Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקשר לקסנון

dj sagi b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לחפש את חוקי הפורום ולא מצאתי כאן חוקים לכן אם טעיתי בפורום אני מבקש סליחה מראש

אני מעוניין להתקין פנסי קסנון ברכב...

ניסיתי לברר באינטרנט ובאתר יד 2 על אנשים שמוכרים ונתקלתי באין ספור סוגים

h4' h7 וכו'. או 8,00 10,000k

רציתי לדעת מה מסמן ה h ומה מסמן ה k האם יש סוגי צבעים שניתן לבחור בהם?וחוזק של הפנס?

כמו כן יש לי פג'רו קינג, ורציתי לדעת מה הסוג המומלת להתקנה ברכבי

תודה מראש..ושוב אני מתנצל אם אני לא בפורום הנכון

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם
הכל נמצא פה

עם טיפת רצון ומאמץ היית מוצא

תודה על התשובה...וקראתי מאמר זה כבר בעבר

אך הוא עדיין לא עונה על שאלותיי

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

אם הייתה עושה קצת חיפוש הייתה מוצא, אבל אני בכל זאת אעזור לך.

H מסמל את סוג הנורה, רוב הרכבים בארץ מתחלקים ל 2 סוגים H4 ו H7.

H4 זו נורה שמאירה גם לאורות דרף וגם אורות גבוהים, H7 רק אורות דרך, ויש צורך לעוד נורה בבית מנורה לאורות הגבוהים.

ומה שאתה צריך בשביל לדעת איזה יש לך:

ל H4 יש 3 חיבורים מאוחריי הנורה ול H7 יש 2 חיבורים, לפי זה אתה תדע איזה סוג קסנון אתה צריך.

K כמו שכתוב במאמר שנתנו לך מסמל את עוצמת ההארה והגוון של האור 6000 זה כמעט כולו לבן, מה שמתחת ל 6000 יהיה לו גוון צהוב יותר מה שמעל יהיה לו גוון כחול יותר.

מקווה שעזרתי, ומקווה שאתה מתקין קסנון לרכב שמיועד לקסנון כי אחרת זה לא חוקי, וסתם מסנוור.

• תוכן חדש...