזמנה.

ממתי?

אני הזמנתי כרטיסים בלי מספר דרכון ובלי מספר תעודת זהות.

צריך רק שהשם על הכרטיס יהיה זהה (מבחינת האותיות באנגלית) לשם שרשום בדרכון.

זה הכל..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דרכונים רק הם יכולים לחדש אלה אם יש לך קומבינה במשרד הפנים ( אם אתה אשדודי/סביבה אולי אני יכול לעזור לך ).

אבל תמיד אפשר לנסות להגיד להם ש"חודש הבא מקבלים דרכון רק לכך וכך שנים, קראתי בYNET , במקומכם הייתי מגיע כמה שיותר מהר ומחדש..."

לסוג ההורים לא הכי מעודכן אולי זה יעבוד.

פורסם

בעיקרון אין מה לעשות שבוע שלם בעיר אחת באיטליה,בדר"כ שוכרים רכב ומטיליים בין 2-3 ערים באזור.

כדאי להתמקד באשור מסויים,או בצפון איטליה (אזור האגמים) או דרום.

באיזו תקופה מדובר ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
ממתי? אני הזמנתי כרטיסים בלי מספר דרכון ובלי מספר תעודת זהות.

בדקתי שוב. טעות שלי, אתה צודק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ניתן לחדש דרכונים ללא נוכחות אישית של בעלי הדרכונים!

חידשתי את דרכוניהם של ההורים שלי ושל אחותי במשרד הפנים ללא שום בעיה.

על מה שהייתי צריך להביא זה את הדרכונים הישנים שלהם וזוג תמונות פספורט לכל אחד.

במשרד הפנים עצמו צריך למלא טופס בקשה לחידוש דרכון - אחד עבור כל דרכון ולשלם את אגרת החידוש (200 ומשהו ש"ח ליחידה).

זהו, די פשוט.

פורסם

מ', במידה ואתה רוצה להוציא אותם מהבית בשביל שתוכל לרתך סעפות בסלון יש דרכים הרבה יותר זולות...

פורסם

תודה לכולם על התגובות,

עכשיו רק שמתי לב שרק הדרכון של אמי לא בתוקף, ככה שהתהליך יהיה יותר קצר...:roll:, אולי.

yosi2u2 אני מקווה לשלוח אותם תוך חודש,

באיזה איזורים כדאי להתמדק?

מ', במידה ואתה רוצה להוציא אותם מהבית בשביל שתוכל לרתך סעפות בסלון יש דרכים הרבה יותר זולות...

נההה.... עברתי לחדר 8)

קו---------------------------------------

פורסם

ALX בפעם האחרונה שהייתי בחו"ל( סוף 2005 ) ביקשו ממני להגיע ולחדש בעצמי.

אז אולי זה סתם כי זה יותר נוח למשרד הפנים ( הגיוני ) , אבל אני חשבתי שמדובר על חובה.

אם היום זה לא כך , יותר טוב...

פורסם
ALX בפעם האחרונה שהייתי בחו"ל( סוף 2005 ) ביקשו ממני להגיע ולחדש בעצמי.

אז אולי זה סתם כי זה יותר נוח למשרד הפנים ( הגיוני ) , אבל אני חשבתי שמדובר על חובה.

אם היום זה לא כך , יותר טוב...

שלום,

את החידוש של הדרכונים של הוריי ושל אחותי ביצעתי בסניף משרד הפנים בראשל"צ בחודש יולי 2006, ללא נוכחותם של אף אחד מהם.

אלכס.

פורסם

תראה אם אתה בעניין של להשכיר להם רכב אז אזור הצפון בפירוש - לצאת לוורונה/מילאנו ולחזור מהשני.לוקחים את הרכב בעיר הנחיתה ומחזירים בשנייה.

הם יכולים להגיע לוונציה ליום אחד ובכלל כל האזור הזה מלא בכפרים אותנטיים מקסימים והמון מה לראות.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...