Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן בתקציב 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך המלצה לרכב שיהיה לפחות שנת 2005 הכי חשוב שיהיה אמין וצריכת דלק טובה! אם אפשר גם מראה טוב

התקציב יכול להתגמש קצת (הלוואה) אם זה יהיה שווה את זה.

בגלל התקציה אני פוזל ליותר מידי כיוונים זה בעיקר הדגמים שמאוד מענינים אותי

סריון 2006-2007 בדיוק בתקציב מנוע של היאריס אבל לא יפה כ"כ.

סוויפט 2007 20K מעל התקציב נראת טוב לא יודע איך היא מבחינה מכאנית.

פולו 2006-2007 קצת מעל התקציב אם מסתכלים על הידנית נראת טוב.

פגו 206 2005-2006 נראת טוב איך היא מבחינת דלק ואמינות?

איזה כדאי מאלה?

תודה

פורסם

אני רוצה להמליץ לך דווקא על רכב שלא נכנס לרשימה שלך בגלל דרישות של אמינות וצריכת דלק נמוכה.

אני מדבר על הונדה ג'אז - אמינה, חיסכונית, זריזה ושימושית מאוד.

מודל 2005 אוטומטית קצת מעל התקציב שלך אבל רכב פשוט מתוכנן בצורה מעולה וגם לא קטן בפנים למרות ממדים קטנים מבחוץ.

שווה לנסות למצוא אחת שמורה.

לדעתי נהגים ישראלים פיספסו את הרכב הזה ואת היתרונות שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב שבכל מקרה אם יש לך כסף עדיף לך לקחת רכב חדש מהסוכנות, והפולו רכב מצויין.

אתה מרוויח ככה גם שקט נפשי שאף אחד לא ניזק לך את הרכב לפניך וגם יש לך ביטוח וראש שקט לשנתיים שלוש לפחות.

• תוכן חדש...