Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי שאלות :

אני רוצה לשים באוטו שלי (סופר לנסר) קסנונים האם זה שווה את המחיר 1400 ש"ח והאם זה חוקי ?

אם אני שם מנורה לבנה רגילה שעולה 60 ש"ח בערך אם אור חניה כחול יוצא לי לבן אם גוון כחול כזה יפה ? והאם זה חוקי ?

תודה לעונים

פורסם

שתיסע עם קסנונים לא תירצה להחליף לעולם לנורה רגילה ועם זה חוקי לי יש כבר קסנונים 3שנים ואין עם זה כל בעיה.בעניין המחיר דבר איתי בפרטי נדאג לך ליותר זול כולל התקנה ואחריות....

דאבל קיקר

פורסם

שלום לחבר הפורום, ברוך המצטרף.

לעניין הקסנונים, נערכו שרשורים בנושא, התדיינויות רבות. כך הדבר גם לעניין הנורות "כאילו".

אנא ערוך חיפוש על ידי שימוש במנוע החיפוש של הפורום, כך תוכל למצוא תשובות לשאלותך.

בכלל, נא קרא בהודעות הדביקות את "איך רושמים כותרת + תזכורות" , הדבר יקל עליך בהמשך.

הנושא ננעל, באם לאחר כל החיפושים, יהיו שאלות נוספות ו/או אחרות, אנא פתח תרד' חדש בנושא.

בתודה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...