Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בהחלפת מסנן גיר אוטומט

אלי פלד
שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב לכל חברי הפורום,יש לי וולבו 850 (שהרסה לי את הבריאות מרוב תקלות)עם בעיה מוזרה בגיר.כשאני מתחיל בנסיעה,לאחר כ500 מ הגיר מתחיל להחליק,אני מכבה מנוע ל3-4 דקות ומניע שוב,ושוב נוסע כ500 מ,ושוב מתחיל להחליק,שוב ושוב.הייתי במכון לגירים ונאמר לי שהפילטר סתום ובכדי להחליפו יש צורך לפרק את הגיר לגורמים,וכדאי יותר למצוא גיר מפירוק. קשה לי להאמין כי לדעתי צריך להחליף פילטר מידי פעם, והפילטר צריך להיות נגיש. מה עושים ואיך עושים,בבקשה!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לי לענות כי דיברת איתי, אבל קשה לי להאמין שקשה לך להאמין.

בגיר 50-40 של AW, על מנת להגיע לפילטר, צריך לפרק את הגיר מהרכב ולפרק את הגיר לשניים.

מה לעשות, חברות הרכב תפסו שאם הרכב יחזיק 300,000 קמ, התחלופה לא תהיה כמו שהיא עכשיו.

לא נותר לך אלא להביא גיר מפירוק, שזה הימור, או לשפץ את הגיר, שזה בד"כ יותר יקר מהפעם הראשונה של גיר מפירוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב לכל חברי הפורום,יש לי וולבו 850 (שהרסה לי את הבריאות מרוב תקלות)עם בעיה מוזרה בגיר.כשאני מתחיל בנסיעה,לאחר כ500 מ הגיר מתחיל להחליק,אני מכבה מנוע ל3-4 דקות ומניע שוב,ושוב נוסע כ500 מ,ושוב מתחיל להחליק,שוב ושוב.הייתי במכון לגירים ונאמר לי שהפילטר סתום ובכדי להחליפו יש צורך לפרק את הגיר לגורמים,וכדאי יותר למצוא גיר מפירוק. קשה לי להאמין כי לדעתי צריך להחליף פילטר מידי פעם, והפילטר צריך להיות נגיש. מה עושים ואיך עושים,בבקשה!!!

הליכלוך שסותם את המסנן נובע מדיסקיות המצמדים שהתפרקו ונפלו לאגן השמן, בכל פעם שאתה מכבה את המנוע הליכלוך נופל מהמסנן אל האגן , אתה נוסע ואט-אט הלכלוך שוב נשאב אל המסנן עד לסתימתו ולנפילה חדה בלחץ השמן בגיר וכמובן להחלקה במצמדי הגיר, כל הסיכוים שהגיר נפגם,

לא ניתן בסוג גיר זה להחליף מסנן שמן.

עצה טובה ....תחליף גיר !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליפני שנגיע למצב שבכדי להחליף תחנה ברדיו של האוטו הזה,אני אצטרך למכור את הבית שלי,נשפץ או נחליף את הגיר. תודה רבה על העזרה,ויום מהנה במיוחד לכולם!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...